Wolflord 15 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam igrica sa kineskim motorima. http://www.stx.com.br/stxmotard/game.htm U brate, kakvo smece Ja mislio nesto poput Motorame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su cijene sa popustom ili na njih obracunavas popust? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da kazem da Delijina oprema ne deluje zanimljivo, a posebno sa ovim cenama, ali... Tema je pocela da dobija komercijalni smisao sto na forumu nije dozvoljeno, tako da bih vas zamolio da za pitanja u vezi opreme koju Delija nudi obavljate preko privatnih poruka, jer ce poruke sa slicnim sadrzajem biti obrisane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Posto dolazi "kraj sezone" resio sam da malo satrem cene, ode sav WINTEX od 30% do 50% JAKNE MODEL CENE MODEL TENERE 7.250,00 Goretex MODEL DESERTE 9.030,00 Goretex MODEL SCOOTER 7.000,00 Goretex MODEL CAMMO 7.000,00 Goretex MODEL LADY 7.000,00 Goretex MODEL LADY URBAN 7.000,00 Goretex MODEL KISNA 1.920,00 PANTALONE MODEL TX 5.000,00 Goretex MODEL DAKAR 5.000,00 Goretex MODEL DESERTE 4.500,00 Goretex MODEL KISNE 1.725,00 Goretex RUKAVICE MODEL GT 4.850,00 KENGUROVA KOZA MODEL PRO 3.920,00 KOZA MODEL STRADA 2.520,00 KOZA MODEL CITY 2.560,00 KOZA OSTALO MODEL PROTEKTOR 3.920,00 MODEL CARGO BAG 2.000,00 MODEL KORNJACA 3.600,00 MODEL PREXPORT (PATIKE) 4.500.00 KOZA Cene su sa popustom. A sto se tice cena za SPRINT-a nema jos uvek najava da ce se cene obarati Jel ovo neki šovinizam ili separatizam sa popusstom samo za "kineze" ili važi za sve mušterije??? MisIIIIIIm, smešno, tužno ili jadno kako god, al' dobro nije... Dobro je da ima i drugih prodavnica koji ne selektuju potencijalne kupce po "nacionalnoj" pripadnosti :o da znam pa da zaobiđem ovu ponudu pošto nemam (više) kineski moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan alo ljudi, kude ste, ovako ruzan dan, a niko nista ne pise...ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da bude suvo vreme da idem kuci, motorom sam u BG, ima slinci do kolena da mi bidi kad stignem .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam da bude suvo vreme da idem kuci, motorom sam u BG, ima slinci do kolena da mi bidi kad stignem .. ;D ahahhahahahahhahhahahahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... posto se za ozbiljnog razmisljanja preslo na konkretno tj na skupljanje kesa za neku opasnu kinesku masinu (a i voznja se upisala i uskoro bi trebalo da bude polaganje ;D ) izbor mi se suzio na Princa 250 ili chellengera 250.... e pa sad posto pojma nemam o decijim bolestima kada su nove makine u pitanju treba mi par saveta , dali uzeti nov ili polovan ( do 2god ), na sta treba obratiti paznju pri kupovini polovnog ? svi saveti su dobrodosli pozdraav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, bez da se ljutis ali malo procitaj po temama....na sve je dat odgovor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan citam citam,,,, oci mi ispadose ustvari skoro sve sam procitao....samo mi to i ostalo , da citam , ,, dok ne pazarim makinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan A ja da pozdravim Ružicu koju danas nenadano upoznah na sred puta Ružice izvini za onakav start i drago mi je da smo se upoznali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbt, al ste vi matorci opasni ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj i uči se Ružice :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Opalaaa! ...ROMANSA od po 250 kubika! ;D Ajmo to malo onako detaljnije,moliću!...Ša ste se stisli ,ko pet banke u sitninu?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kad se spoji biće dobrih 500ccm to pa ti gledaj ;D Šalim se ja, Ružica i ja smo se samo vikali preko suvozačkog prozora i mog kolege sa posla. Kada sam je video nisam mogao da odolim da je ne propustim da uđe u ulicu onako džentlmenski a posle je stignem na semaforu i razmenim par reči sa njom. Prvo jer mi kolega po motoru a onda i sestra kinez itd itd. Nemorate dapravite sada od toga svašta ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ajte kolega,molim Vas!!! Taman posla da pravimo svašta!... Će pravimo svadbu,bre!...Pečenje,jedenje,pijenje i muzika!... ...Samo za društvo u ćošku i za nju koja nije tu!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aleksa ne moz' ti da spopadas tako druga clana :o Osim toga ima da te opere ako stanete na crtu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Pod 'itno da se u statutu Manguličarskom, zavede stavka o zabrani spopadavanja tudjih voljenih bića! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 28, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pečenje,jedenje,pijenje i muzika!... GDE? GDE? GDE? Rece neko pecenje, jedenje pijenje? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste to preveli da sam ja " spopao " Ružicu grdno ste se prevarili! Mi smo se samo na kratko dovikivali. Za sada, a nadam se da ćemo u buduće uživati u zajedničkim vožnjama sa svima vama ostalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 28, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan A ja da pozdravim Ružicu koju danas nenadano upoznah na sred puta Ružice izvini za onakav start i drago mi je da smo se upoznali Start je bio super! Moglo je i gore. Npr kao da me propustis a onda me udaris pa onda na semaforu kolega otvari vrata i zavale me po sred motora... Inace i meni je jako drago sto smo se upoznali druze kinezu najvise sto vozis onako lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Pečenje,jedenje,pijenje i muzika!... GDE? GDE? GDE? Rece neko pecenje, jedenje pijenje? ;D Samo polako Ruška!...Prvo da te udademo!!!...Pa će da bidne! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste to preveli da sam ja " spopao " Ružicu grdno ste se prevarili! Mi smo se samo na kratko dovikivali. Za sada, a nadam se da ćemo u buduće uživati u zajedničkim vožnjama sa svima vama ostalima A ja da pozdravim Ružicu koju danas nenadano upoznah na sred puta Ružice izvini za onakav start i drago mi je da smo se upoznali Start je bio super! Moglo je i gore. Npr kao da me propustis a onda me udaris pa onda na semaforu kolega otvari vrata i zavale me po sred motora... Inace i meni je jako drago sto smo se upoznali druze kinezu najvise sto vozis onako lep motor Vidi ti njih dvoje molim te?!...Dobar vadež,para vredi! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 28, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pečenje,jedenje,pijenje i muzika!... GDE? GDE? GDE? Rece neko pecenje, jedenje pijenje? ;D Samo polako Ruška!...Prvo da te udademo!!!...Pa će da bidne! ;D Zar bese ne ide prvo dete pa svadba? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Pečenje,jedenje,pijenje i muzika!... GDE? GDE? GDE? Rece neko pecenje, jedenje pijenje? ;D Samo polako Ruška!...Prvo da te udademo!!!...Pa će da bidne! ;D Zar bese ne ide prvo dete pa svadba? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kuvani ste i pečeni vas dvoje ,vidim ja! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...