Vestac 1 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa "priveskom" Sprint Sport. potreban mi je CDI-elektronika U dzek ulaze 4-zice, gde to mogu da nabavim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan NOVI SAD "Massetehnic" d.o.o 021/673-60-22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 17, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ако могу да те замолим за убудуће да у наслову напишеш у чему је проблем, јер овако увек помислим да је неко забо негде на путу и да му треба хитно нака врста помоћи а не цди за скутер. Не желим да омаловажим твој проблем него да ипак помпезне наслове тема оставимо за неке људе којима треба или ће требати хитно нека врста помоћи. Извини још једном и назови тај мастехникс 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules v. Kada postavljaš novu temu, smisli dobar naslov koji će jasno naznačiti o čemu se radi. Primer lošeg naslova: "Pomoć!!!". Primer dobrog naslova: "Podešavanje šlajfunga na Africi". Naslov promenjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Avgust 17, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan imam ja sve za kineze pa i cdi.posto si forumas cena je jedna crvena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goas 0 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan u meni bi trebao takav cdi,da nemas mozda 2 zice zelene na jacku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...