nordi 362 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat Milos, koji se ovde spominje jos kao Tuareg, i MilosWind se povredio. Poseko se testeretom u sumi i iskrvario dosta. Ako neko ima ovu krvnu grupu ili zna nekoga neka mi javi na moj broj - 063 70 97 371 Unapred zahvaljujem na svakoj pomoci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Avgust 18, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan pu bre ... pa pazite bre u sumi bre vise je suma napravila s*** nego turci sa sve janicarima... sta mi je samo familije odnela na kosovu... Vrlo bitno pitanje ( glupo ali bitno ) = jel B+ mnogo razlicito od B- ( izvinjavam se na glupom pitanju ali ne znam ) takodje : jel mora kraljevo ili moze beograd ? do kad treba ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Samo Kraljevo jer je transfuzija u Kraljevu ostala na 4 boce B negativne. ZNAČI KRVI NEMA! edit: B- i B+ nisu iste krvne grupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Nadjeno ! :care: Uh, mislim da ce sve biti u redu. Pronasli smo davaoce u Kraljevu. Veceras ce da primi jednu jedinicu krvi ( valjda se to tako kaze ) a za sutra su spremna 3 davaoca od kojih ce najverovatnije jedan ili eventualno 2 dati krv jer se Milosu krvna slika veoma brzo popravila. Dosta vas me je zvalo sa zeljom da pomogne. Hvala drugari !!! Ugac ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6333 Napisano Avgust 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sa mojom O+ ne mogu da pomognem ali baš mi je drago što će biti sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Milose drzimo ti palceve da sto pre ozdravis. Marko puno ga pozdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce sa Milosem ceo dan. Ujutru sam se sastao sa davaocima i otisao da praobam i ja. Iako se ispostavilo da sam ista krvna grupa, nisam moga dati krv jer kako kazu oni : imam je za sebe ali nemam da dajem. Prijatelji, Mile i Bogi ( zahvaljujem im se do neba ) su dali po pola litre krvi. Na svu srecu, Milosova krva slika se toliko popravila da nije bilo potrebe za dodatnim davaljem krvi. Prvi dan je primio 4 x 250 grama. Sad mora da miruje i kako doktori kazu, da se oporavlja 6 meseci. Vozicemo mi opet zajedno, ono najgore je proslo. Ipak, motivacija je tu ! Vedar je on. Izgurace sve u drustvu prijatelja. Hvala jos jednom svima vama drugari. Ta vasa pomoc mi znaci jako jako! javicu vam kako se milos oporavlja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Nordi, kazi Milosu da vise ne zonglira sa motornim testerama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Marko kako je Milos, jel poceo da pije pivo. Pozdravi ga i javi kad izadje iz bolnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...