Bogda 36 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je sad Challenger naj jeftinjiji sto se tice 250-ica kineza, a dosta nudi. V masina i glomazniji je od ostalih. Jedino malo cudan dizajn ali moze da se izgrunfuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan eh sto ne sacekah jos malo sa kupiovinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozz.. Ljudi da li neko zna nesto u vezi Raptora.. interesuje me amortizer na njemu, kakvog je kvaliteta, da li im je to mana, posto ovaj moj, kad sam ga kupio bio je jako opusten, odneo sam ga i majstori popravili, stegli ga, ali problem pocelo ulje da curi iz njega, sad se opet opustio, stvarno ne znam sta da radim... ako neko moze da pomogne, neka pise.. hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikibaba 2 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ja uskoro budem imao muka kao i ti...Marko,kakav je DARKOV raptor...on je isto iz KI,garant ga znas...motor je crven i prelep na slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ima par crvenih Raptora, mozda ga znam... pa verujem ti, lepi su svi, samo, danas sam bas sreo jednog ima isto crni raptor, presao je oko 1800 km, kaze motor ide fenomenalno, amortizer je odlican, sve u svemu, super je, on je takodje imao pad, pa je na noznoj kocnici zavario neku sipku, odprilike samo da lici, ali kaze koci i ide fenomenalno... Ako budes uzimao Raptora, obrati paznju na amortizer, jer hoce da je jako labav, pa mozes da imas muka kao ja... poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan ja imam takav isti, samo od 300 ccm. amortizer je malo krut i po rupama i neravninama skakuce. fazon je samo u stelovanju, jer kod ovog od 125 ccm deluje mi u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sedeo na dva Raptora. Na jednom je amortizer bio premekan i kad sednem sabije se preko dve trecine. Na drugom je bio nastelovan extra(za moju tezinu). Na princu je stavljen na najmekse i nisam primetio da je potrebno dotezanje iako sam dosta tezak. Moguce da je amortizer propisao. To ce ti verovatno srediti u garantnom roku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uzeo L tablice. isao sam malo van grada i u gradu, kilometraza za danas skoro 110km.Mogu vam reci da sam nasao tip motora koji mi stvarno odgovara. Popodne sam isao do jednog sela oko 9 km od babusnice i u povratku sam shvatio da mi voznja nenormalno prija. Polozaj vozaca, ponasanje u krivinama, udobnost, zvuk paralel twinova, ma jednostavno pravljen po mojoj meri. Imao sam neki osecaj kao da masina i ja postajemo jedno. Mnogo neki za*eban osecaj, mnogima i neshvatljiv. Putna brzina mi je bila oko 50 do 55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer jeste dobar bio, dok sam samo ja na njemu, necuje se sustanje, niti ikakvo cesanje, kad sedne cale npr. pocinje da cese, s obzirom da i cale i ja imamo ukuono 160 kg, covece to i apn4 moze da izdrzi bez ikakvih problema... Pre par nedelja sam odneo motor da mi srede amortizer, stvarno ljudi su sredili, svaka im cast, zategli ga, postao je kruci i tvrdji, posle par dana sam primetio da curi ulje iz amortizera.. kolio ja znam to ne bi smelo, bas dosta je iscurelo, seo sam ponovo i dok se sam vozim nista, cim sednu dvoje, pocinje malkice da cese a kad upadnemo u rupu, posto je moja ulica sva izrovana, to se tacno oseti kako lupi o lim i cese... Sad, da li postoji sansa da se amortizer promeni?? hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je poceo nesto da me zajebava menac. Tesko ubacuje iz prve u drugu a kada ubaci i dam gas on sam izbaci. Sta mislite sta moze da bude i da li je opasno? U utorak imam ispit tako da idem u Nish na prvi servis i da srede menjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Danas je poceo nesto da me zajebava menac. Tesko ubacuje iz prve u drugu a kada ubaci i dam gas on sam izbaci. Sta mislite sta moze da bude i da li je opasno? U utorak imam ispit tako da idem u Nish na prvi servis i da srede menjac. Ili nesto nije sa uljem kako treba (kvalitet, nivo), ili je potrebno da malo zategnes sajlu kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je poceo nesto da me zajebava menac. Tesko ubacuje iz prve u drugu a kada ubaci i dam gas on sam izbaci. Sta mislite sta moze da bude i da li je opasno? U utorak imam ispit tako da idem u Nish na prvi servis i da srede menjac. Ili nesto nije sa uljem kako treba (kvalitet, nivo), ili je potrebno da malo zategnes sajlu kvacila. Provericu malo kasnije kolicinu ulja. Ne znam sta je sipano na prvom servisu ali nije nista menjano jer na satu trenutno 900km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda korisna informacija za one koji voze Supermoto, a zeleli bi da menjaju fabricke gume. Continental se uhvatio proizvodnje SM guma i za kubikaze do 250ccm, a mogu da se nabave u NS, po sasvim korektnoj ceni od oko 70e za par. http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam kupio raptora125 iz Kikinde od Darka, ako je auto limar. Motor je extra. Ludi neki ovi Kinezi u pm. Ide ko zmaj, samo da ne bude tups-taps u bascu... posto je malo nezgodan za voznju ali cu se valjda navici kao i na sve do sada. I amortizer je sasvim ok po meni, ni previse tvrd ni mek. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam kupio raptora125 iz Kikinde od Darka, ako je auto limar. Motor je extra. Ludi neki ovi Kinezi u pm. Ide ko zmaj, samo da ne bude tups-taps u bascu... posto je malo nezgodan za voznju ali cu se valjda navici kao i na sve do sada. I amortizer je sasvim ok po meni, ni previse tvrd ni mek. Pozz... Koja je cena ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice nije. 1300 evrica... I 20 dole za maler. Danas je poceo nesto da me zajebava menac. Tesko ubacuje iz prve u drugu a kada ubaci i dam gas on sam izbaci. Sta mislite sta moze da bude i da li je opasno? U utorak imam ispit tako da idem u Nish na prvi servis i da srede menjac. Moze biti svasta, od ulja, ali ne verujem, preko zupcanika, viljuska, selektora, pa do tamo neceg petog... Meni je npr. na Jawi 350 TS zezala viljuska isto sa drugom bzinom, kupim novu opet isto. Zamenim im mesta, posto su untra bile bve iste i bilo je Ok, nema logike ali je radilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice nije. 1300 evrica... I 20 dole za maler. Danas je poceo nesto da me zajebava menac. Tesko ubacuje iz prve u drugu a kada ubaci i dam gas on sam izbaci. Sta mislite sta moze da bude i da li je opasno? U utorak imam ispit tako da idem u Nish na prvi servis i da srede menjac. Moze biti svasta, od ulja, ali ne verujem, preko zupcanika, viljuska, selektora, pa do tamo neceg petog... Meni je npr. na Jawi 350 TS zezala viljuska isto sa drugom bzinom, kupim novu opet isto. Zamenim im mesta, posto su untra bile bve iste i bilo je Ok, nema logike ali je radilo. Sredio sam menjac. Samo se je odsrafio jedan sraf na nogostupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam kupio raptora125 iz Kikinde od Darka, ako je auto limar. Motor je extra. Ludi neki ovi Kinezi u pm. Ide ko zmaj, samo da ne bude tups-taps u bascu... posto je malo nezgodan za voznju ali cu se valjda navici kao i na sve do sada. I amortizer je sasvim ok po meni, ni previse tvrd ni mek. Pozz... Koja je cena ako nije tajna? Kod mene je =149.990,00 din ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Jest, cena novog. Kao i Challengera. Ja sam se razmisljao izmedju ova dva modela ali kada sam ovo nasao u Kikindi, reko sto da ne. Nov bi me izasao 1700= evrica sa registracijom a ovaj registrovan pre pet dana i presao amo 1000 km za godinu dana, dok sam ja za 2 i po dan presao presao 200 km. Tako da sam zadovoljan trgovinom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa kupovina. Sobzirom da je prosle godina raptor bio 2300e 1300 je ok cena. Ja sam mog Princa isto uzeo kao novog. Presao 580 km. Ja sam za 4 dana presao 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pricamo o ovom motoru (a ne pricamo), posle 3-4 meseca od sajma, provalio sam o cemu se radi. Naime u pitanju motor radjen po uzoru na Hondu Varadero 125, uz puno razlika, ali i puno slicnosti, a posebno po pitanju dizajna. Ne znam kakve su kocnice na Hondi i da li dvoztruki diskovi daju prednost, ali izmena u odnosu na original koja mi se najvise dopada je duplo jaci agregat. Inace meni je malo cudna ova Naked-Enduro kombinacija, te bih se potrudio da iskopam negde masku od ne-naked Honde i nakacio na Kineza kada bih ga posedovao, jer za razliku od Honde, kinez dolazi samo u Naked verziji. A evo i slicica, pa sami procenite. Jos jednom upotrebljen stari kineski sistem, da se razlikuje taman toliko da ne bude isto. Osim agregata, jos jedna stvar se bitno razlikuje a to je cena. SPT bi trebalo da kosta oko 1800e kada se i zvanicno pojavi na trzistu, dok cena Honde na nasem trzistu prelazi 6000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kada ce se pojaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кинез лепши... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Кинез лепши... Dupli disk, dva izduva, vodeno hladjenje, veca kubikaza, manja cena. Jedino mu fale plastike. mogao bi bas dobro da se doradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Plastike bar nisu problem. Sve to moze da se ubudzi, osim dok je u garantnom roku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...