fruitcake 478 Napisano Avgust 10, 2011 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ... ja se zovem Elmer Davež i posedujem palatu i jahtu!" (ko ne zna - crtani sa Duškom Dugouškom ) Zdravo, moje ime je Predrag, iz BGD-a. početnik sam u svetu motociklizma u svakom pogledu. može se reći da sam motor kupio iz nužde pošto sam počeo raditi na dva mesta istovremeno, a kroz BGD u vreme špica najbolje je voziti se motorom iz četiri razloga: 1. mnogo brže se stigne 2. nema problema sa parkiranjem 3. jeftinije i od GSP markice 4. ne moram da se guram sa još 100 ljudi u jednom prevoznom sredstvu verovali ili ne prvi moj ozbiljniji susret sa motorima bio je pre nešto više od mesec dana u skoro pa 32oj godini. pre toga - ništa. još uvek nemam ni vozačku, ali se vozim sa "L" tablama koje vraćam sad u petak pa pravac na polaganje. vozim Suzuki DR125 SM svoj forum profil ću updateovati ovih dana. ako nekoga nešto više zanima slobodno neka pita. pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Avgust 10, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dooobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao. Ja sam na istom takvom dobio A kategoriju. Lep motor i veoma lak za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi plusic od mene,dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 12, 2011 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodošlici, drago mi je da vam se sviđa moj dvotockaš. suzuki sam uzeo pošto imam i auto istog proizvođača pa znam da u euro sumaru majstori jako dobro rade svoj posao i da nemam brige. verovatno će me neko hejtovati ako kažem da mi je auto primarno i draže prevozno sredstvo, ali ne znači da se to neće promeniti. u budućnosti ukoliko se budem odlučivao za veći motor u svakom slučaju bih uzeo neki enduro. konformista sam i volim laganiju vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...