Neki 8 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem RS ventile(ili kako se vec drugacije zovu) za Suzuki RG 125F.Znaci trebaju mi oba ventila...Ponude na PP ili ovde u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6598 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 1483 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li to oni ventili za izduv? Ako jesu, mozes sa originalnim dimenzijama odn. starim ventilima kod strugara koji ima i glodalicu i napravis nove. Meni je tako uradjeno kada mi se slomio ventil na Kawi Kr1s. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Da,to su ventili na izduvu.Ne bi mi to bilo sigurno sto bi napravili na strugu,kad i ovi fabricki lako pucaju.Ne znam od kojeg bi materijala to moglo da se napravi,a da bude izdrzljivo,tj da ne pukne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pogledao na ebay.de ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni na Ebayu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni na Ebayu.... imam ih ja samo da ih pronadem gde su zatureni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaCBR 0 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis na rc ventil sto zatvara na malim obrtajima pa posle otvara otkaci i ostavi ga otvorenog... motor ce biti malo slabiji na manjim obrtajima a na vecim ce bolje da ide... znaci otvori ga i tako zaglavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze.Zato sto se ventili nalaze u cilindru,i ne mogu da ih nikako zaglavim.A i ne vidim razlog da to radim jer meni fali jedan ventil,ali bih kupio oba ventila.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaCBR 0 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel znas kako je kod nsr princip ako je sa strane dolazi za sajle tu ga zaglavis da bude otvoren ustvari otkacis struju sto pokrece sajle i onda samo otvoris i to je to resen problem... zato st oje motor mnogo jaci na vecim obrtajima... i neces imati vise probleme kao sto sada imas... al iskreno nisam video kako je na rg-u reseno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Pa to bi i moglo da se izvede,ali je problem sto meni fale ventili,zato i moram da ih kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaCBR 0 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa moze tako se i radi... imam ja od nsr-a taj ventil tj ceo cilindar sjeban na razbusivanju ima osovinucu i oba ventila koje stoje zajedno nzm dal je isto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu isti 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6598 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1483 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pukli originalni na kr1250 , pa mi je strugar napravio. Bio sam i ja skeptican po pitanju kvaliteta domace izrade, ali veruj dugo sam se vozio bez problema sa njima, pa prodao motor. Ako nadjes polovne i oni su krti, plus izlizani od onih gumica semeringa, pa ce tu da zvali ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 30, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da pravi kad nema uzorak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pukli originalni na kr1250 , pa mi je strugar napravio. Bio sam i ja skeptican po pitanju kvaliteta domace izrade, ali veruj dugo sam se vozio bez problema sa njima, pa prodao motor. Ako nadjes polovne i oni su krti, plus izlizani od onih gumica semeringa, pa ce tu da zvali ulje... Jel ti kr1s bio zeleni ili crveni.Ja sam imao nov,novcat crveni.Samo onako pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaCBR 0 Napisano Decembar 25, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan druze ako nisi naso jedino ti preostaje da kupis polovan cilindar sa stranca i jbg... za dz da ti stoji motor rasturen.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10963 Napisano Decembar 25, 2011 Hronični Motociklopata, 7519 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan malo istrazi po netu, ali mislim da sam negde video da u RG 125 odgovaraju iz aprilije RS 250, ili suzukija RGV 250(VJ22) jer oni ima 2 cilindra po 125ccm, aprilija RS250 i suzuki RGV250 imaju istu masinu, aprilia je kupila licencu od Suzukija i prozvodila njihov agregat kad je suzuki prestao da proizvodi svoj RGV250... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek sada video odgovore. Clan Bursac ima ventile od RG 250,ali su totalno drugaciji nego sto meni trebaju... Inace ja imam jedan ventil,koji je ispravan i funkcionise,ali drugi bi trebalo da kupim(kupio bih oba u kompletu),ili kada bi mogao neko da na osnovu ovog ispravnog napravi drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...