Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Zoltane,

za svaki slucaj mu promeni ulje, sto pre. Stavi kvalitetno ulje. Prilikom zamene ulja operu mu u benzinu filter ulja. Takodje proveri filter vazduha i ako je prasnjav izduvaj ga na kompresoru, ili kupi drugi i zameni ga.

Sada dokle je hladno proveri zategnutost srafova i zategnutost lanca. Operi i podmazi lanac.

Eto nadjoh ti zanimaciju za najmanje dva dobra sata.

Sve ovo moze da bude samo korisno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 225 postova

Zvao sam KOMPP CO,nemaju Kendu...

Meni su rekli da bi u januaru trebala da im stigne isporuka i da ce mozda biti...

...Zvao i Kelenu,imaju  Metzeler130/90-15 kosta oko 6500 din.proverice da li je tubeles.Zvacu ih opet predvece.Kazu da ce na prolece dobiti u toj dimenziji Pireli guma i da je oko 6000din.

Pricao sam sa Djoletom koji je zastupnik za moto program i rekao mi je da nema nista od 15", i da ce stici na prolece... ko tu koga  ???

Ivane, posto ocigledno tebe vole prodavci (ili tvoje pare), cim meni nece da prodaju, priupitaj ih da li ima unutrasnja guma u toj dimenziji (120 ili 130/80 ili 90 - 15)

Videh da se interesujes i za 16"... Mislis da moze da se napakuje? Malko sam skeptican po tom pitanju.

Pozdrav, Nebojsa

Ivane, posto ocigledno tebe vole prodavci (ili tvoje pare), cim meni nece da prodaju, priupitaj ih da li ima unutrasnja guma u toj dimenziji (120 ili 130/80 ili 90 - 15)

Pozdrav, Nebojsa

Nebojsa,

jos uvek nisi nasao unutrasnje gume :o

Sta bi sa onim Jozefom?

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Neboisha,unutrasnju gumu ne pokusavaj da nadjes,ja sam je celu proslu sezonu trazio i na kraju sam skinuo felnu,razbusio rupu za tubeles ventil i ugradio tubeles gumu.Polovnu.Sad hocu novu.

Razgovarao sam sa jednim  iskusnim bajkerom(MIĆA ĐAVO),rekao mi je da ubacim 145/13 unutrasnju OD AUTA ;)

Sad neznam zbog ventila koji kod kola ide malo ukoso da li to moze,nisam probao.

Ako resis da razbusis felnu za tubeles ventil,a neznas kako to da uradis,dodjes kod mene u Glogonj i moj ti komsija to uradi,super je lik.

Nisam vise zvao kelenu,trebalo je da mi kazu da li je 130/90-15 tubeles,ali rekli su da je imaju na stanju.

Na nase motore,mislim copere,napred moze da se ugradi

100/90-16

110/90-16

120/80-16

Sve drugo je rokenrol..

• Drug član, 2265 postova

Niste zvali dilere kineskih motora da pirtate za unutrasnju?

Keeway, Qingqi, Kinroad?

Keeway i Qingqi imaju fabricki ugradjene Kenda gume. ( u dimenzijama koje nas interesuju, za skutere i druge modele verovatno nisu, al to nas i ne zanima)

Mozda bi vredelo probati pitati njih u vezi toga?

Ili je trazenje guma celu sezonu podrazumevalo da si i njih pitao, Ivane?

Neko je obecao da ce se raspitati u vezi Sava guma, ali nije kasnije pruzio informacije bajdvej...

Inace Sava gume su dosta popularne kao kvalitetnija zamena za fabricke gume, ukljucujuci i neke ne-kineze, sto sam video po nekim stranim forumima.

• Svrati ponekad, 225 postova

Nebojsa,

jos uvek nisi nasao unutrasnje gume :o

Sta bi sa onim Jozefom?

Nisam  >:(

Zvao sam ga desetak dana dok ga nisam dobio, i nema u toj dimenziji...

@Blackbite

zvao sam dilera Kinroada, imaju samo jednu prednju, a po svoj prilici ih nece uvoziti jer su kinezi "nerazumno digli cenu".

Pozvacu danas Kivej i Cinci.

Pozdrav, Nebojsa

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Srecna Nova Godina drugari!!!  ;D ;D ;D

Da nas bude na sto vise skupova,sto vise voznji a i da sto vise piva popijemo u 2009!!!  ;D ;D ;D

¡ub¥¶À ÝÀ‡◊∏2009# ;D

ILI

Zelim vam mnogo zdravlja i ispunjenje svih zelja u 2009.godini

• Drug član, 1260 postova

Iako su svi govorili protiv kineskih motora nasli su se neki ljudi koji su snasli snage u sebi da im  se odupru i kazu JA CU IPAK DA PROBAM. Ja na kinesku zajednicu gledam kao na ljude koji su spremni da probaju nesto novo, nesto drugacije, nesto nepriznato. Da istrazuju nove mogucnosti i prihvataju poteskoce koje idu uz njih. Pionire koji ne posustaju u zelji da svoje znanje podijele sa drugim ljudima dobre volje

I stoga, motor mozes da promijenis, ali ono sto nosis u sebi je vaznije jer si bio spreman da probas nesto novo i postanes jedan od rijetkih.

Srecna nova godina i jos mnogo kilometara  8)

• Zainteresovan, 830 postova

Iako su svi govorili protiv kineskih motora nasli su se neki ljudi koji su snasli snage u sebi da im  se odupru i kazu JA CU IPAK DA PROBAM. Ja na kinesku zajednicu gledam kao na ljude koji su spremni da probaju nesto novo, nesto drugacije, nesto nepriznato. Da istrazuju nove mogucnosti i prihvataju poteskoce koje idu uz njih. Pionire koji ne posustaju u zelji da svoje znanje podijele sa drugim ljudima dobre volje

I stoga, motor mozes da promijenis, ali ono sto nosis u sebi je vaznije jer si bio spreman da probas nesto novo i postanes jedan od rijetkih.

Srecna nova godina i jos mnogo kilometara  8)

A mozda prosto nisu imali dovoljno para za nesto bolje...   ::)

Srecna Nova godina i sta god vozili - srecno vozili!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja