Wolflord 15 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Grdoje ajde molim te isprazni sanduce, hteo bih nesto da te pitam na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozfrav China-gang-u! Evo malo i rechi hvale,naime Big Lebowski i ja smo napravili turu Bgd-Kragujevac-Topola -Oplenac-Avala-Bgd bez ikakvih problema. Tandem Kinroad 250 & Jinlun 150 savrseno funkcionisao i .. porasli apetiti! Imamo ideju da za nedelju-dve overimo distancu Bgd-Kotor opustenim tempom. Svi saveti su dobrodosli! Nadam se da necemo sejati srafove do mora,mada nije ni to lose- lakse ce te nas naci! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozfrav China-gang-u! Evo malo i rechi hvale,naime Big Lebowski i ja smo napravili turu Bgd-Kragujevac-Topola -Oplenac-Avala-Bgd bez ikakvih problema. Tandem Kinroad 250 & Jinlun 150 savrseno funkcionisao i .. porasli apetiti! Imamo ideju da za nedelju-dve overimo distancu Bgd-Kotor opustenim tempom. Svi saveti su dobrodosli! Nadam se da necemo sejati srafove do mora,mada nije ni to lose- lakse ce te nas naci! ;D ;D ;D svaka cast momci,super tura! Konacno da se pojavi neko,ko planira turu do mora.Ja sam je imao u planu,ali izgleda da ce me spreciti obaveze. Samo polako,ponesite malo srafova(zlu ne trebalo malo alata,i obavezno spisak telefona forumasa) i izbegavajte nocnu voznju! E da,jagnjetina u Mackatu obavezno! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Forrest!Nadam se da ce nas,ako ne ove-onda sledece godine biti malo vishe za neku ozbiljnu turu,naravno-sa tobom,vidim da znas mesta sa dobrom klopom!Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Forrest!Nadam se da ce nas,ako ne ove-onda sledece godine biti malo vishe za neku ozbiljnu turu,naravno-sa tobom,vidim da znas mesta sa dobrom klopom!Pozz To obavezno,reci mi druze na koliko dana ste planiral ovu turu do Kotora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Grdoje ajde molim te isprazni sanduce, hteo bih nesto da te pitam na PP Opet fucking sanduce ... ispraznio sam ga sad.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan To obavezno,reci mi druze na koliko dana ste planiral ovu turu do Kotora? Pa , jedno 5-6 dana ,sa putem,jbg toliko smo uspeli da ucarimo...posao,obaveze,paranemia vulgaris(chesta boljka) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo, i ja da kazem neku lepu rec Otisao sam danas po motor, sve, ali sve sto sam im stavio na spisak su sredili, zamenili cajger, poklopac naslona, nogar... Ugradili su deo koji je stigao s carine, cevka izmedju karburatora i klipova, motor je potpuno promenio dusu, ne mogu da verujem da sam ga vozio 700 km sa puknutom tom smesom, smesa je stalno dobijala dodatak vazduha i zato nije imao snage. Voznaj 35 km od N. Pazove do konjarnika je bila nevidjena, motor kao da je dobio raketno ubrzanje u odnosu na predhodni rad! Extra! Tako da, evo me nazad, aj pravimo neku zajednicku turicu neki dan, nesto u doemenu 150 km, da se malo upoznamo, nazdravimo mom oporavljenom bajku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja,dajte predloge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite do Temerina, za vikend je moto skup, i ja cu biti tamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Rajac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 10, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja i Slayer cemo uskoro organizovati kupanje na jednom lepom jezeru! Jos da se dogovorimo koji dan i mogli bi da krenemo! Mozda ova subota ili nedelja? Ko je za? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu i ja sa Big Lebowskim kako stoji ovaj vikend pa se javljamo..pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 10, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze ovaj vikend, recimo subota? Ja bih vise voleo juzno, zbog krivina i sume Rajac zvuci extra AJde, imamo jos sutra da se izdogovaramo. Rip da ide obavezno zbog "neakreditovanih clanova" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan "Neakreditovani clanovi"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan "Neakreditovani clanovi"? Tomerc druze,duga je to prica,objasnicemo ti u "4 oka",nije bas za javnost :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Forrets, gledam tvoj avatar, ti meni delujes jako poznat. Ne mogu da se setim odakle, ja imena tesko pamtim, ali zato face jako dobro pamtim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa ne znam druze,crop slike na putu za V.Planu ( Mrki,NikolaCruss i ja).Stavio sam fotku,jer mislim da je upravo lakse da se prepoznamo,kad se negde sretnemo(preporucujem svima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 100 % sam ubedjen da sam te negde video, ali ok, sto ti kazes, lakse cemo se prepoznati ;-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan dolazio sam ja u NS mnoogo puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 10, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Forest, to ti je extra ideja za rajac, tamo je za vikend KOSIDBA NA RAJCU 11.- 13. jula 2008., sad im nadjoh sajt http://www.rajac.net/. Ja glasam za to! Ponesemo lepo mesiste i pice iz beograda, krenemo ranije, ima do tamo 90 km, rostiljamo, uzivamo, i uvece se vratimo. Da li moze biti lepse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nikola jel si ti sredio tvoju masinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Forest, to ti je extra ideja za rajac, tamo je za vikend KOSIDBA NA RAJCU 11.- 13. jula 2008., sad im nadjoh sajt http://www.rajac.net/. Ja glasam za to! Ponesemo lepo mesiste i pice iz beograda, krenemo ranije, ima do tamo 90 km, rostiljamo, uzivamo, i uvece se vratimo. Da li moze biti lepse? moze,da se vratimo ujutru! ;D ;D inace,ja sam tamo zadnji put bio sa skolom u trecem razredu ( neka 75 godina,ako se ne varam),mora da se dosta toga izmenilo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa kad nisam ni znao za kosidbu,vidis kako se "potrefilo"! S tim sto ja ne bih nista nosio,kupimo usput,da ne susimo meso ispod sedla kao tatari,i da pijemo vruce pice (a verovatno je i jeftinije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...