Zoltan 583 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti dala Foreste! Ovo je podvig koji uliva dodatno samopouzdanje nama kinezima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Је ли Абдула, тамо ниси ништа разбијао: чаше, флаше, посуђе и остали инвентар...? Него, је л' то Николетина продао комп да би купио Џамаху, па се и не јавља? Pa malte ne. Tu sam, tu sam, ali Tenera ljubomorna, nece ni da cuje za moje predhodne veze, pa tako mi neda ni da zalazim na kinesku temu previse, pocne odma da zajebava paljenje... ;D ;D ;D Ali pratim temu, nocu, kad spava.... Drugari, u Umagu je bilo nevidjeno, bas nevidjeno, a Peca Forest je objasnio neke stvari, o muskosti, pravoj kaubojstini i slicnim Dzon Vejn izumrlim karakteristikama. Mislim da se on najmanje zalio na tezinu putovanja, samo ej peglao, lanac j erastegao ne zna se, na kraju ga je predvostrucio pa duplo namotao oko lancanika U svakom slucaju, ovo putovanje je za sve nas podvig i po, realno, prvi put smo vecinom seli na motore pre godinu dana, Hrvatska se smrzla kad nas je videla: Kaj, ovi srbi dakle stvarno nisu citavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Maj 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Foreste I tebi i motoru koji je bez problema pregurao put, a sigurno ga nisi bas ni mazio, bar po tome sta potrosnja sugerise. Forrest je jedini koji ga je konstantno terao u crveno! :o Da vidim ko bi tako smeo! ;D Eee, a otkud znaš kad Čelindžer nema obrtaljku? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pravim bajkerima ne treba obrtaljka da bi znali tako nesto! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Maj 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skidam šešir! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 573 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vas i moj drugar Sumenko je jos jednom dao domaci svima koji bi hteli , a nisu smeli da odmastaju san do kraja zadatak koji je ostvarljiv kao i sve drugo u zivotu, samo ako imate ludu zelju i veliko srce Djihao je ono kinesko kljuse, ne stedeci sebe, zadovoljstvo i cast za sve nas gde smo bili i sta smo radili i u kakvim smo se sve avanturama obreli, a pri tom smo u svakom casu puta svi bili ko jedan i nismo se razdvajali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast forreste,kad se okupimo u Fruskoj gori ima svi da posedamo oko vatre i ces biti pripovedac. ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 14, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momak! Naucno dokazano da i 250 ccm stigne gde i 1100 ccm stize!! Interesuje me samo prosecna putna brzina i koliko si potrosio ukupno goriva?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Kralj Mirjeva daje primer svojim podanicima Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!!Za ovako nesto treba imati srce,dusu a bogami i OO!Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao priliku da se ceo dan druzim sa nekrunisanim Kineskim Carem iz Mirijeva - Forrest Gump-om... Cuo sam jos mnogo toga o putovanju u Umag, ali neki detalji jel'te nisu za javno objavljivanje ;D ;D ;D I ovim zelim da mu jos jednom cestitam na ovakvom podvigu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan heheheheheeh al ti detalji su najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam nesto cackao stari Qingqi skuter. To su oni stari dvotaktni modeli sa lancem umesto kaisa. Morao sam da mu skinem onaj mikro prekidac stop svetla jer se nije gasio i uvek mu isprazni akumulator. On nema Cvt prenos nego preko lanca. Da li ima neku blokadu u prenosu i znate li kako se skida ako je ima. Maksimalno ide 55-60 ali vidi se da ima dosta snage i potencijala. Vec posle 40 oseca se da masina radi na velikim obrtajima. Na brzinomeru crveno podrucje pocinje od 70 pa mislim da bi trebalo tu brzinu i da postigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto kako nam je odeljak odjednom prerastao u citave tri stranice, mislim nemam reci, nadam se da su ljudi primetili da je ovo bio pun pogodak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Eto kako nam je odeljak odjednom prerastao u citave tri stranice, mislim nemam reci, nadam se da su ljudi primetili da je ovo bio pun pogodak... Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Umalo zaboravih, Prince 250 je osim jadnijih oslonaca za noge i nekih "koznih" bisaga, koje su cak mi se cini i manje od dosadasnjih kofera, ostao istovetan. Naravno najveca mana Princa je bio upravo slabasan agregat sto 250ccm dosta popravlja i stavlja ga u izbor sa Qingqi , Jinlun i Kinroad. Mislim da je Sprint Prince u stvari Jinlun samo brendiran a Junlun je u stvari brend za evropsko trziste Kingring kompanije ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TASKE 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam skoro celu ovu temu i video da pljujete po tomosima po bt ,atx i drugima....ja vozim bt 4 godine i taj motor je prosao de vi necete ni u snu...i on je izdrzao voznje de bi vasi kinezi pukli na pola....slazem se da su kinezi lepi motori ali su svi mrcine sa speedom ides 100 a ja sa bt 110 ...a bt kosta 400 e a speed nesto vise od 1000 e....kada budes upao sa kinezom u vodu do rezervoara i dupe da ti je u vodi a on i dalje vuce i na kraju te izvuce onda da mi se javite a ta voznja po vodi je trajala 3 km...nije svuda bila tolika voda ali mulj i bare do pola tockova...tj . ako neko zna kako je kada izlije dunav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da bt bolje ide od 4T kineza ali sta je sa potrosnjom ? Jeste da su to bili dobri motori, to niko ne spori ali su bili dobri dok su novi. Sada su starudije i retko koji je u dobrom stanjuj, cast izuzetcima. Ako zelis da vise vremena provedes u garazi a manje na putu onda su ti motori koje si naveo idealni za to. Ako oces lep nov motor sa garancijom koji malo trosi, nije preterano brz ali pouzdan bar sto se agregata tice onda uzmi kineza. Ja vozim kineze vec 6 sezona i zadovoljan sam. Svaki moze da sluzi 3-5 sezona uz svakodnevno koriscenje i bez ulaganja. Ja kada vidim da moram da ulazem u njega lepo ga prodam, dodam par stotina evra i uzmem opet novog. Mada na prethodnom skuteru sadasnji gazda je promenio samo gume i presao je jos puno kilometara. Jeste da Max nije bas za off-road nema gde ga ja nisam sve vozio. Jednom sam isao preko reke sa njim a pogresno sam ocenio dubinu, voda skoro do kolena. Nivo vode je bio preko polovine usisa za vazduh. Meni nije jasno kako je stublina izdrzala i kako nije pukla jer je verovatno vila potopljena u vodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Idemo jos jedan krug ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TASKE 0 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan slazem se da su dobri motori sto se tice garancije i toga ali kineski skuter u zivotu nikad vise...imao sam lose iskustvo dda mi je crko odma posle garancije...kupio sam ga posle isteka garancije i on se rasppo otisla skroz kompresia nece da upali ...tj sranje se raspalo...bt jeste daa se kvari i nije za duzi put ali za akanje u blizini dusu dao za off road stvoren ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel ce ide da se vozi neko sa svojim kinezom, imam 1h slobodno, , jel ima neka lepa ruta, ne nesto veliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan jel ce ide da se vozi neko sa svojim kinezom, imam 1h slobodno, , jel ima neka lepa ruta, ne nesto veliko ako si raspolozen da dodjes do Cacka pa da idemo da se vozimo tu sam :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo niko nista nepise,niste valjda svi banovani? ;D Jel zna neko koliko kosta sinhronizovanje karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan negde na forumu sam procitao da je oko 50-70 eura za velike motore ali nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo niko nista nepise,niste valjda svi banovani? ;D Jel zna neko koliko kosta sinhronizovanje karburatora? mENI JE COVEK NASTELOVAO KARBURATORE ( I SINHRONIZOVAO) zajedno sa stelovanjem ventila, pre nekoliko dana za 1800din. 2 karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...