Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dzepna trakasta testera - zaista radi. Ako volite da idete manje poznatim sumskim stazama i jos sami, a pogotovo ukoliko vozite TA, AT itd. ovo je prava alatka. Proverio. link Juce sam isao spust sa Brankovog gorba na Strazillovo. Na stazi tri grane precnika 15 cm-20 cm, jedna na visini od 50cm, druga na zemlji treca na 20cm. Nemoguce preci, a pored provalija za moje sposobnosti suvise strma, osim za strmeknuti motor pa sta bude. Staza je uska tako da se motor ne moze okrenuti nazad. Slicnu situaciju dozivljam vec deseti put, ipak posle sjebane kicme od tegljenja motora itd...... ovaj put...... Naslonim WR-a na obliznje drvo izvucem trakastu testeru iz ranca 10 minuta posla, odsecem grane , rascistim stazu i brrrrm. Ova testera stvarno fercera odlicno, teska je oko 200 grama a staje u kutiju od bombona. Ko se lozi na military, navodno USA vojska ima bas vake, sto je mene gotovo sprecilo da je kupim. Uzgred, koga zanima, staza Brankov grob - Strazilovo prohodna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy pored ostalog..nosi i motorku zlu netrebala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi nosio ovu, mogao bi da na voznji razvija i bicepse i tricepse itd a ne samo noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 7, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima ovo da se nabavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 8. 2011. at 21:43, RadicM je napisao: Gde ima ovo da se nabavi? EBAY.DE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...