Wolflord 15 Napisano Avgust 9, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali mozda nije losa informacija Priprema se novi dizajn sajta i foruma, gde cemo preglednost popraviti, resicemo i smajlice, a i pojavice se i galerija slika... Kljucna rec: Septembar Lepo! brate,sad si me sj...o totalno,citam tvoj post vise puta,ali nisam siguran da sam te shvatio(primera radi "emotikoni vrh",da li je to type mistake? mislim da je krajnje vreme da se sastanemo ponovo u E Blackbite-a je ponekad tesko shvatiti sta hoce da kaze :D ;) Zato je vreme da se sastanemo u E pa da ga shvatis malo bolje :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Avgust 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan REZIME: 3 meseca = 4 120 km potrošnja goriva: koliko sipam kvarovi: pukao nosač kofera (čekam nove), neispravan pokazivač goriva (popravio ga više puta, radi 2 dana i opet pokvaren = plovak neispravan) Kvarovi agregata: nema prosek 100 km/l = 3,00 l Mana: - da je barem 300cc, 125 cc je malo za saputnicu, ,mislim kuba. - malo više vibracija ali nije strašno Sa zadovoljstvom preporučujem Princa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Avgust 10, 2008 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Znaci, poludeo sam jutros kada sam izasao da sednem na motor, i ustanovio, da mi je neki, smrdljivi parazit i olos, ukrao tablicu! Grozim se smradova koji, zbog svoje lenjosti, trose svoj zivot ni u cemu, a u isto vreme, na razne nacine ugrozavaju tudje, kao da im ih je mama, poklonila da se igraju! Kad samo pomislim kakva me zajebancija ceka, besan sam, kao ris! Taj sljam, ne razmislja o tome da je bilo sta sto uzme, NECIJA SVOJINA, i da ne moze da se ponasa kao zivotinja, jer je neko, u nesto sto zeli, ulozio trud! Inace, u rehabilitaciju ne verujem, i svakom lopovu, pa i onom najsitnijem dzeparosu, presudio bih uz tarabu! Nemam milosti prema sljamu, jer ni oni nemaju milosti prema normalnom svetu, koji postuje odredjena pravila, a koji opet, ovi brabonjci uvaljuju u probleme, zarad svog sitnog sebicluka! Zamislite, kada takvo djubre ukrade u autobusu dokumenta ljudima, zbog usranih dvesta dinara?! PRED TARABU! Zamislite, kada razbije staklo na kolima, da bi ukrao radio od trista jebenih dinara?! PRED TARABU! Zamislite, kada gluperda ukrade coveku motor, a kamere ga snime?! PRED TARABU! Ta govna se ne menjaju, nego samo zauzimaju prostor na ovoj prenaseljenoj planeti, nemilosrdno trose vazduh, pisaju, kenjaju, i na razne nacine bespotrebno zagadjuju i uzimaju sve sto mogu, a za uzvrat nista ne daju! E pa neka djubre planetu, da bar budu svrsishodni! Bedni paraziti! Ako neko slucajno vidi broj koji sam dao, neka prijavi policiji, i hvala unapred! U utorak putujem, a vracam se dvadesettreceg, tako da mi mozete javiti na 064/686 0241, ali necu biti u mogucnosti da reagujem! Hvala jos jednom, i velliki pozdrav! P.S. Ovo sam napisao i na podforumu motori, i verovatno ste videli, ali nije naodmet da napisem i na kineskom tlu! Jos jednom, broj tablica je BG 19 - 291 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E.... E je bajkerski kafic u Pazovi! @SAAB93 Druze iskreno mi je zao sto ti se to dogodilo,i u potpunosti se slazem sa tobom za ovu stoku koja napravi nekom vise stete,nego sebi koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Avgust 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znate, već sam nekoliko informacija dobio od drugara koji voze skutere da su im ukrali tablice, tako da je izgleda nisi usamljen slučaj...očigledno ima puno neregistrovanih skuterčića, a pošto su kontrole pojačane dovoljno da imaš kacigu i tablicu da te ne diraju... Ja sam svoju tablicu zašrafio sa dva M8 šrafa, sa kontra-maticama i još kleštima oštetio navoj na kraju da nema šanse da se lako skinu ;D , jedino da ih otkine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kinezima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Usrafio sam je ja dobro, ali ocigledno, ne dovoljno dobro! Kako god, prijavio sam kradju i dobio potvrdu, tako da uz to mogu da vozim, dok ne izvadim novu tablicu, i naravno novu saobracajnu, i naravno dam im za to, nove pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Emotikon - Smajli, popularno nazvano. Trenutno su aktuelni ovi najosnovniji, koji se inace koriste na mobilnim telefonima. Nekada je bila lista sa nekoliko desetina emotikona. (npr. smajli koji povraca, smajli u tenku, smajli koji se valja od smeha itd.) Vrh - nesto jako dobro Pablo je ukapirao, ali on je tada uveliko bio na forumu , a mi cemo jos da se razjasnimo Pablo, druze, bas si me lepo obradovao septembarskom informacijom. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja mnogo ne pisem, ali redovno citam... Htio sam da se pohvalim da sam se pridruzio Vasem drustvu. Prije par dana sam kupio polovan Qinqgi Vista. Sad jos samo treba da naucim da vozim i da polozim kategoriju. U medjuvremenu cijenio bih svaki koristan savjet za pocetnika. Lanac sam uspiio da zategnem, svjecica je cini mi se dobra. Ulje nisam jos kupio i bicu zahvalan na svakoj preporuci. Uzgred kako se ispusta ulje iz motora? Cep gore vidim, ali dolje... E da, a u mjenjac sta se sipa i kako? Cim skontam kako, ubacicu koju sliku (jeste da se nismo puno vozili, jos se borimo sa gasom i mjenjacem, al smo se zato slikali...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Emotikon - Smajli, popularno nazvano. Trenutno su aktuelni ovi najosnovniji, koji se inace koriste na mobilnim telefonima. Nekada je bila lista sa nekoliko desetina emotikona. (npr. smajli koji povraca, smajli u tenku, smajli koji se valja od smeha itd.) Vrh - nesto jako dobro Pablo je ukapirao, ali on je tada uveliko bio na forumu , a mi cemo jos da se razjasnimo Pablo, druze, bas si me lepo obradovao septembarskom informacijom. Svaka cast au brate,al sam ispao glup u drustvu ( jbg,citalo se uz vecu kolicinu piva!),hvala na pojasnjenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Avgust 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ma niiiisi.... ;D Šala, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...ma niiiisi.... ;D Šala, pozdrav! e ako si mi ga svitlao bas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Avgust 11, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ....izgleda sam dužan pivo da se iskupim....a šta ću ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja mnogo ne pisem, ali redovno citam... Htio sam da se pohvalim da sam se pridruzio Vasem drustvu. Prije par dana sam kupio polovan Qinqgi Vista. Sad jos samo treba da naucim da vozim i da polozim kategoriju. U medjuvremenu cijenio bih svaki koristan savjet za pocetnika. Lanac sam uspiio da zategnem, svjecica je cini mi se dobra. Ulje nisam jos kupio i bicu zahvalan na svakoj preporuci. Uzgred kako se ispusta ulje iz motora? Cep gore vidim, ali dolje... E da, a u mjenjac sta se sipa i kako? Cim skontam kako, ubacicu koju sliku (jeste da se nismo puno vozili, jos se borimo sa gasom i mjenjacem, al smo se zato slikali...) Cestitam,i dobro dosao! Sto se ulja tice,ja koristim Motul 5100.Sraf za ispustanje ulja bi trebalo da se nalazi kao i kod vecine kineza, sa leve strane,ispod copave(mislim da je 12-ica),koristi se isto ulje i za menjac(mislim,kad ga zamenis u motoru,zamenio si i u menjacu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mirko i dobrodosao nam. Vidim da si napravio isti izbor kao i ja po pitanju motora. Da li smo dobro izabrali ili ne vreme ce jos pokazati. Zapazio sam da si napisao da si napisao - svecica. Da li je lapsus ili ne, ali ima ih dve, za svaki slucaj da ti napomenem. Inace ja svecice nisam proveravao iz razloga sto nemam kljuc za njih, ali bi trebalo i njih da proverim, mozda i da promenim ukoliko imam odgovarajuce. Ajde ako te ne mrzi pogledaj oznaku kod tebe, jer nisam 100% siguran koje su. @forrest Nista cudno ne bi bilo ni da sam napisao nesto bezveze. Ili sam na forumu pred spavanje, ili cim ustanem, a u tim momentima mi koncentracija i nije bas na nekom visokom nivou. Cesto i zaboravim da sam pisao ili procitao neku temu btw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Blackbite ma druze,opusteno!Btw,danas sam pravio drustvo do servisa u N.Pazovi nasem drugu NikolaCruss-u(da vise razbijemo taj maler).Serviser je skroz cool,blago vama pa vam je blizu.Ostalo neka ti preprica Wolflord.A,da, i zvao sam te (cak i poruku poslao).Sledeci put si duzan pivo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da, bilo nam je lepo. Upoznao sam i Nikolu. Lepo uzivanje i prica uz piwo... nadam se da se vidimo i na krchkanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A, lepo bilo u Pazovi, u E, lepo druzenje, sa finim svetom Motor sredjen konacno, opalismo juce nekih 80 km, zaglavismo, iako je radni dan u E do pola 12. A u povratku, smrzoh se ko bulja, pola noci sam se otkravljivao Ipak, sjajna voznjica, nema sta... Motorce ide ko zmaj. Pokusacemo da se prikljucimo krckanju u nedelju A forest idealna mirodjija za razbijanje malera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vam se nisam prikljucio. Telefon mi nije bio pri ruci jer sam unosio neke blokove, a poruku je izgleda izostravio ili je forrest poslao ko zna kome. U svakom slucaju vidimo se na krckanju. forrest imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vam se nisam prikljucio. Telefon mi nije bio pri ruci jer sam unosio neke blokove, a poruku je izgleda izostravio ili je forrest poslao ko zna kome. U svakom slucaju vidimo se na krckanju. forrest imas pp brate ko zna kome ja poslah SMS,a ti PP! ;D ;D nista nisam dobio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Korisnik sam kineskih skutera vec 4 i po godina. Prvo sam kupio sprint basick (onaj jednobojni, naj obicniji) i njime sam se lepo izvozio dve godine. Jedino sto su me u servisu lose informisali i rekli da koristim mineralno ulje koje je samo pokvarilo motor jer je jos nov i ne razradjen. U pocetku je mnogo slabo vukao i grejao zbog velikog trenja i neadekvatnog ulja. Pravio sam njime i po 100km+ bez stajanja i radi bez greske. Potrosnja 1.5-1.8 sa mojih 110+ kg. Po ravnom do 85 ali uz brdo dosta sporo 10-30. Prodao sam ga za 550e a nov Sprint sport 650e ;D Drugi skuter je trebalo da bude mondial 153ccm ali zbog nestasice tog modela opet se odlucim za sprint ali MAX. Masina je ista ali preradjena. Pokusali su da povecaju snagu laksim rolnicama i jos nekim preradama sto su i uspeli ali opet ne moze da se meri sa 2t masinama. Potrosnja oko 2.5. Na 3000 pukao pogonski zupcasti kais i sajla za kilometar sat. Do sada sam sa njim presao oko 11000 do 12000 (ne znam tacno zbog km sata) Jos radi odlicno tj kao prvog dana ali cu na prolece da ga zamenim za nesto jace. Preporuka za Motul SCOOTER EXPERT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da na prolece uzmem nesto novo pa se dvoumim tj troumim ;D izmedju Sprint fvision Qingqi qm250 i Princa 125. Mislio sam da uzmem Qingqi qm250 zbog jace pouzdane masine koja je po meni sposobna da ide i na malo duza putovanja oko 200 kilometra u pravcu. Ne svidja mi se cena a i to sto nebih mogao da idem nigde dalje sam a moj brat od ujke ima tek 16 godina (jeste da planira da uzme hondu cbr 600f ipak je jos mlad a i nema dozvolu). Znaci naj verovatnije fvision jer njime ne bih isao nigde dalje od 25km eventualno ponekad 65km. Molim grdoja posto ima dosta iskustva da mi kaze kakav je fvision i kako se je pokazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam price sa grdojem fvision i classic su najveca tuga od svih sprint modela. Prince koliko sam primetio u voznji sa slayer-om, a malo sam ga i provozao je malo lenj na ubrzanju, ali mu brza voznja ne pretstavlja veliki problem. Oseti vecu kilazu i uspone i dobro bi mu doslo jos malo snage. Sto se tice ostalog nema nekih vecih problema, jedino treba malo prekontrolisati kako je uradjen nulti servis. QM 250 deli sa princem istu sasiju i tockove, ali su gume boljeg profila (pecurkaste, naspram polukruznih) rezervoar je uzi do sedista, tako da je nesto udobniji polozaj nogu, za razliku od princa gde su blago rasirene (mada ja nisam primetio neugodnost, mozda se oseti na duzem putu). Takodje sediste je udobnije i radjeno je sa sundjerima, dok je kod princa sa penom koja je tvrdja. Poseduje solidnu kolicinu obrtnog momenta na niskim obrtajima, tako da ga je moguce voziti i ispod 40kmh u petoj brzini uz nesto slabije ubrzanje, a bez problema povlaci vec od 3000 obrtaja i uzbrdice ne oseti u nekoj preteranoj meri cak ni kad je natovaren suvozacem i ostalim prtljagom, stim da ga je onda potrebno voziti oko 4000 ili vise obrtaja. Iako mu je obrtomer bazdaren sa crvenim preko 10 hiljada, vec posle osam pocinje polako da gubi snagu, a svoj maksimum bi trebalo da ostvaruje na devet(doduse i to je sve uslovno receno, jer obrtomer nije narocito precizan i ume da kasni sa pokazivanjem pri zescem ubrzanju u nizim stepenima prenosa). Naravno dodatna snaga dosta znaci i na preticanju. Jos jedan plus u odnosu na princa je sto poseduje maglenke, obrtomer i voltmetar, mogucnost da se upale sva cetiri migavca, posebne lampice za levo i desno i indikator upaljenog dugog svetla, a skala za gorivo je analogna ukoliko ove stavke smatras bitnim. Takodje rekao bih da su prekidaci kvalitetniji, metalni su i posediju ablend , ali nisam siguran kako su reseni na novijem modelu. Razlika je takodje u volanu koji je kod princa ravan, uz nesto duzu prednju viljusku i oklopljenim amortizerima hrom plasticnom maskom. Na QM250 volan je duzi i povijen u nazad i kraca je viljuska sa vidnim amortizerima tako da je visina prednjeg kraja otprilike jednaka, mada i to je vise stvar ukusa. Takodje menjac je dosta precizan sa kratkim hodom, bez problema je moguca i promena bez upotrebe kvacila, mada ne znam koliko je to zdravo praktikovati. Mana na qm250 je dobra kolicina vibracija agregata na brzinama vecim od 90kmh, na princu je to najverovatnije malo manje izrazeno zbog manjeg agregata, medjutim tu mu se i blizi maksimalna brzina tako da su brzine preko 90kmh vec i njemu postaju forsianje. A i sama voznja kruzera na vecim brzinama od 100kmh prestaje uzivanje i postaje muka i zbog vetra zbog uspravnog polozaja sedenja. Uostalom neka Slayer napise jos ponesto o princu, ja sam malo opsirnije pisao o QM250 koji posedujem, pa mozda on ima da doda nesto o svom motorcetu. Na tebi je da procenis da li smatras opravdanu razliku u ceni izmedju ova dva. Ukoliko razlika nije preteran finansijski problem mislim da se isplati dodati za qm. E da zaboravih ovu sitnicu. Sprint poseduje samo copavu, a qm obe nogare, tako da je pristupacnije i mnogo jednostavnije za servisiranje, zatezanje lanca i slicno. Sto se tice skutera, udobnost i stabilnost se podrazumevaju da su na nizem nivou zbog manjih tockova, za ostalo ne znam puno, sem da je kruzer ipak bolji izbor u pogledu svega ostalog osim gradske voznje i manje agilnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Blackbite na ovako opsirnom opisu. Naj vise me privlaci Qingqi sto se tice cruisera. Sve na njemu mi se jako svidja a i ima utisak da je dosta kvalitetniji od sprinta iako sam dosta zadovoljan u njih. Princa bih uzeo samo ako naletim na polovnog(moj poznanik ima jednog, preso 1600 km za godinu i nesto i sad ga jos slabije vozi. Ipak nije bas dobro razradjen jer ga je bukvalno prvog dana testirao koliko moze da razvije i tako skoro svaka voznja.) Bas razmisljam da ako se stisnem i kupim qm250 necu ga iskoristiti maksimalno jer bi pre svega bila gradka i prigradska voznja a za 2-3 godine dok moj brat od ujke ne napuni 18-19godina vec cu ga ja dosta izakati i to vec ne bi bila toliko pouzdana masina. Ako uzmem Fvision bar cu da ustedim dobrih 700e a kada njega izvozim da tada uzmem nesto stvarno pouzdano poput Kawasaki VERSYS ili video sam da su kinezi poceli nesto da budje na tom principu od 600ccm poput nekog endura i all-road. Koliko se krece potrosnja tvog Qingqi-a alo se vozi lagano do 4000-5000 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...