dragan d 737 Napisano Avgust 2, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kineza marke Futong (ili kako se sada zove kinroad 150 ccm) godište 2004, registrovan do maja 2012, vozim ga svaki dan, stanje za te pare nije loše, lepo izgleda, treba ga pogledati. Cena 350 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 2, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Može i zamena za neki slupani, neispravni, veće kubikaže (400 pa naviše) mogu i stariji modeli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tovi 0 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao km i jel nesto radjeno na masini ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 4, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam kupio drugi motor, tako da ovaj ide ponovo na prodaju. Cena je sada 200 evra u stanju navedenom gore. Mislim da je ispod svake cene i da za taj novac vredi. Moj kontakt telefon je pored gore navedenog i 064/829-8613 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze zainteresovan sam za motor.. Samo mi nije jasno kako ga wozis swaki dan kad nema lanac.??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan za te pare bi i ja opet kupio njega. moj prodo pre 3 god za 600e ko nov kinroad nemaju kinezi nikakvu cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Druze zainteresovan sam za motor.. Samo mi nije jasno kako ga wozis swaki dan kad nema lanac.??? Dobro zapazanje Mozda je stavio drugi lanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa widim napisao je wozim ga swakodnewno pa zato kazem,tj pitam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta oglasa gde ljudi prodaju motore, a stave slike od pre nekoliko godina ( nekad ima datum na slikama ). Pa tako, mozda je covek slikao motor kad je menjao lanac, pa mu sad te slike bile najbolje za oglas ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi od vas izigravaju neke detektive i komentarisu oglase u negativnom smislu. Ako si zainteresovan za motor iz oglasa onda komentarisi, ovako gledaj svoja posla i pusti ljude da trguju. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako ili daj više podataka i slika motora ili batali prodaju ustvari da mi batalimo kupovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi od vas izigravaju neke detektive i komentarisu oglase u negativnom smislu. Ako si zainteresovan za motor iz oglasa onda komentarisi, ovako gledaj svoja posla i pusti ljude da trguju. Ovo nije oglas nego forum. A i niko ne bi glumio "detektiva" da ja prodavac malo detaljniji. I ne vidim nista lose u tome sto nam nije jasno zasto na motoru nema lanca 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ma hoce ljudi da kupe , nego im problem da oteraju motor iz dvorista kad nema lanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Prvo odakle vam ideja da nema lanac. Drugo, motor je u potpuno voynom stanju. Trece prodat je odmah po obnavljanju oglasa i covek je vise nego zadovoljan. Tako da tema moze da se zakljuca. Hvala na komentarima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan za Redbula-vidis da ima lanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Prvo odakle vam ideja da nema lanac. Drugo, motor je u potpuno voynom stanju. Trece prodat je odmah po obnavljanju oglasa i covek je vise nego zadovoljan. Tako da tema moze da se zakljuca. Hvala na komentarima. za Redbula-vidis da ima lanac. Motor na slici nema lanac, eto odakle nam ideja! Boba Vet - pogledaj sliku malo bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Redbul- to ti i govorim, briga me da li ima lanac ili ne, ne interesuje me taj motor i necu komentarisati nista u vezi njega. Ni tebe ni nekog drugog to ne bi trebalo da brine, ako nemate nameru da kupite taj motor. Neka o tom lancu brine potencijalni kupac. Kao kada bih ja sada tebi prebacivao zasto vozis crven motor a ne plav, briga me. Nista licno, opustite se, a ne posle silnih negativnih komentara napisete-srecno sa prodajom??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Redbul- to ti i govorim, briga me da li ima lanac ili ne, ne interesuje me taj motor i necu komentarisati nista u vezi njega. Ni tebe ni nekog drugog to ne bi trebalo da brine, ako nemate nameru da kupite taj motor. Neka o tom lancu brine potencijalni kupac. Kao kada bih ja sada tebi prebacivao zasto vozis crven motor a ne plav, briga me. Nista licno, opustite se, a ne posle silnih negativnih komentara napisete-srecno sa prodajom??? Ocigledno je tebi neko ispljuvao oglas pa ti sada smeta svaki komentar u kom ne pise: Odlican motor! Srecno sa prodajom! Svaka preporuka i slicno....Moj komentar za lanac je bio dobronameran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice lanca,nzm zasto tolika zbrka oko lanca.. Wideo da nema lanac,i samo sam zeleo da pitam prodawca sta se desawa i na koji nacin ga wozi... A posto je wec motor prodat nema razloga da se sad mi tu ubedjuemo sta i kako.. A i owo je forum,ako neces komentare postawi oglas lepo i to je to ,niko nista nece napisati 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice lanca,nzm zasto tolika zbrka oko lanca.. Wideo da nema lanac,i samo sam zeleo da pitam prodawca sta se desawa i na koji nacin ga wozi... A posto je wec motor prodat nema razloga da se sad mi tu ubedjuemo sta i kako.. A i owo je forum,ako neces komentare postawi oglas lepo i to je to ,niko nista nece napisati Bravo, tako je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...