forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan svasta nesto ima,ja sam se lozio na GV650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Wolflord Slican je ali ipak je drugaciji jer su drugaciji auspusi, cuje se zmajski, meni je jedan od "najgrlatijih" kineza koje sam cuo, zvuk je stvarno super. Masinu sam video i cuo na moto skupu u Indjiji. Hehe, a ja tad kupavao motor pa nisam bio. Skontao sam da je to nesto bilo ovih dana. @Arakis Naleteo sam jednom na ovaj sajt. Ima lepe opreme za Hyosung. @Forrest I ja isto. Jesi li video onaj Limited Edition? Bas izgleda mocno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Blackbite ma jesam druze,jos se lomim izmedju Urala,i njega ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Ima svega i svacega ali nije bas toliko jeftino ili se meni tako cini! Hyusong je dobar GV650 je extra ali ni ovaj manji klasicniji aqila GV250 sa svojih 30Ks nije za potcenjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan niko nije rekao da je za potcenjivanje,naprotiv,ali 650 bruka dobro izgleda,itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan niko nije rekao da je za potcenjivanje,naprotiv,ali 650 bruka dobro izgleda,itd.... Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Septembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da su vam interesantnije slike kako izgledaju rezervni i dodatni delovi -krešbarovi, nosaši za kofere itd...zbog samostalnog i ničim izazvanog budženja istih ;D...a vi bi samo 650 kuba...ih kak'i ste, samo bi da jašete a nećete ništa da radite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da su vam interesantnije slike kako izgledaju rezervni i dodatni delovi -krešbarovi, nosaši za kofere itd...zbog samostalnog i ničim izazvanog budženja istih ;D...a vi bi samo 650 kuba...ih kak'i ste, samo bi da jašete a nećete ništa da radite ;D Kao sa sisama: sto vece - to bolje! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan @ Blackbite : Kad smo vec kod Aquile... Znas onu Aquilu sto se prodaje na Moto Berzi i lik je iz Stare Pazove? E taj isti lik ide samnom u vojsku!!! Prodaje ga za 5200 eura, hoce Hondu CBR, pametan covek! :) I ja bi CBR-a! ;D ;D I meni je cena nove Aquile malo preterana... 6300 eura. E kakvog Japaneza moz' imati za te pare :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da su vam interesantnije slike kako izgledaju rezervni i dodatni delovi -krešbarovi, nosaši za kofere itd...zbog samostalnog i ničim izazvanog budženja istih ;D...a vi bi samo 650 kuba...ih kak'i ste, samo bi da jašete a nećete ništa da radite ;D ma volim ja da budzim,daleko od toga,ali nisam siguran da cu da zadrzavam ovog konjica.U stvari,rado bih,ali ima tu i finansijski momenat. Kao sa sisama: sto vece - to bolje! :D Toooo lave! ;D ;D ;D I meni je cena nove Aquile malo preterana... 6300 eura. E kakvog Japaneza moz' imati za te pare :o Kakvog? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da kakvog? U toj klasi ne postoji japanac koji nudi ni priblizne performanse i ugradjene komponente, a o ceni da i ne govorimo. Naravno na nasem trzistu, razlika u ceni je znatno veca nego na ovim slikama sto sam postavio, a uz to hyosung je dobio ubrizgavanje sto mu je dodalo oko 10% vise na snazi, kao i na snizenoj potrosnji, sto na ovim uporednim karakteristikama nije slucaj. A ako idemo u detalje tipa, kocnice, gume, amortizeri, razlika je jos veca u korist hyosunga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @ Blackbite : Kad smo vec kod Aquile... Znas onu Aquilu sto se prodaje na Moto Berzi i lik je iz Stare Pazove? E taj isti lik ide samnom u vojsku!!! Prodaje ga za 5200 eura, hoce Hondu CBR, pametan covek! :) I ja bi CBR-a! ;D ;D I meni je cena nove Aquile malo preterana... 6300 eura. E kakvog Japaneza moz' imati za te pare :o E sad ispadosmo mi glupi sto vozimo kruzera, bas si ispao drug kad nas ovako cascavas. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E sad ispadosmo mi glupi sto vozimo kruzera, bas si ispao drug kad nas ovako cascavas. :D jel vidis ti to druze moj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Septembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma to onaj Wolford...samo bi nešto da menja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Septembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego Forreste, hvališ se da si stuk'o teško i mukotrpno zarađene pare na moto-opremu? Kakva i koja i pošto pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan E i ja sam neku jaknu kupio, nemam sada vemena da se bakcem oko slika ali postavicu ih.. Ma Woolfi je poznat po tome sto voli puno da menja Foreste Daj slike da vidimo kako si nam se opremio... Momci ide li neko od kinez na onu noc skokova u Areni?? Ajde da se skupimo,ja cu ovih dana da odem po kartu,ja bi uzeo 3 kategoriju ona je 1900 dinara. Ide jos likova sa BJ,postoji tema u Off topicu.. Oce jos neko??? Pozdrav momcine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 'ocete da slikam real,il' da saljem linkove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Septembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako ti je lakše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jakna je Cycle Spirit,lone Sspool,cizme Probiker Touring II,wind stoper Held Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Septembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čarobno ;D Jakna mi se sviđa vrlo veoma zato što je malčice duža...je l' protektori i to sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan da,da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da kakvog? U toj klasi ne postoji japanac koji nudi ni priblizne performanse i ugradjene komponente, a o ceni da i ne govorimo. Naravno na nasem trzistu, razlika u ceni je znatno veca nego na ovim slikama sto sam postavio, a uz to hyosung je dobio ubrizgavanje sto mu je dodalo oko 10% vise na snazi, kao i na snizenoj potrosnji, sto na ovim uporednim karakteristikama nije slucaj. A ako idemo u detalje tipa, kocnice, gume, amortizeri, razlika je jos veca u korist hyosunga. Moz' naci polovni Shadow, Intruder, Marauder itd( a moz' i CBR-a ;D)... O kakvim komponentama ti pricas? ??? Na Aquili ima puno plastike... Jebes ono digitalno njesra sto ima i jos neke sitnice. Kocnice koje spominjes su prosek i nista preko toga a dizes ih u nebesa, amortizri i vesanje je mekano(sto je nekome mana a nekome ne, stvar ukusa)... Gume? Klasika, nista posebno, ne znam gde si iskopao to da je to +... Evo, bas sam danas u vojsci s onim likom citao o Aquili... A i sta ce ti performanse ako vozis kruzer? Vozis ga lagano i opusteno, a povuci ce te i neki sa 50-tak konja i to sasvim dovoljno. Dizajn je lep, to je sigurno, ali je skupa..... Citao si i sam test Aquile(mada ne znam kakva je cena u Hrvatskoj), lepo kazu : "Koliko para, toliko muzike". Nista specijalno ali o5 nije ni krsh. Nije ko japanac po kvalitetu. A sto se tice cene,naravno cena nije ista i nije zantno veca, vec suprotno... Evo cene NOVOG Kawaski VN 900 kod nas, ne znam odakle kopas te cene(netacne) ali ipak malo pogledaj na nasem trzistu, ti strani sajtovi nevaljaju nista, sve spijuni i zaverenici! ;D ;D VN 900 Classic 7099,00 EUR "Cule Auto" d.o.o. BTW. Da ne spominjem jos koje motore mozes kupiti za te pare,naravno nove(i japanske ;D), recimo Versys, Suzu DL 650 Vstrom(dodas jos koji euro), ma ima ih gomila! Eto! ;D Ma drugari, nisam ja mislio da ste vi glupi, ne bi ja to rekao za moje sektase i drugare nikad! :( Ja dobar prema vama a vi me napljuvaste na sva usta... lepo od vas... A sto se tice menjanja motora, imam ja onu moju staru poslovicu ;D : "Da vozis isti tip motora ceo zivot, da ne menjas nista, to ti je kao da hebes jednu te istu devojku citav zivot" ;D ;D Eto, morao sam da obrazlozim zasto... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Septembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...psssst! da te ne čuje moja žena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nije te niko napljuvao druze,samo primecujemo Blackbite i ja, da izgleda imamo jos jednog potencijalnog "izdajnika" cruisera medju nama ;D ( Da podsetim,moj brat NikolaCruss i Afrika) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan E cizme mi se svidjaju!! Gde si ih "uzeo" i za koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...