dudip 6 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na trudu da se ove slike okače i podele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8674 Napisano Avgust 15, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan ovakav put planiram sa kolegom , sa kojim sam bio na motoreliju kroz SRBIJU od 1. 09 -- 5. 09., 31. 08. bi došao u srbiju i prespavao u požarevcu , verovatno , ču nači neki hotel , najprije , bi provozao ,DUNAVSKO MAGISTRALO DO ĐERDAPA PO SRBSKI STRANI ZBOG PUTA (drugi put ove godine -- prekrasna srbija ) BUKAREŠTU ,BRASOV , CURTEA DE ARGNES ,TRANSVAGARAN , SIBIU ,HUNEDOARA a onda bi posetio moje drugove u beogradu , šta mislite VI koji ste znalci za rumunjsku , kako je u to vreme na transvagaranu i uopšte u romunjskom -- općenito ... lp milan Kazu da je sve posle 1.09. lutrija za vreme . Uglavnom je najbolje jul i avgust jer tad ima najmanje padavina. Uglavnom je tako za tranfagarasan a za ostatak ne znam ali mislim da nije lose vreme u septembru, mozda zalije negde kisa. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, svaka vam cast. Divne fotke, lepa prica, ekstra motori, uspelo putesestvije i to sve podeliste sa nama. Hvala vam puno. Uzivao sam. PS i ja sam vlasnik jednog kruzera Vulkan en 5oo, pa je i to jedan o razloga sto sam uzivao u vasim motoraskim kilometrima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Avgust 16, 2011 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci ! Jako lijepo i korisno svima nama koji planiramo Rumuniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadc 13 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: zr Motocikl: honda shadow Prijavi odgovor kao problematičan odlican putopis,sve pohvale.prethodni vikend takodje obisli sve ovo arhangeli i prijatelji(oko 30 motora).prelepo i jedva cekam ponovo.slike su nam skoro iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno!Ima u Rumuniji šta da se vidi, što nisam očekivao, sve dok nisam na forumu pročitao putopise. Koristiće mi informacije, kada budem odlučio da idem u Rumuniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan Super Putopis ! Kolegom smo prošli dio Rumunije (13.8 do 19. a onda put zaokružili preko Balkana. Sedam nezaboravnih dana na motoru. Kad stignem stavim nešto malo na moju stranicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Avgust 30, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan bagzi,nema tebi puta bez nas svih :-) salu na stranu,ja bih prekosutra za rumuniju,nemam 7,samo 3 dana,pokusacu da izvucem srz i najlepse pa sta bude :-) ako neko ima neki savet jos, neka postuje,hvala...putopis vam je za 10ku,bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan evo da postavim i vizuelno rutu kuda smo isli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Priroda izgleda nestvarno, kao i sam put. Na žalost mi još uvek nismo imali prilike da proputujemo tuda. Samo piljimo u tuće fotografije i čitamo kako su drugi uživali u lepotama Rumunije. Konačno sam siguran da ćemo sledeće godine proći tuda pošto smo na Thassosu upoznali bračni par iz Rumunije. Biće to odlična prilika da ih posetimo. Hvala na objašnjenjima gde i šta videti Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan I ja želim da vam kažem bravo i hvala za ovako divne fotografije i putopis! Veličanstveno je sve! Posle ovog vašeg putopisa još je veća želja da se i mi uputimo na tu stranu...... Svaka čast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Septembar 20, 2011 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, hvala sto ste podelili sa nama ! Uhh kad tad moram da obidjem Rumuniju prelepa je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan odlicno napisano,extra slike i extra destinacija .sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si sredio motor. Odlicna avantura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...