Disko Nindža 10523 Napisano Avgust 3, 2011 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sve kocke sloze kako treba sledece nedelje bi trebao da krenem u Crnu Goru na more, nisam tacno odredio u koje mesto bi isao, nije mi toliko bitno,samo da je na moru, jedina bitna stvar je da se uklopim u budzet, tako da ako neko zna neki zgodan smestaj u nekom zgodnom mestu za zgodnu cenu, recimo da nije preko 10eur/1dan neka preporuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Meni je potreban apartman sa 3 kreveta na 10 dana od sledece nedelje. Lokacija- da je juznije od Budve (Budva ne). Mesto nije toliko bitno. Nista fensi, samo da je normalna lokacija i cena. Ako neko izdaje ili zna nekog neka pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja već 5 god. idem ovde i to 2x za sezonu.Smeštaj je po meni odličan,svaki dan čiste sobe,svaki drugi dan dobiješ po 3 čista peškira po osobi,sve je blizu:more,prodavnica,restoran.Za cenu najbolje pozovite pa pitajte jer ima varijante i za sobe,i za apartmane.Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 3, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka http://www.dobravoda.me/index.php?option=com_content&view=article&id=58%3Avila-armin&catid=44%3Asmjestaj〈=sr Bio prosle godine,sve naj i o apartmanu i o gazdama.Prosle godine smo placali 8e/dan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan To Skols. Bravo za ovaj link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Avgust 4, 2011 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepo zvuci al ce da bude voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Avgust 4, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zoltaan sa foruma ima neke svoje ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Biker-Boy@ posalji mi na pp tvoj mail da ti prosledim ponude koje sam dobio za Crnu Goru. Ja sam danas uplatio Grcku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...