pedjas011 85 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan ljudi... ako neko ima da mi proda nosac za top case za yamahu tdm 850....monokey....moze i sa plocom...kupujem... hvala unapred http://www.kappamoto.com/linea58/kappa/download/K3360.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan inace trazio sam nov...ali nema na stanju....mora de se ceka porudzbina....tako da mi nije bitno dal nov dal polovan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam za stariji tdm givijev bez ploce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan aj neku sliku mi shini...da vidim otprilike kakvi su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan auuu bre....pa jel moguce..... nista....moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...