Gasho 5 Napisano Avgust 6, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Naime, prijatelj treba da prebaci KTM-a do Beograda u servis. Za kombi mu traže najmanje 350 eura. Ima li neko neku drugu ideju ili način da pomogne... Hvala u njegovo ime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vozom, mislim da je jeftinije...ili kada neko vec ide kamionom samo da ubaci kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj city express. Prijatelj je kupio motor u Subotici i city ga je dobacio do Mitrovice za neke male pare. 2000 dindzi cini mi se. Cuo sam, ne proverio da vise ne voze. Vidim po kombijima da ima nekoliko prevoznika pa pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Overnight express 011 316 18 37 Cty express 011 3979 234 Mozda ima jos koji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Meda prevoznik 069417324 ili0641435244. Covek je vas ododzdo i veoma cesto dolazi u Beograd kamionom, vrlo poslovan, spreman za sve dogovore i ima sve potrebne dogovore na obe granice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 7, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, probaću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...