Wolflord 15 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije cu doci i Indjiju, ali nista ne garantujem. Do sada sam svaki put(otkad sam zavoleo motore) isao do Indjije na skupove, jbg blizu mi je tako da mi nikad nije bio problem. E ovog puta se moze desiti da ne dodjem... Imam neke obaveze ali se nadam da cu ih zaobici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan E,pa ti gledaj da se desi da dodjesh..biche nas tamo dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 19, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidjamo li se u Indjiji ja najverovatnije dolazim... U petak uvece sam kod Joseph B. i Quassar-a. Zeleo bih da ih ispratim u subotu, eventualno dodjem u Indjiju u subotu uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama,sad cekam samo petak pa da mi daju novu dozvolu.Neznam za Indjiju dal cu stici jer nasle mi se neke obaveze al potrudicu se da dodjem ipak je to u komsiluku..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, evo da se i ja prikljucim temi Uzeo sam kinroada 250 u aprilu, pa je onda krenulo sto peripetija, te nema para, te ovo te ono, pa sam terao na registraciju kod Kalabica, ko i forest, nisam znao da smo toliko komsije pa nije valjao broj sasije i tako redom. Konacno, sutra vracam L tablicu, motor registrovan i jos me deli 4.000 din od A dozvole i eto me Presao sam sramnih 250 km, ali, jbg, kazem - islo je kilavo. Pokusavam da sve to zbudzim do jula pa da idem sa vama u uzice, to bi bilo savrseno, vec grickam nokte od same ideje Pokusacu do tada da stucem do hiljadarke, na 500 imam prvi servis i onda redom, razradjen motor i Uzice evo me Motor drzim pred zgradom, cirada i lanac i ok je, prvo sam ga drzao kod zeninog dede u uciteljskom naselju, u garazi, ali me smorilo do bola, ima do tamo neka 2 km, osecao sam se svaki put ko da idem da pozajmim neciji motor, a i cimanje je. Ciradu sam inace uzeo u metrou za 700 dinara, savrsena je, iste takve su po gradu min. 3000 din, tako da nemoj se zalecete Do sada sam odusevljen, motor radi vrhunski. Doduse, prvo je cimao dosta, nije valjao automat migavca, pa sam ga menjao, ali je onda iskocio osigurac, stucao je u voznji, lanac je kacio i probio kuciste filtera.... Ali se sve to sredilo od kada je uvoznik promenio servisera, nije vise Milan iz batajnice nego Prle iz Nove pazove, sredio mi je motor savrseno, vrlo profesionalan odnos, saveti i sve Tako, jos da lapim neko satorce, vrecu, bisage... i ok sam sa opremanjem, bar kad je osnovno u pitanju. I da, iskreno sam fasciniran Reptorom, ne mogu da verujem kako motor dobro izgleda, plus 300 cc, savrseno! Koja je cena ako nije tajna, reci mi da je 3.000 E da se ne skenjam skroz Salim se Pozdrav drugari, pa se vidjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Raptora od 300 cc jos uvek nema u slobodnoj prodaji... ima od 125 cc taj kosta 2300 eura... Licno urgiram kod odgovornog lica da sledece godine uvezemo ovaj od 300. Mada ja sam za to da uvezemo i ove, bar jedan kontejner, ali nisam naisao na razumevanje predpostavljenih ;-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tekst Petre :D :D Drago mi je da sam te upoznao!Naravno i tvoju lepsu polovinu. E a torta je bila MMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prste da polizes ;D ;D Vidjamo li se u Indjiji ja najverovatnije dolazim... Pricalo se o tomena krckanju...Torta polako postaje urbana legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan eh ta torta,inace ih ne jedem,al' ovo se nije smelo propustiti. drugari,lep provod u Indjiji,ja nazalost ne mogu da vas se prikljucim,jos sam poslom u Podgorici kod naseg drugara sa foruma,Sparco-a.Onda mozda skoknem do obale za vikend da se smocim malo(treba spojiti korisno i lepo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi forrest gump ides da se malo brcnes.Kod mene je jos hladna voda. Mogu da se prikljucim u pohvalama za tortu bila je losa treba je unustiti, mislim pojesti. Izvinite za off. Svaka cast Slayer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala RIP evo danas sam bio da je uzmem a kreten umalo da zaspim ;D Foreste brcni se jednom i za mene,nisam bio na moru 100 godina Primetio sam da imam otiske od lanca na zadnjoj gumi,koliki treba da bude razmak izmedju gume i lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Posle skoro mesec dana juce sam vozio moju Chitumu. Napravio sam vise od 50 km. Stanje na kilometar satu je sada CELIH 703 km. ;D ;D ;D Izmedju ostalog obisao sam i Manastir Banjsku. Evo nekih slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 20, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se prikljucim u pohvalama za tortu bila je losa treba je unustiti, mislim pojesti. Izvinite za off. Znaci sledeci put kada budete dolazili obavezno da vas cekamo sa tortom, jelte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Petre ;D ;D E forreste samo se kupaj,i uzivaj na moru a mi cemo na skupu... Ljudi ja mogu u Indjiju,sutra sam do 12 zauzet imam neka posla a posle idem na skup. Ko ide od Pazovcana? Mozemo da se nadjemo kod Caffe "E". RIP dolazis? Svi koji su planirali Indjiju mozemo oko 13,14 da se nadjemo u Pazovi,samo da napomenem da se ne krecemo brze od 70km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako NikolaCruss sve ce se kupiti.Oces u Indjiju? deki59 lepa je to voznja bila,lepo vreme i sto je najvaznije lep motor. Uzivaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu sutra da dodjem...... moram na poligon malo da vezbam famoznu osmicu... a i da vidim sta me ceka na prakticnom delu ispita.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Petre ;D ;D E forreste samo se kupaj,i uzivaj na moru a mi cemo na skupu... Ljudi ja mogu u Indjiju,sutra sam do 12 zauzet imam neka posla a posle idem na skup. Ko ide od Pazovcana? Mozemo da se nadjemo kod Caffe "E". RIP dolazis? Svi koji su planirali Indjiju mozemo oko 13,14 da se nadjemo u Pazovi,samo da napomenem da se ne krecemo brze od 70km/h. Naravno da se mozemo naci kod kafea "E", samo malkice kasnije, recimo oko 16.00h. Idemo do mene na kaficu pa za Indjiju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dzax, ne mogu, jos me mlati upala pluca, ok sam, ali jos kasljem ko konj. Rip nece takodje, on sljaka danas do 18, pa ne moze ni da ti odgovori. Pokusacu da se organizujem za Veliku Planu sledeci vikend, ako bog da ALi obzirom da je motor presao tek 250 jer zadnjih 7 dana lezim u krevetu, a on zavija na parkingu moracemo polako da vozimo, do 60? Nadam se da nije frka. U ponedeljak prijavljujem polaganje, samo da mi ne zakazu za sledeci vikend, jer onda necu moci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan OK. Samo izlezi do kraja. Ako ne budem radio vidimo se u Plani,60 km/h je dovoljno,to je bila nasa brzina na putu ka Kuli... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo kratak izvestaj,upravo sam stigao,i odmah da pogledam sta ste radili u mom odsustvu ;D.Drugari, brcno sam se za svakog od vas po jednom,tako da sam izgoreo k'o nemac.E da,mislio sam na vas i u Mackatu na jagnjetini,i to u oba pravca,a bogami i dok su se jele razne skoljkice,i poneki brancin ;D.Tako se ja zlopatim a vi uzivate u Indjiji,a? NikolaCruss zelim ti da da ozdravis potpuno do Plane,pa ako treba ici cemo i 40-50,a sto se tice polaganja,znam ja da vi momci znate da vozite i bez papira ;D (mislim,ne bih da se tipujem ovde javno,ali.....) deki59 ,cestitke,i da vozis to malo vise,i cesce,btw,lep ti je motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djenka ? Vratio si se ? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala forest, nebrinem ja za voznju nego za prijatelje nam u plavom, ali valjda cemo to nekako da izeskiviramo? Ok sam, malo sam prosetao konjica danas, extra bilo, oko 3 sata, pa kod dede u dvoriste, oprao ga prvi put bas detaljno, sa smrkom, preporodio se, podmazao lanac, tako da sam u povratku kuci usrao sav zadni tocak, ali jbg, ostatak je lep Idem sutra ujutru na posao njim i jedva cekam Pozdrav drugari i vidjamo se na putu do plane definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas si se namucio Forreste :D E momci ja sutra idem malo do Kostolca jedno 4,5 dana tako da nisam tu sledeci vikend i ne mogu da idem sa vama... E kada dodjem iz Kostolca onda sam mozda kuci 2 dana pa u Majdanpek jedno 10,15 dana. Tako da nece bas biti vremena da se vozikam,bedak takav je zivot.... :'( :'( :'( :'( :'( Ali zato ima da se odvalim od posla ;D :o:-X :-\ smajli koj puca sebi u glavu podmazao lanac, tako da sam u povratku kuci usrao sav zadni tocak, ali jbg, ostatak je lep Verovatno si usrao tocak zato sto nisi ocistio lanac,tako sam se ja jednom zeznuo. Ali sam zato sledeci put lepo ocistio lanac,imas one sprejeve za ciscenje,pa podmazes cist lanac i nije bilo nista na felni. Momci pozdrav i lepo vozikanje vam zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja prdruzim ako bude bilo vremene eto i mene sa vama za Planu Pozdrav Mrki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mrki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Mrki,dobrodosao si za put u Planu,ako resis da ides javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...