Igor_BGD 1 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam gotovo svaki put, redovan servis radio pre nego sto se na satu pojavi iritirajuca ikona da je potrebno da se radi servis, to je pocelo da me uzasno nervira i iritira. Napokon posle cetiri godine odlaska u prvi servis koji se nalazi na 15-ak km, a sve samo radi ponistavanja servisa, i uz to kupovinu napolitanki NELA i flase coca-cole resio sam da posto poto saznam kako se isti ponistava. E pa evo procedure od 10-ak sekundi: 1.- Dati kontakt na motoru 2.- Odmah potom desni taster MODE prebaciti u levi polozaj i tako drzati 6-7 sekundi 3.- Skinuti skuter sa kontakta i to je to. Nadam se da sam nekome pomogao da bez gubljenja zivaca i vremena resi ovaj dosadni problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan To uputstvo imas i u user manualu sto znaci da nije nikakva dobro cuvana tajna. U njemu pise da se MODE dugme pomeri, drzi, ukljuci se kontakt i ceka da nestane tebi dosadna ikonica pa se onda MODE dugme pusti.Stvarno mi nije jasno zasto ti smeta jedna veoma korisna stvar na tabli koja je inace jedna od najlepsih i sa najkorisnijim podacima. Ako imas jos neku nepoznanicu slobodno pitaj na pp i rado cu ti pomoci i bez CocaCole. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor_BGD 1 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan To uputstvo imas i u user manualu sto znaci da nije nikakva dobro cuvana tajna. U njemu pise da se MODE dugme pomeri, drzi, ukljuci se kontakt i ceka da nestane tebi dosadna ikonica pa se onda MODE dugme pusti.Stvarno mi nije jasno zasto ti smeta jedna veoma korisna stvar na tabli koja je inace jedna od najlepsih i sa najkorisnijim podacima. Ako imas jos neku nepoznanicu slobodno pitaj na pp i rado cu ti pomoci i bez CocaCole. poz Ne smeta mi ali mi se uvek pojavi par dana posle uradjenog servisa. A to za user manual stvarno nisam znao jer isti nemam, nazalost izgubilo se negde i nece da se javi. Eto sad sam bogatiji za jedno novo iskustvo i hvala ti na tome. Vise ne ostavljam nista dok se prethodno dobro ne informisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...