puzic015 20 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: bogatic Motocikl: honda cbr Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo vas na moto skup u Bogatiću (tačnije u Crnoj Bari na reci Drini). Skup je 12.08 i 13.08 u okviru manifestacije "Hajdučke Večeri". Program skupa: Petak (12.08): 16h-Doček gostiju 18h-Večera (pasulj) 21h-Rock koncert (rock grupa Č.B.S. Šabac) Subota(13.08): 15h-Defile 16h-Ručak (Riblja čorba) 17h-program Hajdučkih večeri (mačvanska svadba, takmičenje za izbor harambaše, Folklorni ansambl "ĐIDO" koncert Mire Aleksic i MEGA MIX bend) ULAZ JE BESPLATAN Moto Klub "MAČVA" Bogatić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo sturo objasnjeno dali je to sav program,dali je subota zadnji dan jel to narodno ,veselje zbog umetnickog programa u subotu ...kako stici do te crne bare ima li nekim putokaz .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puzic015 20 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: bogatic Motocikl: honda cbr Prijavi odgovor kao problematičan u petak je rok zurka u subotu zbog poklapanja sa manifestacijom -hajducke veceri- pratimo njihov program. kome ne odgovara kod naseg satora svira rok samo malo utisan zbog manifestacije i u nedelju je ispracaj gostiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodi 0 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan ČIST PROMASAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan S' obzirom da nam je ovo prvi skup koji organizujemo, mi smo zadovoljni kako je sve ispalo.Propusta u organizaciji je verovatno bilo,ali to cemo ispraviti sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puzic015 20 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: bogatic Motocikl: honda cbr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim ucesnicima 1. MOTO SKUPA MK MACVA, nadam se da cemo sledece godine biti jos jaci i veci. Bajkeri pokazite interesovanja kao i ove godine a mi smo tu da ispunimo vasa ocekivanja. Moto Klub M A C V A 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 16, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan ČIST PROMASAJ Ako cemo tako, vasi "Dani Grmljavine" su bili promasaj. Stara lokacija je bila daleko bolja od nove i sve u svemu skup je bio bolji i zanimljiviji. Da ne pominjem trke na 400 metara koje su i prosle god. izostavljene. Da se vratimo na skup u Bogaticu. Bilo je sasvim ok posto je prvi, a sledeci moze biti samo bolji Samo glupo je sto je bilo u C.B. Sledece god. u Bogaticu da bude.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan @ the_phenom Naravno da ce sledeci skup biti bolji od ovog...Lokaciju cemo najverovatnije promeniti i bice u Bogaticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 16, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Kako i dolikuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u petak. Sasvim korektno i dobro je bilo. Domaćin se baš potrudio, pasulj odličan, cene kore- ktne, pozdrav za braću i samo napred... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 16, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Da, da zaboravih i ja pasulj da pohvalim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan video od petka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da pohvalim trud, uvek je moguće naći zamerke, a ovi momci su se baš potrudili za prvi put. Svirka u petak Šabačkog benda (čini mi se) je bila spontana,sa voljom,komunikacijom i samim tim odlična. Za cene neznam, niko mi nije dozvolio da plaćam. Veliko izvinjenje Tajsonu što nismo stigli da preuzmemo pasulj koji nam je čuvao-Čeda je kriv jer se izgubio na "5 minuta". Veliko hvala organizatoru i Aci koji nam je obezbedio hotelski smeštaj u svojoj kući, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furian 1 Napisano Avgust 19, 2011 Operater, 77 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Apollo RX 250cc Prijavi odgovor kao problematičan ČIST PROMASAJ Ako cemo tako, vasi "Dani Grmljavine" su bili promasaj. Stara lokacija je bila daleko bolja od nove i sve u svemu skup je bio bolji i zanimljiviji. Da ne pominjem trke na 400 metara koje su i prosle god. izostavljene. Da se vratimo na skup u Bogaticu. Bilo je sasvim ok posto je prvi, a sledeci moze biti samo bolji Samo glupo je sto je bilo u C.B. Sledece god. u Bogaticu da bude.. E nek si mu rekao ove godine u Bijeljini osim svirke u petak veče sve ostalo promašaj. A zna prozivati MK Mačvu koja pravi prvi put moto skup. Meni je bilo extra što je spojeno sa Hajdučkim večerima i nije mi smetalo što je pod šatorom bio dj a ne uzivo muzika preko dana. Čak šta više ne preglasna o pravio je čovek bolju atmosferu nego živa muzika preko dana na mnogo većim moto skupovima. Pasulj extra cene korektne neznam treba li više da nabrajam..... Jedna kritika sledeće godine veća livada sa ladovinom za motore..... pozz iz Noćaja..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Septembar 10, 2011 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima pravo na svoje misljenje A ako je neko iz Bijeljine ne mora da znaci da je on organizator skupa. Mislim da ovo nije mjesto da se raspravlja o skupu u Bijeljini ( ima tema pa pisite tamo). Nego da se vratim Macvi. Bio sam u petak i za prvi skup ovo je bilo ok. Jedina mana je sto je sator preko puta previse pojacao svoju tinga tinga muziku ali sve u svemu bilo nam je fino Zaduzili smo komsije da dodju kod nas pa cemo i mi opet kod njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...