quasaar 1028 Napisano Avgust 5, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam temu ovde posto je rec o motoristi koji je trenutno na drumu t.j. na putu. Ako sam pogresio mesto neka neko prebaci temu na pogodnije mesto. OK, o cemu se radi? Trenutno je kod mene momak iz Frankfurta koji je pre par nedelja krenuo KTM-om na put po Evropi. Kod mene je od juce, i u utorak - sredu nastavlja dalje. Trenutni cilj mu je zasad da stigne do 10-og u Temisvar gde ce da ucestvuje na Enduromaniji, a dotle ima vremena pa bi da se malo provoza po Srbiji. Nema nikakve konkretne planove niti je ogranicen bilo cime. Ako neko ima savet, volju ili vreme, bilo bi lepo ako moze da da savet ili pravi drustvo u nekoj voznji po asfaltu, makadamu, bilo gde. Voli da vozi po prirodi, po bilo kakvom terenu. Takodje ako neko ima volje i prostor da mu ponudi smestaj, ne bi bilo lose. Naravno niko nije obavezan. Mozda neko ima neki savet gde bi mogao da noci. Interesuje ga i Beograd, ali tamo stvarno ne bi voleo da ide sam, samo ako neko moze da ga primi na nocenje i eventualno da mu malo pokaze grad. Znam da sutra pocinje radna nedelja i da velika vecina radi, ali mozda se nadje neko ko ima da odvoji malo vremena. Nadam se da ce se neko javiti , da isplaniramo neki put za njega. Ako ne onda ce nastaviti direktno za Rumuniju. Ako je neko zainteresovan, neka posalje broj telefona na PP da bismo se dogovorili ili neka nazove mene na 064/8210-619 Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Niko nike ni rec napisao, pa ajde ja nesto! Uwe Scholz je odlican lik, druzenje sa njim je bilo zadovoljstvo i poucno iskustvo. Dao otkaz na poslu, pa ce iz svoje ustedjevine da putuje dok mu ne dosadi. Posto se niko nije ponudio da mu pokaze neke prirodne i urbane znamenitosti, ostaju mu secanja iz okoline Novog Sada. Pokazali smo mu Novi Sad, danas cemo u voznju po Fruskoj Gori, itd. Pomogli smo mu da odradi servis na motoru, menjali lanac, lancanike, zamenili ulje i filtere. Sinoc mu napravili nosace za bocne kofere od jaceg materijala, posto su se stari raspali. Mi se stvarno trudimo da mu pokazemo SVETLO LICE ove drzave. Evo i par slika. Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-07 Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-07 U pocetku je cudno gledao moj Home Made aparat za zavarivanje, a malo kasnije sa strahopostovanjem... Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-07 Uglavnom, svaki motor koji slucajno udje u moju garazu, pre ili kasnije zavrsi ovako ;D Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2045 Napisano Avgust 7, 2007 Teoreticar ..., 12118 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga vrlo rado odveo ovde http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=9521.0 ali sam da budem iskren, trenutno dekintiran. Do plate nista. Ako ne kidne do 15-og reci mu da ga vodim tamo a za prenociste cemo lako. Imam kucu u Cupriji a imamo i Racu u Strmostenu, satore da ne pominjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 8, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom, svako motor koji slucajno udje u moju garazu, pre ili kasnije zavrsi ovako ;D Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-07 jer mogu i ja u tu tvoju garazu ,neizgleda mi lose,samo bi motor parkirao napolje,a ja naslonio na ovu tvoju dizalicu ;D ;D ;D,pod uslovom da je puna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas je otisao... Za Rumuniju. Evo jos par slika: Obrati paznju na nalepnice! ;D ;D ;D Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-08 Testira da li je dovoljno jak nov nosac ;D ;D ;D Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-08 Umorio se covek...A dobio jos par nalepnica na poklon ;D ;D ;D Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...