nensy 1263 Napisano Avgust 3, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako od pre par dana vise nisam skuteras i nadam se da necu vise ni biti,smesi se za rodjendan A kategorija a posle i ozbiljniji motor...trenutno vozikam kros frankenstajna i sinoc sam isla na prvi off sa ludacima: acimo,popsy,jager,vlajko,shumar itd...i naravno zarazena sam enduro bolescu pa je poprilicno neophodna oprema Primam na poklon (mislim zbog rodja ako je neko velikodusan ) ili kupujem pantalone 170cm/56kg....cizme 39 ili 40 zavisno od kalupa... po nekoj pristupacnoj ceni... Jel ima neko nesto da ponudi,pokloni...? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan jel si kupila cizme? ako nisi evo da ti prodam moje ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam dobru Modekin-u jashu............mozda nekoj devojci treba 60e kao nova,protektori,postava sa skida ma ludilo ima pojas pozadi u sklopu jakne, vgrhhh..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Septembar 12, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ah da ja zaboravi da zakljucam temu.....kupila i lone i cizme i oprobala ih na off-u...hvala na ponudi...a i jaknu imam od ranije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...