Duky1978 0 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima vama, kupio sam mz ts 250 kubika ali si mi rekli da je gore motor od 175 kubika, (inaće nemam pojma o mehanici) trenutno me mući struja. Da li neko zna kako to riješiti. Motor jedno vrijeme ide normalno pa poćinje gubiti struju i neće zapaliti, pa smo nešta nanovo spajali instalaciju i opet je išao par sati te se ponovo poćela gubit struja i motor je samo radio u položaju 1. Izmjerili smo da ni regler ne fila dovoljni napon. e sad ako neko nešto zna i može mi pomoći bio bih mu zahvalan ( inaće prijatelj mi radi specialnu elektroniku pa je rekao da može biti i elektronski regler - ali neznam jel ima za kupiti ili se sve mora napravit u kućnoj radinosti. Unaprijed HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Jul 30, 2011 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...