Jump to content

Moto Zajednica

stelovanje viljuski na suzuki gsxr k7 750

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

moze li neko da mi detaljno objasni kako da stelujem viljuske na mom gsxr k7 7501neznam.gifne ponasa se bas najbolje s obzirom da imam 115 kg1zvizduk.gifqa putevi u cg nisu bas neki.ako moze neko da mi to detaljno objasni da bih ja to sam mogao da nastelujem.unaprijed hvala!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 299 postova

to ti tesko neko moze objasniti kako da nastelujes.imaju srafovi za stelovanje ali moras ti osetiti kako ti odgovara.bitno je da nastelujes levu i desnu isto,to brojis klikove kad okreces sraf osetices pod rukom.to je sam po sebi tvrd motor.probaj nasteluj na najmekse,pa najtvrdje,pa na pola...vidi gde ti najvise odgovara pa onda dostelavaj

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Uzmes papir i olovku. Odvijes do kraja kompresiju i dekompresiju viljuske (to su ti oni srafici na vrhu gore i na dnu stapa). ZAPISES koliko je svaki bio zavijen.

Podignes prednji tocak u vis da se ispruzi viljuska. Zabelezis koliko ima od stapa do kraja stope viljuske. Sad sednes i izmeris koliko je viljuska potonula. Uzmes i zavijas (jednako na oba stapa) onu plavu maticu gore na stapu, sve dok viljuska sa tvojom tezinom ne propadne oko 35mm. Na kraju zavijes kompresiju i dekompresiju koliko je bila na pocetku. Javis rezultate.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja