Surb 66 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan imam gore pomenuti motor. Godiste 1999, presao oko 35000 km., na leru nemirno radi, neprestalno se broj obrtaja menja, ne mnogo ali ne radi lepo. Da li bi pomoglo stelovanje karburatora ili je to normalno kod ovih motora. Pre ovog imao sam GSX 600 F i cini mi se da je isto ovako radio. Ako moze neko da snimi kako radi njegov GSX pa da uporedim. Pozdav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak probaj sa sinhronizacijom ako se situacija ne popravi onda karbovi na ciscenje i stelovanje. Jel radjen neki servis u skorije vrijeme na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Avgust 2, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Nije radjeno nista. Takav je stigao iz Nemacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu original auspusi hoce od toga, moj ima fabricke i prede kao mace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Meni hoce da kao radi blago nestabilno kad se tek upali jedno 1-2 min. dok se ne zagreje. Radi inace na 1000 obrtaja. Das malo sauk upalis drzis jedno 1-2 na 2-2.5 obrtaja i onda vozis to kad je hladnije. Kad je toplo ne treba nista. A inace nikad ne radi ono standarno na 1000 obrtaja uvek kao da blaogo mrda gore dole po malo. Kazu da je to kul i da tako treba.Inace imam fabricki auspuh i jeste tih haos sto mi se svidja jako. Na 1000 obrtaja jedva se cuje. Kad se da jace gas kad je zagrejana masina mora da prima gas momentalno kao moj na primer i da nema cimanja gusenja i to. Ako je to onda je 99% treba da cistis i podesavas karburatore.Nov sam u svemu ovome al sam rasturao APN4-6 ranije i iz iskustva moras da imas lepo nastelovane i ociscenje karburatore, filter za vazduh i da ti lepo radi sauk da ne zaglavljuje sajla i to. Stelovanje karburatora je koliko sam ja cuo od 30-50 e s set za karburatore gledao sam imas u luois-u. Nadam se da sam bar malo pomogao. Ako bas bas treba mogu ti snimiti i zvuk pa poslati na mejl ili nesto tako. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...