virusznm 22 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, gde je slikano ono sa starim bioskopom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dvorac Dundjerski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan a ja bio u bajnoj bašti i nikad više dolazimo oni kažu evo ovde imate da kampujete ovde vam je ... i vidimo se - sedoše za sto i ubiše se a mesto na drini strava , verovatno misle da ja nemam gde i sa kim da popijem pivo za stojanku tako da sam sledeće godine kod vas - a sve mi žao kad vidim kako je kod vas bilo tako da je moja greška ali što kaže cile iz filma -kad porastem biću kengur-...Jeb'o me konj, da me jeb'o KONJ !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Minja,sledece godine i Deki iz K.Mitrovice kaze da je ovaj skup stavio u kalendar. Kada smo kod cena,kafa za dz,toceni jelen 0,5- 80 dinzi,ostala piva u limenci 120 dinara. Da,nigde nisam video crnu keru osim u dvorcu! Uziva. Bilo je i konja,citava ergela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Poveo Ženu Prvi put na moto susret i druženje kampovanje i sve je to izdržala i kaže baš vama fino uživate a žene doma stoje videčemo sledeče godine ali sad je došla kolima videču je na motoru kad počne da duva ko što je duvalo na vrh dvorca Fantasta uglavnom sve pohvale domačinima od ručka do ugođaja i doživljaja bez nategnute atmosfere spontano i ok. <br><br>Evo slika<br><br><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div></div><div><br></div><div>(Powered by frubar.net)</div><div><br></div> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Subota u kampu ručak pa razne zanimacije ja sam bio u bazenu posle navijao na potezanju konopa i krišom slikavao konobarice (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan E onda dolazi nedelja kako bajkeri izlaze iz šatora nema umivanja samo gde je kafa pa pakovanje i bjež doma na ostatak dremke a u Bečeju ima toliko sadržaja da i nedelju u njemu provedeš naprimer bazeni odma pored kampa tu sam ja i žena se kupali i uživali a bilo je doručka u kampu vruče kifle , vruči čvarci i jogurt.Bravo domačini i proširite kamp. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fleis 6 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan U ime organizatora zahvaljuljemo svin ucesnicima ovog lepog manifestacije!!!!!!!!!!! HVALA-HVALA-HVALA SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke organizatorima bilo je Super,vidimo se i sledece godine,Veliki pozdrav od Moto Kluba Odzaci !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fleis 6 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan junor biker black dog 2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je odlično čestitke organizatoru , moram pohvaliti organizatore zbog muzike bila je dovoljno glasna tako da nismo morali da se nadvikujemo sa njom pričajući sa prijateljima,Bravo!!!! Pozdrav za Blue Ridera i suprugu i Robera i suvozačicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je odlično čestitke organizatoru , moram pohvaliti organizatore zbog muzike bila je dovoljno glasna tako da nismo morali da se nadvikujemo sa njom pričajući sa prijateljima,Bravo!!!! Pozdrav za Blue Ridera i suprugu i Robera i suvozačicu. Pozdrav za Limenka vidimo se opet a dotle čemo i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan bilo je odlično čestitke organizatoru , moram pohvaliti organizatore zbog muzike bila je dovoljno glasna tako da nismo morali da se nadvikujemo sa njom pričajući sa prijateljima,Bravo!!!! Pozdrav za Blue Ridera i suprugu i Robera i suvozačicu. Zahvaljujemo, zahvaljujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fleis 6 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan eee malo i lepsu polovinu!!!! iz ove guzve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fleis 6 Napisano Octobar 7, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 4. Moto susret Becej 2011. www.youtube.com http://www.facebook.com/media/set/?set=a.177576788936655.44040.100000530054337&type=3#!/media/set/?set=a.241264282583831.57228.183452551698338&type=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...