Jump to content

Moto Zajednica

Molba ili savet

Recommended Posts

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Postavio sam temu ovde posto je rec o motoristi koji je trenutno na drumu t.j. na putu. Ako sam pogresio mesto neka neko prebaci temu na pogodnije mesto.

OK, o cemu se radi? Trenutno je kod mene momak iz Frankfurta koji je pre par nedelja krenuo KTM-om na put po Evropi. Kod mene je od juce, i u utorak - sredu nastavlja dalje. Trenutni cilj mu je zasad da stigne do 10-og u Temisvar gde ce da ucestvuje na Enduromaniji, a dotle ima vremena pa bi da se malo provoza po Srbiji. Nema nikakve konkretne planove niti je ogranicen bilo cime.

Ako neko ima savet, volju ili vreme, bilo bi lepo ako moze da da savet ili pravi drustvo u nekoj voznji po asfaltu, makadamu, bilo gde. Voli da vozi po prirodi, po bilo kakvom terenu.

Takodje ako neko ima volje i prostor da mu ponudi smestaj, ne bi bilo lose. Naravno niko nije obavezan. Mozda neko ima neki savet gde bi mogao da noci.

Interesuje ga i Beograd, ali tamo stvarno ne bi voleo da ide sam, samo ako neko moze da ga primi na nocenje i eventualno da mu malo pokaze grad.

Znam da sutra pocinje radna nedelja i da velika vecina radi, ali mozda se nadje neko ko ima da odvoji malo vremena.

Nadam se da ce se neko javiti , da isplaniramo neki put za njega. Ako ne onda ce nastaviti direktno za Rumuniju. Ako je neko zainteresovan, neka posalje broj telefona na PP da bismo se dogovorili ili neka nazove mene na 064/8210-619

Pozdrav svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Niko nike ni rec napisao, pa ajde ja nesto!  :(

Uwe Scholz je odlican lik, druzenje sa njim je bilo zadovoljstvo i poucno iskustvo. Dao otkaz na poslu, pa ce iz svoje ustedjevine da putuje dok mu  ne dosadi. Posto se niko nije ponudio da mu pokaze neke prirodne i urbane znamenitosti, ostaju mu secanja iz okoline Novog Sada.

Pokazali smo mu Novi Sad, danas cemo u voznju po Fruskoj Gori, itd. Pomogli smo mu da odradi servis na motoru, menjali lanac, lancanike, zamenili ulje i filtere.

Sinoc mu napravili nosace za bocne kofere od jaceg materijala, posto su se stari raspali.

Mi se stvarno trudimo da mu pokazemo SVETLO LICE ove drzave.

Evo i par slika. 

KNUpH_picture040bg6.jpg

Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-07

m9JUm_picture041rz2.jpg

U pocetku je cudno gledao moj Home Made aparat za zavarivanje, a malo kasnije sa strahopostovanjem...

60a1B_picture045gr6.jpg

Uglavnom, svaki motor koji slucajno udje u moju garazu, pre ili kasnije zavrsi ovako :D ;D

404.jpg

• Teoreticar ..., 12118 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ja bih ga vrlo rado odveo ovde http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=9521.0 ali sam da budem iskren, trenutno dekintiran. Do plate nista. Ako ne kidne do 15-og reci mu da ga vodim tamo a za prenociste cemo lako. Imam kucu u Cupriji a imamo i Racu u Strmostenu, satore da ne pominjem.

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Uglavnom, svako motor koji slucajno udje u moju garazu, pre ili kasnije zavrsi ovako :D ;D

404.jpg

jer mogu i ja u tu tvoju garazu :),neizgleda mi lose,samo bi motor parkirao napolje,a ja naslonio na ovu tvoju dizalicu ;D ;D ;D,pod uslovom da je puna

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Danas je otisao... Za Rumuniju.

Evo jos par slika:

Obrati paznju na nalepnice!  ;D ;D ;D

404.jpg

Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-08

Testira da li je dovoljno jak nov nosac  ;D ;D ;D

404.jpg

Umorio se covek...A dobio jos par nalepnica na poklon  ;D ;D ;D

aZHE2_picture052pp5.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja