djole grunf 100 Napisano Februar 7, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan jbga ja pitao ko ce na bubanj pa zaspao sinoc , stativa sory momci iduce nedelje bolja organizacija. Zapazanje :yip doneo od neke starije honde ceo poluoklop sa retrovizorima zmigavcima i farom cenio 80 ewra jbte novo, i drugi biser doneo lik jednu bisagu nesto ludo nisam nikad tako nesto video ima mehanizam otvaranja ,plasticna je i oblozena nekom skupom kozom ,dal je drpljena preko ko zna 20 evrica za budzenje dushu dalo , ja se nesto premishljao ko gladan s...ti i odem kupim neke druge gluposti kao po pravilu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Februar 7, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bila je veca ponuda nego proslog vikenda, pa sam samom tim potrosio i srazmerno vise para :-\ Neki lik je prodavao IXS opremu, nove nekoriscene stvari, biber-sprej 500 din, kao u NS, ima i tejzera u rasponu 1000-4000 din, ubedjivaca raznih duzina, tezina i elasticnosti, cak sam naleteo kod nekih cigana na polovne pantalone od debele koze, sa stitnicima i tregerima... Medjutim, niko nema 'Jawa' nalepnice polomih se trazeci. Ima i dvo/tro-tonske sirene na kompresorcic, ako neko jos uvek juri to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kukao,vapio i trazio al nece marva da uveze, jer se raptor od 125cc slabo prodavo a ni chalenger nije doziveo procvat prodaje.Ima jos jedna dojava da ce stici raptor sa normalnom viljuskom (kao princ) ali kubikaza u njaboljem slucaju 250cc, ja se jos uvek nadam Pulser- u od 200cc a ako nestigne potrazicu kod drugih uvoznika. A sto se tice dece jbg oni su najbolji kupci Izvini druže ne znam odakle ti to da se Princ slabo prodavao? :-\ Razumem za chalengera da se slabo prodavao, mislim cenam mu ni tada nije bila mala, 2300 E. Koliko sam ja skontao covek nije ni rekao da se princ slabo prodavao,vec samo Raptor( i Chalenger tu i tamo) pa zbog toga ne zele da uvoze Raptora sa vecom kubikazom a princ je spomenut samo u kontekstu poredjenja prednje viljuske koja bi trebala kon novog modela da bude standardna a ne produzena kao kod starog Raptor-a. Steta za vece kubikaze,mada verovatno bi bili previse skupi tj. "ma sigurno je gorko to grozdje" . ;D @dragonfly Ne mogu da verujem da su ti srafovi popucali, isto sam pomislio da je kod tebe sistem sa zegerom pa da je on spao. Mozda je bio lose ucentriran tocak, pa je i to doprinelo, ali takvi stafovi bi morali da izdrze svasta. verovatno nisu dobro izliveni, pa je odatle nastao problem. Najverovatnije su lose izliveni, tj. kvalitet materijala u kineskim motorima moze biti katastrofa los... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kukao,vapio i trazio al nece marva da uveze, jer se raptor od 125cc slabo prodavo a ni chalenger nije doziveo procvat prodaje.Ima jos jedna dojava da ce stici raptor sa normalnom viljuskom (kao princ) ali kubikaza u njaboljem slucaju 250cc, ja se jos uvek nadam Pulser- u od 200cc a ako nestigne potrazicu kod drugih uvoznika. A sto se tice dece jbg oni su najbolji kupci Izvini druže ne znam odakle ti to da se Princ slabo prodavao? :-\ Razumem za chalengera da se slabo prodavao, mislim cenam mu ni tada nije bila mala, 2300 E. Koliko sam ja skontao covek nije ni rekao da se princ slabo prodavao,vec samo Raptor( i Chalenger tu i tamo) pa zbog toga ne zele da uvoze Raptora sa vecom kubikazom a princ je spomenut samo u kontekstu poredjenja prednje viljuske koja bi trebala kon novog modela da bude standardna a ne produzena kao kod starog Raptor-a. Steta za vece kubikaze,mada verovatno bi bili previse skupi tj. "ma sigurno je gorko to grozdje" . ;D @dragonfly Ne mogu da verujem da su ti srafovi popucali, isto sam pomislio da je kod tebe sistem sa zegerom pa da je on spao. Mozda je bio lose ucentriran tocak, pa je i to doprinelo, ali takvi stafovi bi morali da izdrze svasta. verovatno nisu dobro izliveni, pa je odatle nastao problem. Najverovatnije su lose izliveni, tj. kvalitet materijala u kineskim motorima moze biti katastrofa los... :-\ Jednostavno idi u gvazdjaru i trazi srafove u standardu 10.9 ili 10.10(ako imaju) to su ti ti zilavi sto kaze vec neko u predhodnim postovima (nemogu se snaci u citatu citata). meni cetri 10.10 srafa drze ceo donji kraj springer viljuske na triciklu.... A sto se tice zalomljenih srafova postoji alat koji se zove svinjski repic i kosta lupam max 400din a uzasno korisna stvar Izgleda nalik na ureznicu samo sto je navoj kontra i mnogo je krupniji i ide u spiralu, znaci izbusis prpu u stafu koji je ostao unutra i zatim uvrces svinjsi rep dok ne zaglavi i onda krene da odvija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo malo bivsi sadasnji kinezi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30506.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam druze! :) Da se lepo navozas i puuuno bezbednih KM-a zelim! :) P.S - Cestitacu samo ovde, da se ne ponavljam na dva mesta(i offtopic) PozZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan prvo da vas sve pozdravim! provozao se 05.02. prvi put na Choper Adams Prince 125 i bilo mi je super! Bolje nego sto sam ocekivao! ali imam neka pitanja pa ako neko moze da mi pomogne a mislim na nekog iz novobeogradskih blokova ko mi se vec javljao na forumu i vozi isti ili slican motor! ne bih ostale da davim ali cu sva pitanja i odgovore staviti na forum zbog ljudi koji imaju slicna pitanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Дај коју фотку тог мотора јер можда га неко има, а да се другачије зове. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan bih ja ali ne znam kako da ubacim sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Укуцај у претрази "како поставити слике", има тема у којој је детаљно објашњено. Такође постоји одвојена тема само о Принцу (исто куцај у претрази) па би било можда боље да тамо поставиш слике. Једног дана ће надам се прорадити кинески подфорум, па нек стоји посебна тема о овом чини ми се код нас најпродаванијем кинеском чоперу. И нек те служи са срећом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan ja imam regal raptor 300 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam druze! :) Da se lepo navozas i puuuno bezbednih KM-a zelim! :) P.S - Cestitacu samo ovde, da se ne ponavljam na dva mesta(i offtopic) PozZ! Hvala lepo, nadam se da cemo se navozati ove godine, svi zajedno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kinezi! Drugar ima copera cini mi se da je Cituma,a kako mi se cini da su svi isti(mozda i gresim).Model je od 150 ccm i na nekih 70 km/h pocinje da trese-vibrira.Svaka pomoc bi dobro dosla,ljudi pomazite! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kinezi! Drugar ima copera cini mi se da je Cituma,a kako mi se cini da su svi isti(mozda i gresim).Model je od 150 ccm i na nekih 70 km/h pocinje da trese-vibrira.Svaka pomoc bi dobro dosla,ljudi pomazite! ;D Pa sad neznam kako je na Chitumi al Princ na 80 km/h ima neke minimalne vibracije.Jel to nov motor,polovan?Ako je nov proveri srafove dal su zategnuti. Pozz P.S bili Blackbite i ja na voznji danas,ne da je prijalo..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moj prijatelju da ja znam gde je to napisano . A da citas ispocetka tesko. Pazi ima mnogorazloga zasto se javljaju vece vibracije nego obicno Prvo mozda je ispao ,polomio,nije dosao sa motorom, olabavio (odvio se malo ili vise) obican SRAS koji drzi makinu (agregat") Pogledajte ispod makine i proverite prvo to .Onda idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan probao u pretrzi da kucam princ ili postavljanje slika i nista ali se zahvaljujem u svakom slucaju, slike mog motora su u starom oglasu Jasminaka AS VIR posto sam ga od njega i kupio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor si kupio Video sam na slikama kad ga je Jasminko prodavao, bas super sredjen Princ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam regal raptor 300 ccm Raptor 300? Kako si to izveo? Da li ime Moto Shop govori o tome da ima i pametnijih uvoznika od Sprinta, ili je u pitanju uvoz jednog-dva primerka, ili je sa sprintom prokrijumcaren? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Februar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..neka opasna mutjka, čini mi se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ..neka opasna mutjka, čini mi se ;D Pa, ili je jedan od ona dva, o kojima znamo, al ne pricamo naglas ;D, ili je covek resio da preduzme inicijativu po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ..neka opasna mutjka, čini mi se ;D ti sa japancem tjuti ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Februar 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...tjutim... ;D MA Blackbitte, nisu tu čista posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Wolford hvala, ja o ovom motoru ne znam nista ali je moja procena bila da me Jasminko nece prevariti! A da je je lep lep je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kinezi! Drugar ima copera cini mi se da je Cituma,a kako mi se cini da su svi isti(mozda i gresim).Model je od 150 ccm i na nekih 70 km/h pocinje da trese-vibrira.Svaka pomoc bi dobro dosla,ljudi pomazite! ;D Stezite srafove, ako je sve stegnuto - onda tako treba. Kineski motori su uglavnom skloni nesto vecim vibracijama. Nisi napisao da li se to desavalo i ranije, ili je drugar tek dosao u posed. Ukoliko je ovo drugo, mozda nije ocekivao da toliko trese, pa se poplasio bez razloga. Svejedno, proverite sve srafove, ume ponekad neki da popusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У вези вибрација и трешења: ви којима се то дешава, јесте ли покушали са балансирањем точкова? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...