djole grunf 100 Napisano Januar 24, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi sinula me je ideja i to josh ranije da na ovog mog challengera 250 metnem onu veliku kamionsku sirenu tj dve pa jedna sa svake strane al problem radi na 24v sta da radim a da ne stavljam dva akumulatora da bi prosao jeftinije. E i da li neko zan gde ima prodavnica ili nesto tako sa delovima za motore, automobile iz kine osim pancevca i bubanja potoka kao i buvlajaka. E i josh jedno pitanje desilo mi se da sa, vozio motor pre 1 mesec poslednji put pred konzervaciju za zimu i sad kad se prolepashalo vreme uze sa da ga provozam ma pali radi perfekto al sam zapazio da mi je na levoj i desnoj dekli popucao hrom mada imam gde to srediti al me interesuje razlog tog pucanja. Evo i slika imas sirene sa vazdusnim kompresorom na bubanj potoku sa tri sirene nema potrebe za kamionskim ove su skroz blesave !pitacu za cenu sutra mada vidim i ti po bubnju krstaris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 24, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan al ste se dali u secku svojih kineza bratijo pa to postalo normalno da se kinezi kastumiziraju, oblak povukao nogu ha , ;D. danas sam mu malo asistirao da doradjuje svoje "chedo" evo slike tako samga udesio ostali samo dugmici xe xe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo vi to posastavljajte dok ne krenu voznje, inace ce da bude svasta Dzax, mozda bi mogao da stavis slike karba u garazu, pretpostavljam koji sraf cemu sluzi, ali ne bih da te zeznem. Nego, ako si slobodan s' vremenom ovih dana, bas bih voleo da svratim da vidim kako izgledaju komponente dok su skinute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da postavim u garazu... Aj sledece nedelje sam tu pa svrati,cucemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 24, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan imas sirene sa vazdusnim kompresorom na bubanj potoku sa tri sirene nema potrebe za kamionskim ove su skroz blesave !pitacu za cenu sutra mada vidim i ti po bubnju krstaris Na novobeogradskom buvljaku je takva troglasna 1300 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Само идеја: Џакс, видим голи рам твог моторића на слички и ја лично бих га дао на пескирање, па поново фарбање, али да се на пропусти да се офарбају и буџаци које си Кинези заборацили да ураде (а видим да их има). Онда си миран и ти и онај коме некада будеш продао свој "котач". Издувне гране не мораш да вариш када скинеш оне зајебанције за рециркулацију ваздуха - довољне су две металне плочице са по два отвора, по два шрафа на сваку и мало клингерита и то затвориш. Ашто се сирена тиче - ј....ш сирену која не може да одсвира "Ла Кукарачу". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan al ste se dali u secku svojih kineza bratijo pa to postalo normalno da se kinezi kastumiziraju, oblak povukao nogu ha , ;D. danas sam mu malo asistirao da doradjuje svoje "chedo" evo slike tako samga udesio ostali samo dugmici xe xe! Djole aj zavrsavajte makinu pa dolazite na vino :) E al je fora da se smrznete kao tada u garazi, nije to - to kad je toplo vreme ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to neko zove na kuvano vino? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Il je to zbog ovog toplijeg vremena il sta vec al i ja dobio zelju za grunfovanjem,ovo mme je nerviralo od kako sam kupio Princa i najzad sam to sredio eto par slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma doslo vreme za grumfovanje ;D Planiram ram da pretresem i varove da sredim posto,ima propusta malo da ih obrusim... I ofarbacu ga,ali za peskiranje nisam siguran,nemam ''vremena'' Lanac cu da ocistim do detalja,pa cu improvizovati nesto kao onaj scootoiler,ili kako se vec zove... Odlicno odradjeno Slayeru!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Мени се овај први, црвени, учинио да је направљен на "Џони Паговом" раму. Сајт и је ту - http://www.johnnypag.com Cija je ovo firma, jel ima ovog kod nas, svidja mi se onaj FX-3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Il je to zbog ovog toplijeg vremena il sta vec al i ja dobio zelju za grunfovanjem,ovo mme je nerviralo od kako sam kupio Princa i najzad sam to sredio eto par slicica. Bravo Slayeru! Stvarno super izgleda! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to neko zove na kuvano vino? ;D :) :) Naravno! ;D Samo sto nema kuvanog... nekako mi zao da kuvam tako lepo vino... mmmm :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala,nego spremi ti to vino sad cu ja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Cija je ovo firma, jel ima ovog kod nas, svidja mi se onaj FX-3 Фирма је, Богу фала, кинеска. Код нас има да се купи само њихов "Регал Рептор", оно што има момак са форум "Грдоје", али 125-ца. Других модела нема, али тај који си видео има у Чешкој под брендом "Yuki", a модел се зове CSR и има их 125-ца и 250-ки. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 24, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan e vala jes mu taj cajger bio ruzan sad je bas ekstra !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Slayer E, pa dobro da si se setio, odkad te nagovaram. Dobru si slicicu izabrao, lepo mi deluje ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan OK hvala na pomoci Moj izbor dve sirene velike hromirane dugacke na 12 volti elektronske a ne kompresorske jer nemam jaku struju, Razlog zasto necu one blesve sa tri itd jer imam sa 7 i dva kompresora u jugicu i nerviraju me zato sam i stavio ovaj auspuh sada trubim davanjem gasa. E sam to povezivanje preko releja zam da sluzi da mi ne izgori prekidac nego ako treba on al mi nije jasno kako se povezuje ako neko ima neku skicu ili neko objasnjenje neka ga okaci ako nista drguo pitacu elektricara? ZAHVALJUJEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo šemse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E zahvaljujem stim sto meni nije masa na celom motorciklu nego odvojeno zicama al nema veze bitno mi je ono sa onim brojevima. Ala ce da trubi hihihih. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E zahvaljujem stim sto meni nije masa na celom motorciklu nego odvojeno zicama al nema veze bitno mi je ono sa onim brojevima. Ala ce da trubi hihihih. :D Ako je masa na zicama, ne znaci da nije i na ramu. Kad sam skidao migavce bilo je mase na bacanje. Upalim migavac, i skidam zicu po zicu da nadjem +. Skinem jednu, radi. Skinem drugu radi. Samo jedna zica je bila dovoljna da bi radio. Kad sam otvorio migavac, sijalica je bila sa dva vlakna, tako da je ostavljena mogucnost da se preveze da rade oba, ili mogucnost kad crkne sijalica, da se okrene kontra (simetricna je) i da se drugo vlakno koristi kao rezervno. Osim ovih zanimljivostim, interesantno mi je bilo da ispod belog poklopca postoji i zuti koji se moze izvaditi da bi se koristile zute sijalice. Sve u svemu, Qingqi migavci rokaju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi rulez ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vento V THUNDER 250cc MOTORCYCLE Ovaj motor sam slucajno pronasao Specifikacija malo kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan uh al ovo dobro zvuci,a i izgleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...