Ivan8 3 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,brate Foreste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako kineska bratijo,trazili ste gledajte Posto sam ubedjen da nestrpljivo iscekujete izvestaj,odlucio sam da pokusam da vam ukratko prenesem prve utiske sa ovog predivnog putovanja.Najkrace,moglo bi se opisati sa : Ja sam svoj san ziveo predhodnih 6 dana! I sve je I bilo kao u snu! Neko je mozda cuo,a neko i ne,da sam dva dana pred polazak uspeo da povredim stopalo vec ionako kilave noge,tako do je bukvalno do zadnjih sati pred polazak bilo neizvesno da li cu ici.Dve noci nisam spavao od bolova.Cuda ipak postoje,I ja se u sredu kasno popodne odlucujem da idem.Gorko bih se kajao da sam drugacije odlucio.Pakovanje je bilo na vrat-na nos,tako da od nekog proveravanja motora nije bilo nista,osim sto je ulje zamenjeno. Za sada imam nesto malo svojih slika(aparat mi je zatajio),i slike sa Abdullah-ovog aparata,ovih dana ce ih razmeniti cela ekipa,a do tada da vas ne przim vise. Ovde cu postaviti samo svoje slike,pretpostavljam da ce drugari stavljati svoje,pa da ne gusimo forum duplim fotografijama. Ekipa u sastavu Vukan(VFR),NikolaCruss I Ela(Super Tenere),Daki I Natasa(TDM),VLD(Afrika),Abdullah100k(Afrika),Saxi(V-Strom),i moja malenkost na sada vec legendarnom Challengeru krenula je u cetvrtak ujutru sledecom rutom: Prvi dan BG,Rudnik (preko Mladenovca),Cacak,Uzice,Mokra gora,Visegrad,Romanija,Sarajevo,Donji Vakuf,Jajce,Mrkonjic Grad Spavanje u Zelenkovcu(ovo poslednje totalni promasaj).Ovde se ujutru nazalost rastajemo sa nasim bratom Vukanom,koji zbog pasosa ne moze sa nama dalje.Oseca se nekako kod svih tuga i pomalo briga pogotovu sto se nas prijatelj sada vraca kuci sam. Drugi dan Kljuc,Bihac,Prijeboj,Plitvicka jezera,Otocac,Senj,Rijeka,kroz tunel Ucka,Istarske toplice,Buzet,Buje,Umag U Umag stizemo vec po mraku,nisam se posebno opterecivao vremenom,ni gedzetima(sat,telefon,GPS…) sve je bilo podredjeno uzivanju u svakom trenutku.Organizacija skupa,i sve oko skupa na vrhunskom nivou,ne bih vas zamarao time preterano,ima u drugoj temi.Apartmani fenomenalni,smestamo se i odlazimo, sada vec od prtljaga rasterecenim motorima (kako li se sad to vozi ??? )da pokupimo narukvice za ulazak na skup.Iskusno parkiramo motore ispred apartmana,i vracamo se pesice na skup.A onda lom! Oko 7000 motora na jednom mestu,to samo treba doziveti! Cela stara Juga,i pola Evrope na jednom mestu.Srecemo puno nasih drugara sa foruma(da ne nabrajam ovde)I upoznajemo neke nove.Umor nadvladava veselu ekipu, i odlazimo na zasluzeni pocinak.Sutradan Steva(Abdullah100k) I ja odlazimo u djir do Pule,sa zadatkom da donesemo rostilj meso za veceru(svaki apartman na terasi ima ozidan rostilj!).E sad,ja videh negde na tabli pri dolasku u Umag da do Pule ima 64km,kako smo nas dvojica taj dan presli preko 300km,ni sada mi nije jasno!Ah,da,unismo isli do Pule po meso,ima ga I blize,nego zato sto smo zeleli da obidjemo sto vise za ovako kratko vreme.Novigrad,Porec,Vrsar,Pula.U Porecu palo prvo kupanje u moru ove sezone.Nismo bili jedine budale na plazi ,a ni u vodi bogami,ali je sigurno da smo bili najbucniji.Jos uvek ne verujem da sam budan,lepe stvari se dogadjaju iz trena u tren,konfuzija u glavi.Nastavljamo put Pule,vrlo lako nalazimo anmfiteatar,tj.Arenu.Tu upoznajemo vrlo simpaticnog lika,sa kojim smo cavrljali dobrih pola sata,slikamo se i paljba do marketa po meso i ostale potrebstine.Ljudi su svugde predusretljivi,cak imamo utisak da smo im i simpaticni kad cuju odakle smo.Tek da ste mogli da dozivite ono ponasanje cetvorotockasa prema motoristima.Necete verovati,ali tamo ljudi gledaju u retrovizore,vide nas,i pomeraju se u stranu! U pocetku sam se zahvaljivao,da bih se posle par minuta osecao kao budala,shvatajuci da je to tamo tako normalna stvar.Pri tom,policiju nismo videli nigde,mozda jednom slucajno u prolazu.U povratku svracamo do Rovinja(mora sve da se obidje),i tu smo malo lutali,jer je tetka Jelena(citaj Garmin)stalno nesto preracunavala,a mi nikako nismo hteli Y magistralom,koja je kao autoput.Stizemo nazad prilicno kasno,oko 22h.Nista zato,meso se pece,i zurka pocinje!Iako smo legli u 6,red nalaze da ispratimo naseg prijatelja VLD-a,koji zbog obaveza mora da krene u 7.Ubrzo iz istih razloga napustaju nas i Nikola i Ela.Pada dogovor da se sledece godine jos bolje organizujemo,sa vise dana.Od nastavka spavanja nema nista,te ostatak ekipe odlazi do Poreca na laganu voznjicu i (opet)brckanje u moru.Sledece jutro sledi povratak kuci sa spavanjem u Lunch and Bar(mesto se zove Jezero),koji su nam otkrili,I predlozili Spetaccolo I Cosmosat.Pun pogodak!Saznajemo da su Ceh,Helena,i The Lord bili predhodnu noc ovde,mesto je vec popularno medju BJB-ovcima! Cak smo dobili i garazu da smestimo motore,kako ne bismo morali da se raspakujemo,i ujutru ponovo pakujemo.Nakon odlicnog i obilnog dorucka,sada vec uigrana ekipa nastavlja put Jajca,kroz koje smo u odlasku prosli nocu,te nismo slikali vodopade.Propust nadoknadjen,ali umor cini svoje,i shvatamo da ovim tempom voznje debelo odstupamo od plana,mada nisam primetio da se neko ozbiljnije potresao zbog ovoga.Ne mogu a da ne objasnim ono “uigrana ekipa”,elem,posto sam ja bio najslabija karika,pa mi je za preticanje bilo potrebno vise vremena(citaj snage motora),obicno su preticanja vrsili drugari Saxi,Steva,Daki….,a onda bi usporili preteknuto vozilo,i ja bih ga za cas oduvao ;D! E da ste samo mogli da vidite kako sam oprao jednu peglicu na delu autoputa prema Sarajevu! ;D ;D ;D ;D Hmm…citam ovo,I tek sad primecujem koliko je suvoparno,tako da se ono “izvestaj” iz prve recenice potpuno uklapa,ali ono “ukratko” nikako! Kinez je trosio izmedju 4,5 I 6 litara,kako gde,lanac sam redovno podmazivao I jednom cak I dotegao,ostalo nista ni pipnuo.Najboljim ljudima na svetu(gore pobrojanim) bih se takodje zahvalio na podrsci,razumevanju,I svesrdnoj pomoci tokom ove predivne avanture! Toliko od mene a sad slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan trazili ste.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jos samo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 13, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bravo brate Forreste !! Al si bre beo kao neonka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan necu vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Maj 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E druže moj dobri svaka ti čast! Toliko želje, volje i entuzijazma se stvarno retko sreće. Skidam kapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo brate Forreste !! Al si bre beo kao neonka ;D Tesim se kad vidim Stevu! brate,nas dvojica na plazi,to stipa za oci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 13, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bravo brate Forreste !! Al si bre beo kao neonka ;D Tesim se kad vidim Stevu! brate,nas dvojica na plazi,to stipa za oci! Jbg Steva ako pocrni onda mu tetoNaze ne dolaze do izrazaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo brate Forreste !! Al si bre beo kao neonka ;D Tesim se kad vidim Stevu! brate,nas dvojica na plazi,to stipa za oci! Jbg Steva ako pocrni onda mu tetoNaze ne dolaze do izrazaja jeste brate,o tome vidis nisam razmisljao ;D E druže moj dobri svaka ti čast! Toliko želje, volje i entuzijazma se stvarno retko sreće. Skidam kapu Neko je morao da predstavlja kineze! E sad neka pricaju koliko god hoce da kinezi ne valjaju,da im otpadaju delovi..... Ovaj motor vise nema istu cenu! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast forrest!!! Cestitke, cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uf drago mi je kao da sam ja obisao sve ovo! Zao mi je sto ja nisam bio u ekipi (bili bi jaci), ali Brate moj, sledece godine idemo bez razmisljanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole! Alal ti patka, sto bi rekli u Nis. Slike su vrh! Ja sve isplanirao, za odlazak u Umag, cak i uplatio 3 nocenja, ali me sprecila nekakva opreacija. Ajd da ne pricam ono: " sledece godine..." Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast////// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Brate Foreste svaka cast!!! Nisam ni sumnjao u naseg kineza:) Zao mi je sto nisam isao sa vama ali jbg, ne moze se sve... Nadam se da se vidimo za vikend na Fruskoj pa da preneses direktne utiske. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Forreste,slike super...bili ste valjda u apartmanu blizu mene,vidjeh na parkingu sliku kt-yamahe...zong nazalost nije bio registriran da poveca broj kineza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast.bilo li je jos kineza ili si samo ti bio kao nas predstavnik?koliko km si presao u toj voznjici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Forreste,slike super...bili ste valjda u apartmanu blizu mene,vidjeh na parkingu sliku kt-yamahe...zong nazalost nije bio registriran da poveca broj kineza... Hej curo,procitah negde da si i ti bila,zao mi je sto se nismo upoznali,ali eto nisam ti bas bio za neko pesacenje i dugo stajanje.Bice valjda prilike uskoro.Zao mi je sto zong nije bio tamo svaka cast.bilo li je jos kineza ili si samo ti bio kao nas predstavnik?koliko km si presao u toj voznjici? Ja barem nisam video,ali sam skoro 100% siguran da iz Srbije nije bilo niti jednog osim "copavog" Challengera ukupno 2397 km,od toga nekih 400-tinak u lokalu po Istri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6060 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, matori. Dogodine, nadam se, zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dace bog matori,bilo bi mi zadovoljstvo i cast da jasemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Foreste I tebi i motoru koji je bez problema pregurao put, a sigurno ga nisi bas ni mazio, bar po tome sta potrosnja sugerise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 14, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Foreste I tebi i motoru koji je bez problema pregurao put, a sigurno ga nisi bas ni mazio, bar po tome sta potrosnja sugerise. Forrest je jedini koji ga je konstantno terao u crveno! :o Da vidim ko bi tako smeo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је ли Абдула, тамо ниси ништа разбијао: чаше, флаше, посуђе и остали инвентар...? Него, је л' то Николетина продао комп да би купио Џамаху, па се и не јавља? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...