wllada 2 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @knez - Mnogo mi se sviđa kako mu čuči ova boja. Motor izgleda extra. Jel si to sad pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 5, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan bice samo malo da se javim da sam brzo gotov 'Ајд', 'ајд', слободно - немо' се стидиш... Ал' са све опширним текстом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan a sad nesto skroz drugo...Mozda budem uzimao neki qingqi QM 125 2D, ili 250 ak bude bilo, za pola godine... Jedino sto mi se ne svidja kod njega i kod slicnih motora(Speed, ybr, itd) je onaj okrugli prednji far! QM 250 2D dolazi tek sledece godine, ako dodje, a trebalo bi da izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo doticnog modela SPRINT APOLLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
290574 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao imam Qinqqi 125 neka 3 dana i od pocetka imam problem jer se nesto cudno cuje da cangrlja kad dam vise od pola gasa...kao da hoce bre neki deo da ispadne...to se desava isto i mom drugaru ali slabije, a opet drugom se uopste ne cuje!!! U cemu je fora! Jos su pod garancijom i hocemo to da isteramo do kraja!!! Ima li neko iskustva da podelimo!_ Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
290574 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragonfly imamo Qinqqi 125 2d...promenucemo far jer se ni nama ne dopada. Stavicemo prednji far sa maskom od modela Qinqqi 200 Super moto...Kasnije ceno staviti slike nasih Qinqqi 125 da vidis kako smo ih malo modifikovali...skinuli smo zadnji rep, ekstar je ...i prelepili nalepnice,,..sutra postavljamo slike... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan i na mom se cuje nesto u masini jos od pocetka.majstor ga vozio jos prvi dan kada je kupljen i rece da se to cuje lanac bregaste osovine.e sada ako je to i kod vas onda nikakav problem.eto ja sam presao preko 1000km i nista mu.samo malo me taj zvuk nervira i onda se trudim da ne mislim na to i sve je u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragonfly imamo Qinqqi 125 2d...promenucemo far jer se ni nama ne dopada. Stavicemo prednji far sa maskom od modela Qinqqi 200 Super moto...Kasnije ceno staviti slike nasih Qinqqi 125 da vidis kako smo ih malo modifikovali...skinuli smo zadnji rep, ekstar je ...i prelepili nalepnice,,..sutra postavljamo slike... pozz ni meni se nedopada moj ali moracu jos neko vreme da ga trpim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci motor mi se i dalje gasi u leru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WolfyBiker 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan a sad nesto skroz drugo...Mozda budem uzimao neki qingqi QM 125 2D, ili 250 ak bude bilo, za pola godine... Jedino sto mi se ne svidja kod njega i kod slicnih motora(Speed, ybr, itd) je onaj okrugli prednji far! QM 250 2D dolazi tek sledece godine, ako dodje, a trebalo bi da izgleda ovako ok ok, hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan i na mom se cuje nesto u masini jos od pocetka.majstor ga vozio jos prvi dan kada je kupljen i rece da se to cuje lanac bregaste osovine.e sada ako je to i kod vas onda nikakav problem.eto ja sam presao preko 1000km i nista mu.samo malo me taj zvuk nervira i onda se trudim da ne mislim na to i sve je u redu. Znaci nisam usamljen?Eto i kod mene se cuje al presao sam nesto vise od 3000 km i tek sad je pocelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @knez - Mnogo mi se sviđa kako mu čuči ova boja. Motor izgleda extra. Jel si to sad pazario? prosle godine matori,sad ce tacno godinu dana,a sto se tice boje i meni je ova mnogo lepsa nego crna,nekako mi izgleda veci pozz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dragi dnevnice :D :D danas cajger prevalio 5 000 sobzirom da je menjan sa oko 800-900 verujem da je masina sada prevalil;a oko 6000km zapazanja: sve drma, klapara i cvili, negde i cese nesto a ponekad se i zacuje nasto...ali i dalje ide, ide kao kineski zmaj... zamerka: nesto mi se gasi u leru ne mogu da provalim sta je sve u svemu: koliko para dobih mnogo vise muzike...sta mu spremam za ovu sezonu, ako izdrzi kupujem opet kineza.... Mangulice ruls... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na oavko neki volan za moj motoric Izvinjavam se zbog velikih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam onako bolestan vozio motor :-[ Da vam ne kuckaju ventili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Sa takvim volanom ti jos jedino fali kratez(skracena puska),i brada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sa takvim volanom ti jos jedino fali kratez(skracena puska),i brada ;D Taj volan ce ga mnogo koshtati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi bez zezanja proverite ventile, meni na mom fvisionu fabricki bili pretegnuti i imao je jos nekih fabrickih zazora i ne znam cega - serviser se krstio na onom nultom servisu posle predjenih 100km al sad posle 2000km sve radi kako treba (da kucnem u drvo...) P.S.(sad malo o ventilima na tockovima) juce sam se drugarom vozikao do Savinca i Takova i u povratku u Milanovackoj klisuri mi spadne ventil sa zadnjeg tocka ??? , sva sreca odmah posle klisure ka Cacku imao vulkanizer i sredio sam to, ali posto nisam lepo vratio auspuh kad sam skidao tocak morao sam do srevisera koji hvala bogu radi i nedeljom i on mi rece da se to desava da spadne ventil i to zato sto nije dovoljno dobro zalepljen na prelazu izmedju one gumice sto ulazi u felnu i mesinga, tako da dragi moji Shaolinci obratite paznju na ove ventile (ako menjate gumu ili krpite moj savet vam je da zamenite ovaj ventil sa onim najobicnijim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan @ knez: motor ti izgleda ekstra, ovako nesto cu i ja nadam se uskoro zajahati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ knez: motor ti izgleda ekstra, ovako nesto cu i ja nadam se uskoro zajahati hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
290574 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo, evo po obecanju od juce kacimo slike nasih preuredjenih kineskih ljubimaca... Hvala na odgovoru oko cangrljanja nasih motorina, bar nam je malo lakse...ako ima jos koje iskustvo unapred hvala sto ih delite sa nama...forum je ekstra i sigurno smo cesce ubuduce sa vama!!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
290574 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos...QINQQI 125 2D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
290574 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan KIKIREZI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
290574 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan OPET MI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
290574 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan E SAD JE DOSTA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...