supernova 0 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Podgorica Motocikl: KTM 1290 SA 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih slidere za ktm 950 sm koji se kace na ram od motora otprilike iznad dekla i pozadi iznad stopa za suvozaca pa ako neko ima ili zna neku prodavnicu gdje ovo mogu da nabavim bio bih vam neizmjerno zahvalan. Kontakt na +3826750406 ili ovdje. Hvala unaprijed na pomoci. ILIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mozes moje slajdere da postavis na svoj motor mora da se naprave samo nosaci koji ce da nose slajdere da bi to bilo kako treba.Evo ti link kako su to preko postavili.Slike su mnogo dobre tacno se vidi gde i kako cak su postavili po dva slajdera sa strane.Za ostale info. na tel 064/142-5729 ili na pp http://www.rg-racing.com/browseBike/KTM/950_Supermoto_R/All_Years.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Avgust 8, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Imenjače, imaš u Promoto centru u BG i Primoto-u u Novom Sadu. Ne znam samo da li šalju za CG, pa najbolje da ih kontaktiraš mailom. Inače, KTM original delovi su... hmmm baš skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supernova 0 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Podgorica Motocikl: KTM 1290 SA 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Rajo, zahvaljujem, provjericu za nosace pa se mozda cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supernova 0 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Podgorica Motocikl: KTM 1290 SA 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace hvala i tebi, probacu da ih kontaktiram pa da vidim sta mogu da ucinim, ionako sam trebao da idem do beograda da uzmem scotoiler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...