pedjas011 85 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o maloj preradi ovih nosac u nosace za tdm....da stoje umesto rukohvata za suvozaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o maloj preradi ovih nosac u nosace za tdm....da stoje umesto rukohvata za suvozaca? http://www.kappamoto...load/KR365M.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi mogao da mi vratis nosace pre nego ih preradis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi mogao da mi vratis nosace pre nego ih preradis haahahaaahah....nabudzio sam nesto...al mi nije bas sigurno....videces,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...