Blackbite 7 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi put je ok samo sto nema asfalt ;D Jedino je Black zbog svoje "teske" devojke gazio po svakoj bari?? Zasto ja stvarno ne znam. A mi smo sasvim ok prosli Zbog tezine je bilo "malo" proklizavanja, sto zadnjeg sto prednjeg tocka, a onda ne biras gde ces da gazis nego gledas da ostanes na tockovima. Jos kad suzvozac malo mrdne onda nista od "idealne" putanje. A znas i sam da nam se motori malo cudnije ponasaju, kad vozimo nekog. Kad si sam onda je druga prica. A mozda je malo doprinelo to sto su moje gume najvise presle, a i duvao sam za max. opterecenje. @ grdoje Tek to bi bila avantura, sa mojim tankim prednjim tockom ;-). Ma uspeo bi, samo bi morao da izbegavas pesak i drugu meku podlogu, da ne bi potonuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan momcovi,imal' neko ideju gde da nadjem stakleni "ulozak" za moj far,pa da grunem H4 unutra?Popizdeh vise menjajuci sijalice koje fiksiram zicom,pa posle izvesnog vremena od truckanja istope okolinu,i riknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eh momce... I ja sam razmisljao o tom "problemu" treba nam jace svetlo to je ocigledno! A sada da budzim ovaj ne znam, nije to to,tako da je meni padalo na pamet da kupim neki drugi far ali pravi,lupam od neke honde i lepo stavis i nema frke da ce da se istopi a valjda je bolji od ovog naseg?! A imam u planu i da kupim ona dodatna manja dva, trazio sam po gradu u par radnji ali nisam imao srece, ili nisam dovoljno trazio... Ali orginalan necu da cackam neka sljaka ovako E momci ja odoh malo do Panceva, pa Debeljace i Vrsca jedno 20ak dana. Mora se raditi... Javicu se kada budem mogao. Budite mi pozdravljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan moja "plastika" ima vesanje u tri tacke,samo da nadjem odgovarajuci "fi" .Spoljni oklop fara bih zadrzao,svidja mi se oblik,ali ako bas budem morao,zaqmenicu ceo.Samo me zanima da li znate gde bih to mogao da potrazim.Trenutno imam halogenu unutra,ali stoji krivo(jer je istopljena plastika okolo),pa przim ispred sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @dzax Kad se vratis videcu da nam narucim dva para pa da odemo do NS da uzmemo. @Forrest Jbt. nisam znao da je tako "dobra" plastika u faru na ovim nasim kinezima. Na skuteru mi H4 funkcionise savrseno, a ugradio sam je davno. Postoji alternativno resenji u vidu traktorskih sijalica koje postoje u varijanti 35w i mislim 45w. Mozda bi to moglo da pomogne kao kompromis, ali opet ne znam gde se nabavljaju traktorske sijalice. Ili to, ili da budzimo hladnjake na sijalice, e sad tu bi bio problem sve upakovati u far jer kroz njega prolazi sva instalacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кажу да постоји и варјанта са ЛЕД диодама уместо класичне сијалице. Кинеско је, па и цена нија неки проблем. Само још да сазнамо где то има код нас (и има ли уопште). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Znaci ne verujem koliko Nikola kruz ima problema sa svojim motorom! Da sam ovo citao, pre nego sto sam kupio svoj, debelo bih se razmislio da li da ulazim u kinesku vezu! Medjutim, osim neznanja, ili ce pre biti, nezainteresovanosti i neodgovornosti servisera, nemam nijednu primedbu na motor! Inace, garancija mi je istekla u vreme kada je servis u Pazovi preuzeo posao, tako da ne znam kakvi su oni... U medjuvremenu sam nasao odlicnog majstora, koji je neverovatan entuzijasta, pa samim tim, nije ni skup! Motor sam kupio pre godinu dana, presao oko tri hiljade kilometara, uglavnom gradske voznje, dva puta pao, bez posledica, osim sto sam polomio rolbar, ali sam ga ojacao! Vozim ga i zimi i leti, pali bez problema, a stoji mi na ulici, i jedina posledica toga je rdja, koja se pojavila po svim hromiranim delovima, a koju mi je Boban sredio poliranjem (uz opasku da ga je sad spasao, ali da nece moci i sledeci put!)! Elem, potrosnja ne prelazi 2.5 litra, ravnomerno i prilicno lako ubrzava, dok je maksimalna brzina koju sam postigao 110 km/h! Doduse, retko kada prelazim 70, jer je pri toj brzini, po mom osecaju, uzivanje najvece; ne svadjam se sa vetrom, vibracija je mala, uzivam u predelima kroz koje prolazim, a i uvek postoji mesta za reakciju... Ne mogu reci da sam nezadovoljan motorom, cak naprotiv, bar za sada, jer osim nekih sitnica (povremeno zatezanje srafova), sve sto je vitalno radi, kako bi po mom misljenju i trebalo, tako da bih motor, kao pravi izbor, toplo preporucio svakome ko ima ogranicen budzet, a voleo bi da uziva u voznji... Nikola, iskreno se nadam, da ces uskoro resiti sve te probleme, i da ces se pomiriti sa svojim motorom, pa preci puno kilometara u uzivanju, koje ova vrsta vozila pruza! Budi pozdravljen, a moj motor mozes videti u Ustanickoj, kod poste na Dusanovcu... Pozdrav svima, pa se nadam, da se uskoro vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Forrest Jbt. nisam znao da je tako "dobra" plastika u faru na ovim nasim kinezima. Na skuteru mi H4 funkcionise savrseno, a ugradio sam je davno. Postoji alternativno resenji u vidu traktorskih sijalica koje postoje u varijanti 35w i mislim 45w. Mozda bi to moglo da pomogne kao kompromis, ali opet ne znam gde se nabavljaju traktorske sijalice. Ili to, ili da budzimo hladnjake na sijalice, e sad tu bi bio problem sve upakovati u far jer kroz njega prolazi sva instalacija. ma druze,ti si video na: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21595.msg284623#msg284623 kako sam ja to zbudzio na brzinu,znaci bilo je turpijanje rupe da bih mogao da uglavim obicnu sijalicu,pri tom nisam se bas potrudio da to odradim kako treba.I sad kad,usled truckanja, sijalica pocne da dodiruje plastiku okolo,ona se malo rastopi,i sijalica rikne.Ovo sa hladnjakom ti je duhovito!Mozda ovako nesto kao na slici? Кажу да постоји и варјанта са ЛЕД диодама уместо класичне сијалице. Кинеско је, па и цена нија неки проблем. Само још да сазнамо где то има код нас (и има ли уопште). Зорге, ovo sa ledaljkama je super resenje,ima za bicikle koliko hoces,ali nisam siguran kako bi se to zbudzilo na motor.U stvari,koliko ja znam,na kolima se koriste za stop svetla uglavnom,ne bih rekao da ih ima u farovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i cudan neki far imas, kod mene je neka opruga koja drzi sijalicu i ladno bi mogla H4 da se stavi, samo buksne na zice i to je to, ali opet ne mogu da kazem da li bi se nesto istopilo ili ne, jer bi sijalica morala sa ona tri nosaca da legne na plastiku. Jednu maglenku sam vec uspeo da istopim bajdvej, druga jos svetli ali ne znam dokle ce. Ovo sa slike bi bilo idealno resenje, jos samo par sitnih intervencijja da preradimo motore za vodeno hladjenje i ima da sijamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da ide u Obrenovac na skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ideju od kojeg motora je kopija masine 162 FMJ od 150 cmm, a koja se ugradjuje i u Kinroad 150-16. evo kako izgleda. ??? ??? ??? Dosta vremena sam danas izgubio na bikezu pokusavajuci da nadjem nesto slicno kod japanaca. Nije valjda da niko od nas ne zna da mi odgovori na ovo pitanje ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E drugari, zvanicno da se pohvalim, polozio sam za A juce! A konacno A moj mali konjic je konacno sredjen, zadnje dve nedelje ide ko bombona, presao sam boga oca, ide ko zmaj. Sad sam na 2.000 km ukupno. Milina, vozim suvozace, uzivam... Ali moj konjic je osetio da sam juce polozio, i to na njemu, pa mi je i on pripremio mali, skroman poklon, prema mogucnostima: jutros sam ga odvezao, skinuo ciradu, namestio MP3, kacigu ranac, pojahao ragina, dao kontakt, pritisnuo prekidac za paljenje, a on, on se vragolan pravi blesav!!! Mamicu mu j... riknuo sad prekidac za paljenje. A ocaja moga, bolje da niste bili tamo!! Ok, upalim ga nekako na gurku, pa cu posle posla da ga vozim za pazovu da zamene... A brate mili!!! Zeni nisam smeo ni da kazem, izbacila bi nas obojicu iz kuce! Osim toga, stvari su se sredile. Stari problemi mi se ne vracaju. One cevke na viljuskama, sad su pocele pri kocenju kad se motor nagne napred, da kace blatobran. Na koju foru ne znam, ali rade to, i ostavljaju trag oguljenog hroma... Zona sumraka... I da jos jedna stvar, pokusao sam da napravim duplikat kljuca, - ne moze! Niko kod nas nema tako tanke te osnove za kljuc. Nemojte me ljudi pogresno shvatiti, ne mislim ja da su kinezi TOLIKO losi, ali sam izgleda ja zabo najlosijeg! RIP i Forest svoje voze bez problema, Dragonfly takodje. A ja, moj je ko felericno tele, sva ostala idu pravo, samo on vuce nalevo... Bice bolje! Odoh danas za pazovu, samo "ako nadju rezervni deo", pa da uzivam za vikend, ima da se roknem ako budem morao da ga gledam na parkingu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nidzo brate,nije bas da ja vozim svog bez problema,ali su ti problemi ipak minorni.Znas i sam za moju bravu,pa eto i far sam budzio,ali ide jbg.Mora malo da se budzi na brzaka,a kad dodje zima,eeee ;D...onda cemo da ih sredjujemo kako valja.Mislim,morace da se budzi i tada zbog lose snabdevenosti nasih prodavaca,ali eto,ko zna zasto je to dobro,bice tu delova od Yamaha,Hondi......Pocinje custom-izacija ;D.Kakve ce to onda zveri da budu! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 8, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan @forrest Jel to tvoj komp?`Ladno imas vodeno hladjenje na socketA ploci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko od nas ne zna da mi odgovori na ovo pitanje ??? ??? ??? Imam neki manual za motor sa tom masinom, ali nemam pretstavu cija bi mogla da bude. Guglaj, dok ne nadjes jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @forrest Jel to tvoj komp?`Ladno imas vodeno hladjenje na socketA ploci ma ne brate,ovo sam iz zezanja pokupio sa neta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ideju od kojeg motora je kopija masine 162 FMJ od 150 cmm, a koja se ugradjuje i u Kinroad 150-16. evo kako izgleda. ??? ??? ??? Dosta vremena sam danas izgubio na bikezu pokusavajuci da nadjem nesto slicno kod japanaca. Nije valjda da niko od nas ne zna da mi odgovori na ovo pitanje ??? ??? ??? Ма баци се на "гуглање" и за пар дана наћићеш чији је клон 162 ФМЈ. покушај и на chinariders.net-у или mychinamoto.com. ја сам тражио нешто друго, али чини ми се да сам видео да је то "Хондин" клон кога производи "Лифан". Но, не држи ме за реч. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1831 Napisano Avgust 8, 2008 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moram da vam prenesem jedan email koji smo dobili Ovo je pitanje poslato e-poštom putem http://www.bjbikers.com od: IVAN7 Prvi put pisem,a citajuci Vas i Vas forum,opet sam posle 15 god.kupio motor.Motor je ZXMCO 150-15 i kupljen je od super lika iz Turije.O motoru cu drugi put,za sada toliko,pozdrav svima a narocito Nikoli Kruzu i Bukovskom zbog cijih sam poruka kupio Kineskog copera i nisam se pokajao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pablo hvala na "prosledjenom" clanu, a Nikola i Bukovski ce izgleda da nahebu ako krenu kvarovi! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 8, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, mal mi suza nije kanula... Salim se, ali stvarno mi je drago ako nasa pricancija ovde ima nekog uticaja na nekoga... Welcome novom drugaru, nadam se da ce te bajk lepo sluziti, tj. da nije bas u direktnom rodu sa ovim mojim mrkovom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan dobro bre Nikola,sto za..baste coveka! ;D ;D btw,evo sta sam nasao: Zxmco Pakistan Pvt Ltd We are assembling motorcycle in Pakistan by the name of ZXMCO and import bearing and stainless steel coil and circle. We are the biggest importer of the Bearing in Pakistan market. We do import ball bearing as well as automotive bearing from Japan, Taiwan, Singapore, China and UAE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je off, ali proomentarisacu ;D Forum je pracen od strane ostalih ljudi mnogo vise nego sto mi ocekujemo, nije ga ni tesko izguglati kada se traze bilo kakve informacije o bilo kom motoru. I sam sam pratio forum duze vreme pre nego sto sam se registrovao negde u toku 2006. ako se ne varam, dok forum nije bio narandzast, emotikoni vrh, svaki korisnik je imao licnu galeriju, mnogo je bio pregledniji, nije bilo reklama i pretraga je mnogo bolje funkcionisala. Neko vreme sam ga malo i bojkotovao jer je kvantitet preuzeo dominaciju, ali vremenom sam navikao na nove boje i nove korisnike, a to sto nas ima vise je nadam se prednost, a ne mana, i polako, ali sigurno ovaj forum postaje mala moto-enciklopedija. Nego NikolaCruss-u-e kad vec redovno(nazalost) posecujes Novu Pazovu, mogao bi da se javis i produzis jos 5-6km do Stare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je off, ali proomentarisacu ;D Forum je pracen od strane ostalih ljudi mnogo vise nego sto mi ocekujemo, nije ga ni tesko izguglati kada se traze bilo kakve informacije o bilo kom motoru. I sam sam pratio forum duze vreme pre nego sto sam se registrovao negde u toku 2006. ako se ne varam, dok forum nije bio narandzast, emotikoni vrh, svaki korisnik je imao licnu galeriju, mnogo je bio pregledniji, nije bilo reklama i pretraga je mnogo bolje funkcionisala. Neko vreme sam ga malo i bojkotovao jer je kvantitet preuzeo dominaciju, ali vremenom sam navikao na nove boje i nove korisnike, a to sto nas ima vise je nadam se prednost, a ne mana, i polako, ali sigurno ovaj forum postaje mala moto-enciklopedija. Nego NikolaCruss-u-e kad vec redovno(nazalost) posecujes Novu Pazovu, mogao bi da se javis i produzis jos 5-6km do Stare. brate,sad si me sj...o totalno,citam tvoj post vise puta,ali nisam siguran da sam te shvatio(primera radi "emotikoni vrh",da li je to type mistake? mislim da je krajnje vreme da se sastanemo ponovo u E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1831 Napisano Avgust 9, 2008 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali mozda nije losa informacija Priprema se novi dizajn sajta i foruma, gde cemo preglednost popraviti, resicemo i smajlice, a i pojavice se i galerija slika... Kljucna rec: Septembar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 9, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan verujem da govorim u ime svih nas "kineza",cast nam je da si i ti majstore obratio paznju na nas ,tako da ni jedna tvoja nije off 'ebiga,mislim da konacno treba da TI organizujes jedan BJB skup,pa da se upoznamo kako treba.Izvini za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...