Jump to content

Moto Zajednica

Tomos ATX ili sličan njemu

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Apn 4

Kupujem Tomos ATX,sa mogucstvom sto ranijeg godista(preko 1995-tog),sa papirima i mogucstvom prenosa vlasnistva,u sto boljem stanju(po mogucstvu ne diran)...Boja bilo koja smiley.gif

Iz moje okoline: Jagodina,Svilajnac,Despotovac,Ćuprija i slicno

Cena od 350-400

A i moguce je neki drugi motor(da nije tomos),u istom cenovnom rangu i 49cc,da se vodi na PSP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4

skoro dve godine tražiš motor, a ništa ti ne valja. Da se nisi smorio više? Na svim forumima isto. A ljudi ti pronašli gomilu, tebi daleko 100km da odeš da pogledaš.

• Podržavam 2

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Apn 4

Vidim....pa da ja vozim auto otisao bih...Pazi ovo kupujem oglase,gledam nema nista...ovde nadjem na forumu jedan prodaje atx,ja ga pitam on prodao...cujem tamo kod mene blizu jedan prodaje atx odem kad i on prodao...nadjem kod nekog dede neki apn...kad ono neka krsina,a on meni 250eura...ja se nasmeja i ode...Pitao sam gomilu ljudi,oni pola kazu da se ne interesuju za to...Uvek kad pogledam na internetu nailazim na apne,atx-ove sve iz Zrenjanina,Beograda,Subotice,Sombora...sto je za mene dosta daleko...hajde da se radi o nekom vecem motoru pa i da idem,ali za ovo...hmmm vec tesko...Trazim u ovoj okolini i opet se mislim kako nema...Poludecu vise...A da se motor posalje brzom postom i to ok...ali sta ako nesto ne valja,a za registraciju i prenos vlasnistva i da ne govorim...Tako da je to moja i prica

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Honda Cbr600f3

Evo da ti kazem samo jednu isto malo losu vest,imam bt kuci pordajem ga stvarno je u super stanju na psp je i to..450 e, prodajem ga radi kupovine veceg..ja sam tu iz jednog sela pored Subotice,tkd da ti je daleko,a tako i ja sto sam nasao neke 125-tice sve su tako daleko valjevo,nis,kragujevac itd..sto je mn isto daleko,hteo sam samo da ti kazem,polako sa kupovinom naletece nesto :) sad ce ti zima,tkd se neces moci puno ni vozati,a do proleca ces naci nesto sigurno :) pozz

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4

sad ce ti zima,tkd se neces moci puno ni vozati,a do proleca ces naci nesto sigurno :) pozz

prošlo njemu već par zima i proleća... :zvizduk::)

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja