Tovi 0 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam masinu od Dezameta malog ruskog motora kao tori ima dve brzine manuelne ? Ram sam prodao a masinu sam zadrzao za sebe, ne znam sta bih mogao da napravim ? Pa vas da pitam ? Unapred hvala ! Pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7266 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 3080 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Agregat za struju, karting, "projekat" čoper... Mini auto za klinca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje 97 7 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ugradis na biciklo. Video sam to na moru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti brate ideja i bices glavna faca u mestu, u pitanju je pivska gajba u kojoj je sabijen neki manji dvotaktni motor. Ideja br.1 http://www.youtube.com/watch?v=IXxO2PKHyYg ili Ideja br.2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...