zikaslika 136 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ispravan "neizvozan" motor za 1700eura za keš lovu. Prodao sem svoj za skoro duplo jeftinije nego što vredi ili što sam mislio da ću dobiti ali mi se posao izjalovio i opet kupujem motor, upoznat sa situacijom molim samo ozbiljne ponude, kome je potreban kesh, ono posteno bez mnogo filozofiranja ovde ili na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
535 4 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja virago 535 97 god u tim parama pogledaj link http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69336-virago535/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ispravan "neizvozan" motor za 1700eura za keš lovu. Prodao sem svoj za skoro duplo jeftinije nego što vredi ili što sam mislio da ću dobiti ali mi se posao izjalovio i opet kupujem motor, upoznat sa situacijom molim samo ozbiljne ponude, kome je potreban kesh, ono posteno bez mnogo filozofiranja ovde ili na pp. dobro si srocio oglas kralju nema sta ,ali si izostavio ono glavno koji motor si rad da uzmes kako ti kazes neizvozan.zna se sta je neizvozan samo mlad je u tom stanju,a i to je pitanje ko ga je i kako vozio a za to koliko nudis kesa je ne izvodljivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima skuter nov za te pare, neizvozan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 'oces moju YASMINU FZS 600 2002. (stranca)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan Neso majstore pa nije moguce da ces Yasminu da das!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju sacuvaj ti te parice pa dodaj jos nesto odozgo za sledecu sezonu tokom zime pa da pazaris ko covek,postedi sebe prosjacenja,iskreno.pozdrav... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan zl 0 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Kawasaki ZL600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dao bi ga za 1700 evra.. Kawasaki ZL600 Eliminator proso 28000.. 87ggod extra ocuvan, mnogo redak model kod nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan zl 0 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Kawasaki ZL600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dao bi ga za 1700 evra.. Kawasaki ZL600 Eliminator proso 28000.. 87ggod extra ocuvan, mnogo redak model kod nas. motor u extra stanju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja burgmana 400,leo vince,nove gume........................nije,600 ali vuce kao da jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se svima na ponudama, kako ovde kako onima na PP, kupljena je jedna jako lepa Honda CBR 600 F2 1996. p.s. sto je meni bilo bitno "neizvozana" - a ko hoce da razume ili je vozio takav motor znace sta to znaci Hvala jos jednom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...