cosmossat gsr 600 1 Napisano Avgust 30, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja nista ne razumem,procitao sam ponovo i opet nista ne razumem!Bezati policiji u inostranstvu,pri tom znajuci da ces kad tad morati doci na granicu,moze samo glup covek,a da ne pricam o tome sto se jos time javno hvalis ovde! Potpuno se slažem sa tobom, Beli. Srećom je ova nevjerovatna glupost prošla bez posljedica. Voziti 200 preko Skadarsko jezera do Golubovaca, gdje ima djece sa biciklima i radnika koji se vraćaju sa njiva, je pokušaj ubistva, a ne kršenje pravila saobraćaja. Na kraju se još hvaliti sa time je, u najmanju ruku cinično. Ti jesi na forumu da razmjenjuješ iskustva sa nama, ali ovo ne treba nikome i zato bih te molio da to ukloniš. Poslije ovakvih "motorista", u očima naše policije postajemo svi isti, neobuzdani, opasni po okolinu i nevaspitani. Više si štete učinio ovim gestom nego koristi, ali je važno da je tebi bilo lijepo... Po zlatarevim postovima vidim da mu je sada žao što te nije kaznio, ali je sada kasno... I naša policija je ispala debilna, nažalost... Kao sto znas @gasho restoran u Sutomoru na setalistu koji se zove galija iskljucivo sluzi morske plodove i ribu ! naravno ima i ostale klope....... Znaci galija konoba u Sutomoru , na setalistu na plazi , mozda nismo mislili na isto , a to sam pomenuo zlataru da svrati sa porodicom na rucak ..... @cosmossat casti , nema sta ostao sam duzan ;D btw vlasnik galije je moj kum dugogodisnji prijatelj iz vojske i koji mi je krstio cerkicu pod Ostrogom @gasho sto se tice moje voznje ja mogu reci po 100X da se ja NE HVALIM TIME, JER SE TIME NE HVALI , vec sam opisao kao jedan dogadjaj ,koji sam sam prouzrokovao .......pogresio sta sada ? oces da dodjem kod tebe i da se tebi licno izvinim ?? Elem sto se tice voznje od 200 km/h , to je bilo na mostu pre i malo posle skadra na pravcu , i to u par trenutaka ,andreanlin udario u krv kada sam video zandare zamnom , i posle obaranje brzine zbog obilazenja ,mene i ostalih ucesnika u saobracaju !Pri ulasku u Podgoricu zbog velike guzve jesam preticao vozila , ali cisto nesto veca brzina od njihove cisto da mogu da ih preteknem !dok me nisu sacekali........ Ako admini i moderatori ovog foruma smatraju da ovom tekstu nije mesto ovde neka ga uklone !i ako treba snosicu posledice sto sam ga napisao ,jbg..... Izvinjavam se svima zbog texta o bezanju policiji kojim sam opisao jedan dogadjaj koji sam prozurokovao na putu Sutomore - Beograd .......... Verujem je da je za osudu od vecine clanova forum ali sta sada? napravio sam to i kraj , i napisao gore da takve pokusaje ne savetujem nikom , jer je opasno ,bespotreno i nema se gde pobeci na tim putevima . @zlatar potpuno tacno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ja sam te kao jedan od moderatora upozorio na to. Nijedan tekst nisam brisao, pa neću ni tvoj, jer je šteta već učinjena samim njegovim objavljivanjem, ali je znatno ublažena tvojim posljednjim postom i izvinjenjem svima. Složili smo se da to nije trebalo uraditi i da ne preporučujemo nijednom motoristi da to radi, zbog čiste odgovornosti, ako ne prema sebi, a ono prema svojoj porodici i drugim ljudima koji su mogli učestvovati ili su učestvovali u ovom događaju... Po tvom reagovanju vidim da si ok, pa se nadam da ćemo u Sutomoru, uz pivo ponovo raspraviti to... ;D Što se tiče drugog dijela posta, vezano za riblji restoran, od Ade Bojane do Petrovca nemaš nijedan kršteni riblji restoran. To znam jer se dugo bavim tim poslom, i dugo sam konzument kvalitetnih jela od ribe. Žalosno je, ali ni Bar ni Sutomore (pogotovo) nemaju ništa da ponude po tom pitanju, ako ne računaš lignje, girice i par riba iz uzgajališta, spremljenih na neprimjeren način. Galija je najljepši i najbolji objekat na sutomorskoj rivijeri i svakako ga treba obići... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Avgust 30, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja priznajem ja sam budala ( iz koze se ne moze ) sto sam to sebi dozvolio ,ne zbog sebe to NAJMANJE , vec zbog moje porodice i drugih a da se nesto ne daj boze desilo , ali kada sam krenuo od bara i prosao sozinu , i kada nisam stao na prvu onda kad jedes ono jedes do kraja ........... Posle drugar , a ja za njim pisao sam vec ,ma ok bilo pa proslo .............mada nadam se da nisam jedini na ovom forumu sa takvim pehovima ;D mozda je bilo jos slicnih situacija forumasa samo se mozda nije pisalo o tome ...... Sto se tice piva moze jedno , mada jako retko pijem alkohol samo mi jos to fali ............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 31, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice piva moze jedno , mada jako retko pijem alkohol samo mi jos to fali ............... sta kazes,dovoljno si lud i bez njega ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Septembar 1, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolege ujutru putujem za sutomore pa se ako bog da srece i zdravlja vidimo dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put ! Ako budem mogao spustam se dole za vikend 8,9 ............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...