Dukagss 353 Napisano Avgust 17, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Evo na primer ja ovo mi je vec trevi put da se predstavljam, poslednji put sam bio (a i jos sam) Dukags, ali posto opravdano ili neopravdano jedno vreme ne navracam na forum kad se pojvim ponovo od silnih sifara zaboravim vazecu, a nemam je ni zapisanu, i sta cu kad cu jadan evo me opet, ne moze pod starim imenom onda evo me sad kao Dukagss, mozda cu sledeci put da budem sa tri sss ;-) E da iz NS sam i vozam dosta dugo motore, a kako i ne bih koliko godina imam, a opet mi se cini da tako malo ili ti nedovoljno o istima znam. Pozdrav za sve! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 17, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmi olovku i papir i PISI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ala si se ti zamerio onom Švabi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Avgust 18, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan http://keepass.info/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...