Jovanns 1 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan dugogodišnji zaljubljenik koji je u 33. uspeo da kupi motor (roditelji da me se odreknu, žena da me ostavi...). Međutim, otkačih ja to sve i kupih. Ipak je život samo jedan :-). Motor nije baš za neka značajnija putovanja, ali za početak ok. Eto za vikend sam bio s njim do Guče, pa svratio malo i do Ivanjice. Toliko za početak. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 15, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!! Koji motor si uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Avgust 15, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovanns 1 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici! Uzeo sam ono što sam u tom momentu mogao, a to je skuter sa slike, Honda Pantheon 150 cc. Nadam se da cu ga ubrzo zameniti za nešto jače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo cepaj i ja sam imao slicnih problema samo sto sam ja u zeni nasao saveznika pa sad smo svuda zajedno na motoru, proci ce sve to njih. Pozdrav i vidimo se negde na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovanns 1 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reći da je sa ženom sad ok. Čim nađemo nekog da mu uvalimo decu i ona seda sa mnom na motor pa u provod. Bar koliko nam to kubikaža motora dozvoljava . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovanns 1 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i da ubacim malo slika sa mog putovanja do Ivanjice. Naime, žena otputovala sa decom kod svojih, a na sajtu RHMZ je narednih dana naslikano puno žutih krugića u obliku sunca . Znači idealna prilika da ostvarim svoj dečački san o kojem sam još u šestom razredu osnovne škole pisao u jednom sastavu za potrebe tada još srpsko-hrvatskog jezika, sesti na motor i krenuti, pa dokle stignem. Rekoše prijatelji, upoznati sa mojim planovima, da nisam baš čist. Ipak je to samo skuter i bla, bla, bla... Ipak, ja sedoh, krenuh i, hvala Bogu, vratih se prepun utisaka. Pređoh tako 556 km i na povratku se pošteno izljubih sa svojom Hondom. Nije me izneverila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan :dobrodosli2:pa na :kotlic:i uz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovanns 1 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan A to može uvek!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovanns 1 Napisano Avgust 18, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...