adex 0 Napisano Avgust 18, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih yamahu srx 400,gde je naci i vasa misljenja o tom motoru?odusevio sam se kada sam je video:))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Avgust 18, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas srx6 (600ccm) na moto-berzi. Srebrne boje, iz sremske mitrovice, izgleda solidno, 1986 godiste. Potrazi, vec duze vreme stoji na oglasu, mislim da je cena bila 1500eu. A srx 400 ne pamtim da sam video na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adex 0 Napisano Avgust 18, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,video sam je,lepa je samo mi je prevelika registracija za nju, a i ne svidja mi se sto se pali na kurblu.nasao sam jednu u bugarskoj samo mnogo daleko skroz do mora,prevoz mi je problem:))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...