Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Drug član, 2265 postova

@Wolflord

Slican je ali ipak je drugaciji jer su drugaciji auspusi, cuje se zmajski, meni je jedan od "najgrlatijih" kineza koje sam cuo, zvuk je stvarno super.

Masinu sam video i cuo na moto skupu u Indjiji.

Hehe, a ja tad kupavao motor pa nisam bio. Skontao sam da je to nesto bilo ovih dana.

@Arakis

Naleteo sam jednom na ovaj sajt. Ima lepe opreme za Hyosung.

@Forrest

I ja isto. Jesi li video onaj Limited Edition? Bas izgleda mocno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 155 postova

@Arakis

Ima svega i svacega ali nije bas toliko jeftino ili se meni tako cini!

Hyusong je dobar GV650 je extra ali ni ovaj manji klasicniji aqila GV250 sa svojih 30Ks nije za potcenjivanje :)

• Svakom po zasluzi, 12439 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Ja sam mislio da su vam interesantnije slike kako izgledaju rezervni i dodatni delovi -krešbarovi, nosaši za kofere itd...zbog samostalnog i ničim izazvanog budženja istih ;D...a vi bi samo 650 kuba...ih kak'i ste, samo bi da jašete a nećete ništa da radite ;D

• Drug član, 1260 postova

Ja sam mislio da su vam interesantnije slike kako izgledaju rezervni i dodatni delovi -krešbarovi, nosaši za kofere itd...zbog samostalnog i ničim izazvanog budženja istih ;D...a vi bi samo 650 kuba...ih kak'i ste, samo bi da jašete a nećete ništa da radite ;D

Kao sa sisama: sto vece - to bolje!  :D :D :D

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

@ Blackbite : Kad smo vec kod Aquile... Znas onu Aquilu sto se prodaje na Moto Berzi i lik je iz Stare Pazove? :) E taj isti lik ide samnom u vojsku!!! Prodaje ga za 5200 eura, hoce Hondu CBR, pametan covek! :) :) I ja bi CBR-a! ;D ;D

I meni je cena nove Aquile malo preterana... 6300 eura. E kakvog Japaneza moz' imati za te pare 8) :o

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

ma volim ja da budzim,daleko od toga,ali nisam siguran da cu da zadrzavam ovog konjica.U stvari,rado bih,ali ima tu i  finansijski momenat.  :D

Kao sa sisama: sto vece - to bolje!  :D :D :D

Toooo lave!  ;D ;D ;D

I meni je cena nove Aquile malo preterana... 6300 eura. E kakvog Japaneza moz' imati za te pare 8) :o

Kakvog?  ???

Da kakvog? U toj klasi ne postoji japanac koji nudi ni priblizne performanse i ugradjene komponente, a o ceni da i ne govorimo.

15gw1v5.jpg

15gw1v5.jpg

Naravno na nasem trzistu, razlika u ceni je znatno veca nego na ovim slikama sto sam postavio, a uz to hyosung je dobio ubrizgavanje sto mu je dodalo oko 10% vise na snazi, kao i na snizenoj potrosnji, sto na ovim uporednim karakteristikama nije slucaj.

A ako idemo u detalje tipa, kocnice, gume, amortizeri, razlika je jos veca u korist hyosunga.

@ Blackbite : Kad smo vec kod Aquile... Znas onu Aquilu sto se prodaje na Moto Berzi i lik je iz Stare Pazove? :) E taj isti lik ide samnom u vojsku!!! Prodaje ga za 5200 eura, hoce Hondu CBR, pametan covek! :) :) I ja bi CBR-a! ;D ;D

E sad ispadosmo mi glupi sto vozimo kruzera, bas si ispao drug kad nas ovako cascavas. :D :D :D

Nego Forreste, hvališ se da si stuk'o teško i mukotrpno zarađene pare na moto-opremu?

Kakva i koja i pošto pare? ;)

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

E i ja sam neku jaknu kupio, nemam sada vemena da se bakcem oko slika ali postavicu ih..

Ma Woolfi je poznat po tome sto voli puno da menja :)

Foreste

Daj slike da vidimo kako si nam se opremio...

Momci ide li neko od kinez na onu noc skokova u Areni??

Ajde da se skupimo,ja cu ovih dana da odem po kartu,ja bi uzeo 3 kategoriju ona je 1900 dinara.

Ide jos likova sa BJ,postoji tema u Off topicu..

Oce jos neko???

Pozdrav momcine!!!

Čarobno ;D Jakna mi se sviđa vrlo veoma zato što je malčice duža...je l' protektori i to sve?

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Da kakvog? U toj klasi ne postoji japanac koji nudi ni priblizne performanse i ugradjene komponente, a o ceni da i ne govorimo.

15gw1v5.jpg

15gw1v5.jpg

Naravno na nasem trzistu, razlika u ceni je znatno veca nego na ovim slikama sto sam postavio, a uz to hyosung je dobio ubrizgavanje sto mu je dodalo oko 10% vise na snazi, kao i na snizenoj potrosnji, sto na ovim uporednim karakteristikama nije slucaj.

A ako idemo u detalje tipa, kocnice, gume, amortizeri, razlika je jos veca u korist hyosunga.

Moz' naci polovni Shadow, Intruder, Marauder itd( a moz' i CBR-a ;D)... O kakvim komponentama ti pricas? ??? Na Aquili ima puno plastike... Jebes ono digitalno njesra sto ima i jos neke sitnice. Kocnice koje spominjes su prosek i nista preko toga a dizes ih u nebesa, amortizri i vesanje je mekano(sto je nekome mana a nekome ne, stvar ukusa)... Gume? Klasika, nista posebno, ne znam gde si iskopao to da je to +... Evo, bas sam danas u vojsci s onim likom citao o Aquili... A i sta ce ti performanse ako vozis kruzer? Vozis ga lagano i opusteno, a povuci ce te i neki sa 50-tak konja i to sasvim dovoljno. Dizajn je lep, to je sigurno, ali je skupa..... Citao si i sam test Aquile(mada ne znam kakva je cena u Hrvatskoj), lepo kazu : "Koliko para, toliko muzike". Nista specijalno ali o5 nije ni krsh. Nije ko japanac po kvalitetu.

A sto se tice cene,naravno cena nije ista i nije zantno veca, vec suprotno... Evo cene NOVOG Kawaski VN 900 kod nas, ne znam odakle kopas te cene(netacne) ali ipak malo pogledaj na nasem trzistu, ti strani sajtovi nevaljaju nista, sve spijuni i zaverenici! :D ;D ;D

VN 900 Classic   

7099,00 EUR   

"Cule Auto" d.o.o.

BTW. Da ne spominjem jos koje motore mozes kupiti za te pare,naravno nove(i japanske ;D), recimo Versys, Suzu DL 650 Vstrom(dodas jos koji euro), ma ima ih gomila!

Eto! ;D

Ma drugari, nisam ja mislio da ste vi glupi, ne bi ja to rekao za moje sektase i drugare nikad! :( :(

Ja dobar prema vama a vi me napljuvaste na sva usta... lepo od vas... :(

A sto se tice menjanja motora, imam ja onu moju staru poslovicu ;D : "Da vozis isti tip motora ceo zivot, da ne menjas nista, to ti je kao da hebes jednu te istu devojku citav zivot" ;D ;D Eto, morao sam da obrazlozim zasto... ;D ;D

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

nije te niko napljuvao druze,samo primecujemo Blackbite i ja, da izgleda imamo jos jednog potencijalnog "izdajnika" cruisera medju nama  ;D ( Da podsetim,moj brat NikolaCruss i Afrika)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja