mikserkg 14 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2000 god.presao 30-neku....hiljadu odlican motor,kod mene 3 sezone,reg cele godine i na mom imenu,gume,plocice akumulator,sediste..........odrzavano..........potrosnja 5 litara. tel 065-5-350-350 Kragujevac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan cena?otprilike?...bas mi se svidjaaa..pa da znam jos koliko mi fali.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ----------------HIT CENA-------------- DO NEDELJE FIKSNO 2300 EURA ............................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan dzaba! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan dzaba brate sto je dzaba kada niko nema vremena da ga pazari a ja da pazarim drugi odmah................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko mi se cini motor je farban ?? prednji kraj ....... boja na masci nesto ne pije vodu .........jeli lupan...... padano? Prijatelju pa naravno da je farban...a da li je tvoj farban ili je gooo lim???????a na slici ces posebno da vidis.......motor je u fabrickoj boji. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Avgust 7, 2011 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan koliko mi se cini motor je farban ?? prednji kraj ....... boja na masci nesto ne pije vodu .........jeli lupan...... padano? Prijatelju pa naravno da je farban...a da li je tvoj farban ili je gooo lim???????a na slici ces posebno da vidis.......motor je u fabrickoj boji. izvini nemoj da se odmah ljutis ......pitam te jer je veoma korektna cena !.......a drugomora se primetiti da si veoma TAKTICKI izbegao celo moje pitanje jer si samo na jedan deo moga pitanja odogovorio a to je jeli farban .....dok na druga dva pod pitanja nisi odgovorio..... Stoga te opet pitam jeli padano sa njega .....jer maska definitivno na slikama nije iste boje nijansa kao celoga motora !! Lep pozdrav prijatelju i nema ljutnje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko mi se cini motor je farban ?? prednji kraj ....... boja na masci nesto ne pije vodu .........jeli lupan...... padano? Prijatelju pa naravno da je farban...a da li je tvoj farban ili je gooo lim???????a na slici ces posebno da vidis.......motor je u fabrickoj boji. izvini nemoj da se odmah ljutis ......pitam te jer je veoma korektna cena !.......a drugomora se primetiti da si veoma TAKTICKI izbegao celo moje pitanje jer si samo na jedan deo moga pitanja odogovorio a to je jeli farban .....dok na druga dva pod pitanja nisi odgovorio..... Stoga te opet pitam jeli padano sa njega .....jer maska definitivno na slikama nije iste boje nijansa kao celoga motora !! Lep pozdrav prijatelju i nema ljutnje ! vise nije ni bitno.........AKCIJA PROSLA ,motor nije vise na prodaju po toj ceni.MOLIM UREDNISTVO DA ZAKLJUCA TEMU.POZDRAV SVIM FORUMASIMA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko mi se cini motor je farban ?? prednji kraj ....... boja na masci nesto ne pije vodu .........jeli lupan...... padano? Prijatelju pa naravno da je farban...a da li je tvoj farban ili je gooo lim???????a na slici ces posebno da vidis.......motor je u fabrickoj boji. izvini nemoj da se odmah ljutis ......pitam te jer je veoma korektna cena !.......a drugomora se primetiti da si veoma TAKTICKI izbegao celo moje pitanje jer si samo na jedan deo moga pitanja odogovorio a to je jeli farban .....dok na druga dva pod pitanja nisi odgovorio..... Stoga te opet pitam jeli padano sa njega .....jer maska definitivno na slikama nije iste boje nijansa kao celoga motora !! Lep pozdrav prijatelju i nema ljutnje ! lepo sam ti rekao da je motor u fabrickoj boji,sta bih jos da cujes ja ne znam ali vise nije ni bitno.........AKCIJA PROSLA ,motor nije vise na prodaju po toj ceni.MOLIM UREDNISTVO DA ZAKLJUCA TEMU.POZDRAV SVIM FORUMASIMA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 7, 2011 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Laki je malo nervozan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...