Zmajcek 1 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off, ali zna li mozda neko koliko otprilike kosta 120/90-18 tubeleska. Zasad nema razloga da se menja, ali za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 30, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, srecna ti kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala deki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 30, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, za svaki slucaj mu promeni ulje, sto pre. Stavi kvalitetno ulje. Prilikom zamene ulja operu mu u benzinu filter ulja. Takodje proveri filter vazduha i ako je prasnjav izduvaj ga na kompresoru, ili kupi drugi i zameni ga. Sada dokle je hladno proveri zategnutost srafova i zategnutost lanca. Operi i podmazi lanac. Eto nadjoh ti zanimaciju za najmanje dva dobra sata. Sve ovo moze da bude samo korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam KOMPP CO,nemaju Kendu... Meni su rekli da bi u januaru trebala da im stigne isporuka i da ce mozda biti... ...Zvao i Kelenu,imaju Metzeler130/90-15 kosta oko 6500 din.proverice da li je tubeles.Zvacu ih opet predvece.Kazu da ce na prolece dobiti u toj dimenziji Pireli guma i da je oko 6000din. Pricao sam sa Djoletom koji je zastupnik za moto program i rekao mi je da nema nista od 15", i da ce stici na prolece... ko tu koga ??? Ivane, posto ocigledno tebe vole prodavci (ili tvoje pare), cim meni nece da prodaju, priupitaj ih da li ima unutrasnja guma u toj dimenziji (120 ili 130/80 ili 90 - 15) Videh da se interesujes i za 16"... Mislis da moze da se napakuje? Malko sam skeptican po tom pitanju. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 30, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, posto ocigledno tebe vole prodavci (ili tvoje pare), cim meni nece da prodaju, priupitaj ih da li ima unutrasnja guma u toj dimenziji (120 ili 130/80 ili 90 - 15) Pozdrav, Nebojsa Nebojsa, jos uvek nisi nasao unutrasnje gume :o Sta bi sa onim Jozefom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Neboisha,unutrasnju gumu ne pokusavaj da nadjes,ja sam je celu proslu sezonu trazio i na kraju sam skinuo felnu,razbusio rupu za tubeles ventil i ugradio tubeles gumu.Polovnu.Sad hocu novu. Razgovarao sam sa jednim iskusnim bajkerom(MIĆA ĐAVO),rekao mi je da ubacim 145/13 unutrasnju OD AUTA Sad neznam zbog ventila koji kod kola ide malo ukoso da li to moze,nisam probao. Ako resis da razbusis felnu za tubeles ventil,a neznas kako to da uradis,dodjes kod mene u Glogonj i moj ti komsija to uradi,super je lik. Nisam vise zvao kelenu,trebalo je da mi kazu da li je 130/90-15 tubeles,ali rekli su da je imaju na stanju. Na nase motore,mislim copere,napred moze da se ugradi 100/90-16 110/90-16 120/80-16 Sve drugo je rokenrol.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Niste zvali dilere kineskih motora da pirtate za unutrasnju? Keeway, Qingqi, Kinroad? Keeway i Qingqi imaju fabricki ugradjene Kenda gume. ( u dimenzijama koje nas interesuju, za skutere i druge modele verovatno nisu, al to nas i ne zanima) Mozda bi vredelo probati pitati njih u vezi toga? Ili je trazenje guma celu sezonu podrazumevalo da si i njih pitao, Ivane? Neko je obecao da ce se raspitati u vezi Sava guma, ali nije kasnije pruzio informacije bajdvej... Inace Sava gume su dosta popularne kao kvalitetnija zamena za fabricke gume, ukljucujuci i neke ne-kineze, sto sam video po nekim stranim forumima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Nebojsa, jos uvek nisi nasao unutrasnje gume :o Sta bi sa onim Jozefom? Nisam Zvao sam ga desetak dana dok ga nisam dobio, i nema u toj dimenziji... @Blackbite zvao sam dilera Kinroada, imaju samo jednu prednju, a po svoj prilici ih nece uvoziti jer su kinezi "nerazumno digli cenu". Pozvacu danas Kivej i Cinci. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova Godina drugari!!! ;D ;D ;D Da nas bude na sto vise skupova,sto vise voznji a i da sto vise piva popijemo u 2009!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem kolega Slayer! Takodje zelim dragim kolegama...... pa sta vise,dovoljno si rekao,ima li nesto lepse? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ¡ub¥¶À ÝÀ‡◊∏2009# ;D ILI Zelim vam mnogo zdravlja i ispunjenje svih zelja u 2009.godini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 31, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Takođe! Mojoj bivšoj, sadašnoj i budućoj kineskoj braći! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan I da svi ozdravite iliti "zalecite se" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Takođe! Da se od ove nove godine viđamo po skupovima,da popijemo što više piva i da nam je širok put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje svima i da se u novoj 2009 okupimo shto nas je vishe moguce,da napravimo kineski moto skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Iako su svi govorili protiv kineskih motora nasli su se neki ljudi koji su snasli snage u sebi da im se odupru i kazu JA CU IPAK DA PROBAM. Ja na kinesku zajednicu gledam kao na ljude koji su spremni da probaju nesto novo, nesto drugacije, nesto nepriznato. Da istrazuju nove mogucnosti i prihvataju poteskoce koje idu uz njih. Pionire koji ne posustaju u zelji da svoje znanje podijele sa drugim ljudima dobre volje I stoga, motor mozes da promijenis, ali ono sto nosis u sebi je vaznije jer si bio spreman da probas nesto novo i postanes jedan od rijetkih. Srecna nova godina i jos mnogo kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan sve najbolje kinezima u 2009.puuno,puuno km bez kvarova i padova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 843 Napisano Januar 1, 2009 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece,zdravlja i predjenih kilometara Shaolin Ridersima !!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 1, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iako su svi govorili protiv kineskih motora nasli su se neki ljudi koji su snasli snage u sebi da im se odupru i kazu JA CU IPAK DA PROBAM. Ja na kinesku zajednicu gledam kao na ljude koji su spremni da probaju nesto novo, nesto drugacije, nesto nepriznato. Da istrazuju nove mogucnosti i prihvataju poteskoce koje idu uz njih. Pionire koji ne posustaju u zelji da svoje znanje podijele sa drugim ljudima dobre volje I stoga, motor mozes da promijenis, ali ono sto nosis u sebi je vaznije jer si bio spreman da probas nesto novo i postanes jedan od rijetkih. Srecna nova godina i jos mnogo kilometara A mozda prosto nisu imali dovoljno para za nesto bolje... Srecna Nova godina i sta god vozili - srecno vozili!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 1, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Svima Sve najbolje u novoj 2009-oj godini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan PUNO PUNO PUNO BEZBEDNIH KILOMETARA PUTEVE SIGURNE A NOCI ZVEZDANE I JUTRA VEDRA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem kolega Slayer! Takodje zelim dragim kolegama...... pa sta vise,dovoljno si rekao,ima li nesto lepse? ;D ;D ;D Ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 1, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Што се каже: "Здравља и мира, а све остало има да се купи ко Кинеза.". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...