srdjapg1 0 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da mi detaljno objasni kako da stelujem viljuske na mom gsxr k7 750ne ponasa se bas najbolje s obzirom da imam 115 kgqa putevi u cg nisu bas neki.ako moze neko da mi to detaljno objasni da bih ja to sam mogao da nastelujem.unaprijed hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan to ti tesko neko moze objasniti kako da nastelujes.imaju srafovi za stelovanje ali moras ti osetiti kako ti odgovara.bitno je da nastelujes levu i desnu isto,to brojis klikove kad okreces sraf osetices pod rukom.to je sam po sebi tvrd motor.probaj nasteluj na najmekse,pa najtvrdje,pa na pola...vidi gde ti najvise odgovara pa onda dostelavaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes papir i olovku. Odvijes do kraja kompresiju i dekompresiju viljuske (to su ti oni srafici na vrhu gore i na dnu stapa). ZAPISES koliko je svaki bio zavijen. Podignes prednji tocak u vis da se ispruzi viljuska. Zabelezis koliko ima od stapa do kraja stope viljuske. Sad sednes i izmeris koliko je viljuska potonula. Uzmes i zavijas (jednako na oba stapa) onu plavu maticu gore na stapu, sve dok viljuska sa tvojom tezinom ne propadne oko 35mm. Na kraju zavijes kompresiju i dekompresiju koliko je bila na pocetku. Javis rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...