Krstas 1 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam dobio informaciju da je Nesa Spasic '73 god. poginuo u Vrnjackoj banji kod izvora Sneznik.kako mi je javljeno posle brze voznje uleteo je u izvor,tj prosao kroz jedno a izasao kroz drugo staklo nastavio da se krece i udario u drvo...na mestu je ostao mrtav,nezvanicna informacija je da je bio pod dejstvom alkohola i ga je vozio APRILIJU PEGASO 650.drzao je kafanu 3 lipe u Vrnjackoj banji,kod izvora gde je i poginuo...ako ima neko jos informacija neka javi. iskreno saucesce porodici i nek su mu siroki putevi nebeski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Avgust 16, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan jebote dokle vise?? :zbunjen: saucesce porodici :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... Sta je to izvor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstas 1 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 37 postova Motocikl: kymco peoples 50 Prijavi odgovor kao problematičan Izvor mineralne vode(celokupna gradjevina je u staklu....)moja greska nisam lepo objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2642 Napisano Avgust 16, 2011 Strucnjak, 1630 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 3. tema danas na ovom forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Crno bre :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Avgust 17, 2011 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan To je uzasno sto se desilo, ali da li ce neko ikada izvuci neku pouku je pitanje koje se vazda namece. Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 17, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nesa je bio moj komsija i sutra u 15h ce biti sahrana,informacije koje su date gore su delimicno tacne.Sedeo je u svom restoranu sa drustvom i popio neko pivo,tu je bio parkiran motor od jednog decka isto iz komsiluka na koji je Nesaa seo i provozao par krugova pored restorana iako nije bio bajker medjutim u poslednjem krugu je gledao i mahao drustvu koji su sedeli i ispravio krivinu i uleteo u staklo da bi posle dva metra udario i u drugu gde je i ostalo njegovo bezivotno telo. Prijatelju pocivaj u miru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2642 Napisano Avgust 17, 2011 Strucnjak, 1630 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno tuzan nacin da se "ode" Koliko je malo dovoljno da ne obratis paznju da bi nastradao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Strašno! Prošle nedelje sam se vratio sa odmora u Vrnjačkoj Banji. Zadnje tri godine redovno smo ručali u njegovom restoranu kada smo boravili u Banji. Nikada ga nisam video da vozi motor. Bio je tu samo neki skuterčic koji je sluzio za nabavku sitinica za restoran. U jednom dvorištu u blizini viđao sam neregistovani srebrni pegaso, ako je to taj na kom je stradao. Na toj, inače blagoj krivini uzbrdo, je i stanica turističkog vozića, a sam put je jednim delom pešačka zona, uvek ima pešaka jer je tu ulaz na izvor i prilazni put bazenu. Dok sam sedeo u restoranu često su tuda zujali skuteri i poneki veći motor, svi naravno bez kacige, i bilo je pitanje trenutka kada će neko da nastrada. Međutim, ovo što se desilo je gotovo neverovatno, ako se dobro sećam uz ivicu puta su postavljene betonske žardinjere ili klupe, a sam izlog je odvojen platoom od nekih 15-20 metara, i još su u njemu postavljene vrlo masivne skulpture od drveta i metala. Dakle, promašio je žardinjere, prešao preko platoa, probio izlog, promašio sve skulpture i izašao na drugu stranu! Možda jedina srećna okolnost u ovoj tragediji je što je ove godine "Snežnik" bio zatvoren, pa nije bilo puno ljudi. Stvarno mi je žao čoveka, znao sam ga površno kao gost restorana, bio je uvek ljubazan i vedar. Iskreno saučesće njegovoj porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 18, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije ovo film pa da se motorom prolazi korz stakla i nastavlja voznja.Nesa uopste nije isao nekom nenormalnom brzinom vec je gledao u drustvo u restoranu i nesto im dovikivao ali dok je okrenuo glavu vec je prosao izmedju zardinjera i motorom udario u stepenik nakon cega je motor udario u stub a nesrecni Nesa proleteo kroz staklo debljine 8 mm i na mestu iskrvario. Nesa Igrac kako su ga svi znali je bio veoma vedar,optimistican i iznad svega veoma dobar covek,veliki deo svog zivota je posvetio Bogu i darovanju raznim manastirima i crkvama.Nadam se da ce gore pronaci svoj mir jer je to i zasluzio. Opelo je jutros odrzano u manastiru Zica kod Kraljeva kako i dolikuje jednom velikom coveku. Nek su ti siroki putevi nebeski :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan saučešće porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 20, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Izginusmo Svi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 20, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...