Dulence 96 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega,ovo je oglas za prijatelja koji nije u mogucnosti da izbaci izbaci pa ide preko mene..nadam se da nije problem. Sto se tice masine podaci su sledeci: Godiste : 2005 Kilometraza : 19000 km Registrovan nije,ali bice ovih dana sto znaci da buduci kupac dobija tek registrovan motor. Gume su stavljene nove pre manje od 1000 km a tad je zamenjeno i ulje kao i filter ulja. Fabricki lonac je skinut jer je bio velicine pola motora a ovaj sto je na njemu je pravljen ali odlicno zvuci..tj grmi. Ulaganja nema,naravno,moze i zamena tipa z 750 ili neki slicni naked ili tako nesto.Na pitanja na koja ne mogu ja da vam odgovorim mozete kontaktirati vlasnika- Milan 064 268 53 86 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 3600 eur..to sam zaboravio.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 18, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto volim ovaj motor jaaaaaaaa!!!!! Imao, vozio, jedan od boljih sport turera iz klase 600! Imam drugara koji trazi ovako nesto pa ako ga ubedim javljamo se! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam na sta mislis..meni je ovo cudo tako lagano za voznju a i polozaj tela mi je odlican na njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...