Mija 180 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu koja mi je greskom stigla iz Louisa.Kupih je za devojku ali ona nosi S,a stigla mi je M.Kaciga je nova i nikada nije nosena,juce stigla.Da je ne bih vracao dobavljacu ponudicu je danas na prodaju,da se ne vraca u Louis,jer je nekom,mozda potrebna ovde.Platio sam je 80eu,toliko i ja trazim za nju.Oglas vazi samo danas.064/180-150-2 http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=836&list_total=30&anzeige=0&page=1&artnr_gr=216075 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da bih pojasnio onima koji nisu upuceni kako se porucuje roba iz Louisa,obrazlozicu cenu.Na svu robu donesenu iz Louisa dobavljac uzima 10% na cifru+postarina koja me je kostala 300din,dakle 70+7+3=80eura.Neko iz beograda kome treba kaciga moze da je dobije odmah ili da poruci od dobavljaca i kostace ga isto(80eu).Ako se niko ne javi sutra ide nazad u Louis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga otisla drugaru sa foruma "Krema"-i,nek je u zdravlje nosi i vetru prkosi Moze lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad moze lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...