Jump to content

Moto Zajednica

Jagodina - Industrijska zona nedelja 16 časova

Recommended Posts

• Uploader, 419 postova
  • Motocikl: GSXR 600

Pošto je prošli vikend prošao odlično, svi koji su zainteresovani za vožnju i druženje na "stazi" mogu da dođu kad žele, ali bi najbolje bilo neko određeno vreme vikendom, da bi se okupili svi odjednom. Zato otvoren poziv svima, svake nedelje, 16 časova pa dok ne padne mrak. Najbolje mesto da proverite svoje i mogućnosti motora, maksimalna brzina do 215 km/h (Nenad_Dj - YamahaR1). Pravac je dug oko 500m pa može i drag race da se napravi na pravcu :D Ma može sve, samo da se ne vozi u kontra smeru.

Znači lokalci su svake nedelje tu, svi ostali su dobrodošli da se vozimo i družimo.

Postaviću kasnije i neku sliku čisto da se vidi kako je.

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Uploader, 419 postova

To je nova industrijska zona u Jagodini, trenutno je izgradjen samo put, ukupne dužine 1700m ima 5 krivina (u levo ili desno). Nema saobraćaja, asfalt je nov, put je širok od 6-7m.

nalazi se odmah pored naplatne rampe u Jagodini.

Naravno da se ne naplaćuje ništa.

Staza je relativno bezbedna, ima trotoar oko cele staze - na oko je visok ali vez problema u slučaju greške se može popeti na njega i sići bez problema. Nema drveća oko staze.

post-859-0-24558100-1312996720_thumb.jpg post-859-0-96966700-1312996838_thumb.jpg post-859-0-05126300-1312996854_thumb.jpgpost-859-0-37361400-1312996865_thumb.jpgpost-859-0-42025700-1312996971_thumb.jpgpost-859-0-71771300-1312996981_thumb.jpgpost-859-0-80207000-1312997005_thumb.jpgpost-859-0-94519600-1312997024_thumb.jpg

• Uploader, 419 postova

Na kraju nisam mogao da stiskam kvačilo... leva ruka otišla u aut. Prešao sam skoro 150km. Jedva sam se dovukao do kuće. SasaJan, Ja i Milorad30 "izginusmo"...sve u svemu extra... fotografije nemam samo klipove...

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Extra vi to vozite, kao da se vracate sa plaze, fali vam samo peskirce oko vrata. Kako ja znam (a mislim da znam) ozbiljna voznja se vozi u ozbiljnoj opremi.

• Podržavam 9

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Yamaha fz1

Extra vi to vozite, kao da se vracate sa plaze, fali vam samo peskirce oko vrata. Kako ja znam (a mislim da znam) ozbiljna voznja se vozi u ozbiljnoj opremi.

Ne znas, da znas dosao bi i vozio, ili bar ucio kako se vozi !

Jaki ste samo na recima, kada treba da se pokazete nema vas nigde!

• Podržavam 1

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Nadji deonicu sa kratkim sporim krivinama gde nije presudna snaga motora, pa da stanemo na megdan. Nije vazno sto imam kramponke gume. Nazalost po toj stazi ne mogu da vam pariram, jer vozim enduro od 400 cc.

E, da, ja cu da ponesem i peskirce i jadranke da budem totalno u fazonu ;)

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Nenade, Aca je bio sjajan organizator skupa enduro motora u Grzi, koji je okupio preko 40 motora. Sjajan momak još bolji vozač.

Ne znam zašto si se ti osetio pogođen kad si jedini bio u kompletnoj opremi.

Naravno svako bira opremu za vožnju prema svojoj želji i potrebi

:zdravo:

• Podržavam 2

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

aca-pn .... ih bre aco pa znas da se r-ovi voze u FILA papucama ... pitaj Gileta on zna :)

evo vidi mene (slika od juce)

post-8874-0-25790000-1313353548_thumb.jpg

• Podržavam 1

Nenade, Aca je bio sjajan organizator skupa enduro motora u Grzi, koji je okupio preko 40 motora. Sjajan momak još bolji vozač.

Ne znam zašto si se ti osetio pogođen kad si jedini bio u kompletnoj opremi.

Naravno svako bira opremu za vožnju prema svojoj želji i potrebi

:zdravo:

Tim jos gore ako je bio organizator... i Jagodinci su sve sjajno organizovali, svojski se potrudili da sve funkcionise, pozvali ljude da se pridruze, maksimalno afirmisuci bezbednu i sigurnu voznju na stazi... i umesto da se podrzi ovakva inicijativa, padne prozivka sa dozom cinizma i zavisti.

Mogao je KRAMPON da se zacudi sto se vozi bez opreme, da pita, da nas dobronamerno ukori...to bi sve bilo ok, i objasno bih mu da je bio lagani trening, bez jurcanja i vratolomija.

Shvatas zasto sam se osetio pogodjenim druze moj?!

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

aco, koja ozbiljna vožnja? tamo je vecina toga neozbiljno. sašafilipovic i još jedan voze ali nažalost, neozbiljno su obuceni i to bi trebali priznati, pogotovo što je na cesti jako puno krupnih kamencica koji ako padneš paraju do kosti a da ne kažem da je i motor u opasnosti jer nije to sitna rizla. decki pometite to, to vam je pola sata posla. poslušajte acu_pn jer vam želi dobro a ti nenad_dj budi malo skromniji jer nisi bogom dan a i motorima se ne vozi samo to što ti voziš vec i neke druge discipline da ne nabrajam. neznam koliko si dobar ali uvjek ima boljih. sveukupno podržavam vaše vožnje po toj cesti samo mjenjajte smjerove vožnje radi guma a i treninga ljevog i desnog rušenja. samo nastavite i nemojte nikoga uciti voziti osim sebe.

• Podržavam 2

Stvar je u KRAMPONOVOM tonu kojim se obraca, a ne dobronamernosti ili ne! Nema potrebe da bude nadmen i da se obraca sa omalovazavanjem...mogao je sve to lepo da kaze kao i ti mile fazer, a onda bi sve bilo ok. Ovde neki mnogo sebi daju za pravo, i izazivaju kontra efekte...naravno, svako ima pravo na misljenje ali bez uvreda i omalovazavanja drugih!

• Podržavam 2

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Acu treba upoznati i tek onda i da hoćeš da zameriš, ne ide. Nego, u nedelju smo se vraćali sa Grze u to doba otprilike, mogli smo malo skidati ivice krampona.

P.S. Acinu vožnju tek ne treba podcenjivati, dečko tera preko svih terena ko da ga međedi jure.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja