Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Najverovatnije cu doci i Indjiju, ali nista ne garantujem. Do sada sam svaki put(otkad sam zavoleo motore) isao do Indjije na skupove, jbg blizu mi je tako da mi nikad nije bio problem. E ovog puta se moze desiti da ne dodjem... :( Imam neke obaveze ali se nadam da cu ih zaobici ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ,, 1032 postova

Vidjamo li se u Indjiji ja najverovatnije dolazim...

U petak uvece sam kod Joseph B. i Quassar-a. Zeleo bih da ih ispratim u subotu, eventualno dodjem u Indjiju u subotu uvece.

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Hvala svima na cestitkama,sad cekam samo petak pa da mi daju novu dozvolu.Neznam za Indjiju dal cu stici jer nasle mi se neke obaveze al potrudicu se da dodjem ipak je to u komsiluku.....

• Zainteresovan, 830 postova

Cao drugari, evo da se i ja prikljucim temi :)

Uzeo sam kinroada 250 u aprilu, pa je onda krenulo sto peripetija, te nema para, te ovo te ono, pa sam terao na registraciju kod Kalabica, ko i forest, nisam znao da smo toliko komsije :)  pa nije valjao broj sasije i tako redom. Konacno, sutra vracam L tablicu, motor registrovan i jos me deli 4.000 din od A dozvole i eto me :)

Presao sam sramnih 250 km, ali, jbg, kazem - islo je kilavo. Pokusavam da sve to zbudzim do jula pa da idem sa vama u uzice, to bi bilo savrseno, vec grickam nokte od same ideje :) Pokusacu do tada da stucem do hiljadarke, na 500 imam prvi servis i onda redom, razradjen motor i Uzice evo me :)

Motor drzim pred zgradom, cirada i lanac i ok je, prvo sam ga drzao kod zeninog dede u uciteljskom naselju, u garazi, ali me smorilo do bola, ima do tamo neka 2 km, osecao sam se svaki put ko da idem da pozajmim neciji motor, a i cimanje je.

Ciradu sam inace uzeo u metrou za 700 dinara, savrsena je, iste takve su po gradu min. 3000 din, tako da nemoj se zalecete :)

Do sada sam odusevljen, motor radi vrhunski. Doduse, prvo je cimao dosta, nije valjao automat migavca, pa sam ga menjao, ali je onda iskocio osigurac, stucao je u voznji, lanac je kacio i probio kuciste filtera.... Ali se sve to sredilo od kada je uvoznik promenio servisera, nije vise Milan iz batajnice nego Prle iz Nove pazove, sredio mi je motor savrseno, vrlo profesionalan odnos, saveti i sve :)

Tako, jos da lapim neko satorce, vrecu, bisage... i ok sam sa opremanjem, bar kad je osnovno u pitanju.

I da, iskreno sam fasciniran Reptorom, ne mogu da verujem kako motor dobro izgleda, plus 300 cc, savrseno! Koja je cena ako nije tajna, reci mi da je 3.000 E da se ne skenjam skroz :) Salim se

Pozdrav drugari, pa se vidjamo :)

• Svrati ponekad, 316 postova

Raptora od 300 cc jos uvek nema u slobodnoj prodaji... ima od 125 cc taj kosta 2300 eura... Licno urgiram kod odgovornog lica da sledece godine uvezemo ovaj od 300. Mada ja sam za to da uvezemo i ove, bar jedan kontejner, ali nisam naisao na razumevanje predpostavljenih ;-).

• Drug član, 2265 postova

Odlican tekst Petre  :D :D :D :D

Drago mi je da sam te upoznao!Naravno i tvoju lepsu polovinu.

E a torta je bila MMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prste da polizes ;D ;D

Vidjamo li se u Indjiji ja najverovatnije dolazim...

Pricalo se o tomena krckanju...Torta polako postaje urbana legenda :D

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

eh ta torta,inace ih ne jedem,al' ovo se nije smelo propustiti.

drugari,lep provod u Indjiji,ja nazalost ne mogu da vas se prikljucim,jos sam poslom u Podgorici kod naseg drugara sa foruma,Sparco-a.Onda mozda skoknem do obale za vikend da se smocim malo(treba spojiti korisno i lepo) :)

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Blago tebi forrest gump ides da se malo brcnes.Kod mene je jos hladna voda.

Mogu da se prikljucim u pohvalama za tortu bila je losa treba je unustiti, mislim pojesti. Izvinite za off.

Svaka cast Slayer.

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Hvala RIP evo danas sam bio da je uzmem a kreten umalo da zaspim ;D

Foreste brcni se jednom i za mene,nisam bio na moru 100 godina

Primetio sam da imam otiske od lanca na zadnjoj gumi,koliki treba da bude razmak izmedju gume i lanca?

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Posle skoro mesec dana juce sam vozio moju Chitumu.

Napravio sam vise od 50 km. Stanje na kilometar satu je sada CELIH 703 km. ;D ;D ;D Izmedju ostalog obisao sam i Manastir Banjsku. Evo nekih slicica ;)

post-2460-12878999658657_thumb.jpg

post-2460-12878999658923_thumb.jpg

post-2460-12878999659314_thumb.jpg

• ,, 1032 postova

Mogu da se prikljucim u pohvalama za tortu bila je losa treba je unustiti, mislim pojesti. Izvinite za off.

Znaci sledeci put kada budete dolazili obavezno da vas cekamo sa tortom, jelte?  :D

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Naravno Petre ;D ;D

E forreste samo se kupaj,i uzivaj na moru a mi cemo na skupu...

Ljudi ja mogu u Indjiju,sutra sam do 12 zauzet imam neka posla a posle idem na skup.

Ko ide od Pazovcana?

Mozemo da se nadjemo kod Caffe "E".

RIP dolazis?

Svi koji su planirali Indjiju  mozemo oko 13,14 da se nadjemo u Pazovi,samo da napomenem da se ne krecemo brze od 70km/h.

Samo polako NikolaCruss sve ce se kupiti.Oces u Indjiju?

deki59 lepa je to voznja bila,lepo vreme i sto je najvaznije lep motor. Uzivaj...

• Svrati ponekad, 316 postova

Ja ne mogu sutra da dodjem...... moram na poligon malo da vezbam famoznu osmicu... a i da vidim sta me ceka na prakticnom delu ispita....

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Naravno Petre ;D ;D

E forreste samo se kupaj,i uzivaj na moru a mi cemo na skupu...

Ljudi ja mogu u Indjiju,sutra sam do 12 zauzet imam neka posla a posle idem na skup.

Ko ide od Pazovcana?

Mozemo da se nadjemo kod Caffe "E".

RIP dolazis?

Svi koji su planirali Indjiju  mozemo oko 13,14 da se nadjemo u Pazovi,samo da napomenem da se ne krecemo brze od 70km/h.

Naravno da se mozemo naci kod kafea "E", samo malkice kasnije, recimo oko 16.00h. Idemo do mene na kaficu pa za Indjiju ;D

Dzax, ne mogu, jos me mlati upala pluca, ok sam, ali jos kasljem ko konj. Rip nece takodje, on sljaka danas do 18, pa ne moze ni da ti odgovori. Pokusacu da se organizujem za Veliku Planu sledeci vikend, ako bog da :) ALi obzirom da je motor presao tek 250 jer zadnjih 7 dana lezim u krevetu, a on zavija na parkingu :) moracemo polako da vozimo, do 60? Nadam se da nije frka. U ponedeljak prijavljujem polaganje, samo da mi ne zakazu za sledeci vikend, jer onda necu moci :(

OK. Samo izlezi do kraja.

Ako ne budem radio vidimo se u Plani,60 km/h je dovoljno,to je bila nasa brzina na putu ka Kuli...

Pozz

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Evo kratak izvestaj,upravo sam stigao,i odmah da pogledam sta ste radili u mom odsustvu  ;D.Drugari, brcno sam se za svakog od vas po jednom,tako da sam izgoreo k'o nemac.E da,mislio sam na vas i u Mackatu na jagnjetini,i to u oba pravca,a bogami i dok su se jele razne skoljkice,i poneki brancin  ;D.Tako se ja zlopatim a vi uzivate u Indjiji,a?

NikolaCruss zelim ti da da ozdravis potpuno do Plane,pa ako treba ici cemo i 40-50,a sto se tice polaganja,znam ja da vi momci znate da vozite i bez papira  ;D (mislim,ne bih da se tipujem ovde javno,ali.....)

deki59 ,cestitke,i da vozis to malo vise,i cesce,btw,lep ti je motor!

Hvala forest, nebrinem ja za voznju nego za prijatelje nam u plavom, ali valjda cemo to nekako da izeskiviramo? Ok sam, malo sam prosetao konjica danas, extra bilo, oko 3 sata, pa kod dede u dvoriste, oprao ga prvi put bas detaljno, sa smrkom, preporodio se, podmazao lanac, tako da sam u povratku kuci usrao sav zadni tocak, ali jbg, ostatak je lep :)

Idem sutra ujutru na posao njim i jedva cekam :)

Pozdrav drugari i vidjamo se na putu do plane definitivno :)

Bas si se namucio Forreste :D :D

E momci ja sutra idem malo do Kostolca jedno 4,5 dana tako da nisam tu sledeci vikend i ne mogu da idem sa vama...

E kada dodjem iz Kostolca onda sam mozda kuci 2 dana pa u Majdanpek jedno 10,15 dana.

Tako da nece bas biti vremena da se vozikam,bedak takav je zivot.... :'( :'( :'( :'( :'(

Ali zato ima da se odvalim od posla ;D  :o:-X :-\

smajli koj puca sebi u glavu

podmazao lanac, tako da sam u povratku kuci usrao sav zadni tocak, ali jbg, ostatak je lep :)

Verovatno si usrao tocak zato sto nisi ocistio lanac,tako sam se ja jednom zeznuo.

Ali sam zato sledeci put lepo ocistio lanac,imas one sprejeve za ciscenje,pa podmazes cist lanac i nije bilo nista na felni.

Momci pozdrav i lepo vozikanje vam zelim...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja