Nix 27 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan isto kao i charli e da se zahvalim svima sto su odvojili vreme da iscitaju i ispregledaju jedan mali deo slika drago mi je da ste uzivali dok ste citali! kao sto rece charlie, nadam se da ce biti jos ako ne boljih onda bar slicnih avantura hehe @MaliArsic hahaha bitno da si ti ispregledao sve i da si uzivao, pa cak iako te bole obrazi hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Veruj te mi na rec, isao sam na puno tura ali prva ima posebno mesto u mom srcu,verujem da ce i vama tako biti! Zelim vam jos mnogo lepih putovanja Pozz iz NS-a! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Novembar 20, 2011 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan E tokom tih dana sam bio i ja na moru- smjesten u Radovicima tu ste prolazili kad se ide za Plave Horizonte i isao sam na tu plazu stvarno je bilo puno bajkera sto su dolazili na more ove godine ii jeste li isli na plazu Oblatno? (puno je cisca od Plavog Horizonta)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Maj 24, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo ozivim tvoj putopis i da ga pohvalim, jako lepih fotki ima, svaka cast A taj GS je taaako dobar motor, koliko si obrnuo sa njim dok nisi promenio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da malo ozivim tvoj putopis i da ga pohvalim, jako lepih fotki ima, svaka cast A taj GS je taaako dobar motor, koliko si obrnuo sa njim dok nisi promenio? hvala druzhe! lepo se mi navozali onda GS je bio kod mene 6 meseci ravno, neshto oko 7000km, nenormalno dobra mashina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Jun 20, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta da kazem sem,jedno veliko hvala sto ste podelili to sa nama. Od malena sam mastao da odem motorom na neki takav put. Ko zna,mozda jednom i odem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta da kazem sem,jedno veliko hvala sto ste podelili to sa nama. Od malena sam mastao da odem motorom na neki takav put. Ko zna,mozda jednom i odem. Hvala tebi prijatelju shto si odvojio vremena da prochitash Zhelim ti da se naputujesh pa da i ja prochitam neshto od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Izleteo mi je danas ovaj putopis pa sam ga u cugu procitao na poslu Odlicno! Nadam se da cu ja jednom da prodjem slican put. Samo sto ste od Cacka preko Kg.-a , mogli ste lepo preko Rudnika? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan digli ste mi raspolozhenje ovih dana! neko je "zalutao" i u nash putopis hvala vam momci Izleteo mi je danas ovaj putopis pa sam ga u cugu procitao na poslu Odlicno! Nadam se da cu ja jednom da prodjem slican put. Samo sto ste od Cacka preko Kg.-a , mogli ste lepo preko Rudnika? bio je neki razlog, ne mogu da se setim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Decembar 17, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 5+ odlican !!! Lepo napisano i propraceno fotkama...uzivao sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 17, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 5+ odlican !!! Lepo napisano i propraceno fotkama...uzivao sam opet neko zalutao kod nas hvala druzhe, drago mi je da si uzhivao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Decembar 17, 2013 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan zalutali!!!Svaka cast!!!Zaista sam uzivao citajuci!!!!prelep opis i putopis!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis.Zasluzuje da se digne u prve redove.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 17, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ex GS500E-dzija. Ovo ce neko i dogodine da digne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i tebi (vama), bas sam uzivao citajuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos zalutalih Jes da je bilo pre dve godine ali potreba za putovanjem nikad ne pprestaje... A po ovoj 'ladnoci mozemo samo da citamo i planiramo nove avanture I da,lepo pisovanije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mi zalutali, citamo super tekstove, to nam je i cilj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...