roguemonkey 0 Napisano Avgust 1, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pennsylvania Prijavi odgovor kao problematičan Boyer, West Virginia 2005 Moram reci da je veoma opasno lutati po stranicama advrider.com. Ja sam radio upravo to, Maja 2005 i nasao sam nekoliko tema za BYOB. Vidio sam da te godine namjeravaju odrzati BYOB skup u West Virginia. Oko 4 sata voznje, mjesto zvano Boyer. Bolje receno, Boyer je malo selo sa veoma velikim tanjurima (vise o tome kasnije). Nije trebalo puno razmisljanja da se pocnem pakirati. Krenuo sam petak ujutro uz laganu kisu koja me je pratila skoro cijeli put. Nisam mogao cekati da sidjem sa autoputa na puno interesantnije sporedne puteve. Citaj kako pise Nazdravlje ! ;D Dolazak pred motel Boyer. Ducati uvijek privlaci paznju. Motel je smjesten na podnozju manjeg brda, puno mjesta za razvlacenje satora. Welcome to the asylum ;D Cosak za popravke i zahebanciju. Jedan od ucesnika je imao bliski susret sa asfaltom Bez vecih ozljeda je dokazao da stari motori zive vjecno. Slike, slike ... hej majstore, nije pristojno buljiti Party !!! Gljive poslije kise ? Subota ujutro je vrijeme za voznju. Predhodne veceri sam saznao da se negdje u blizini nalazi nacionalni radio-astronomski obzervatorij. Lako je naci mir i tisinu ... Nakon lutanja dobrim putevima i lijepim krajolikom, vidim nesto sto ne pripada u manje a ni u vece selo. Karl Guthe Jansky laboratorij. Subotom je zatvoren za posjetioce tako da nemam boljih slika. Laboratorij pripada nacionalnom radio astronomskom obzervatoriju. Ovdje se nalaze ogromni radio teleskopi koji se upotrebljavaju za proucavanje zvijezda, galaksija I svega ostalog u nasem suncanom sistemu. Teleskop koji se vidi u lijevom uglu je najveca mobilna antena I tezi oko 7300 metrickih tona. Potraga ze ET-jem se nastavlja. Na povratku sam naletio na jednog oklopnog tipa koji se nije namjeravao micati. Paklene kornjace MC ;D Cosak za popravke je bio zauzet kao I cosak za zahebanciju. Nedjelja jutro, vec je vrijeme za povratak. Uzbrdo Nizbrdo Sve do auto puta. Mada je bila pretovarena, masina je posluzila bez pogovora. Regija mi se veoma svidjela tako da se namjeravam vratiti. Cao svima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Avgust 1, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooo! Daj jos! E, a jel' ovaj prica o pecanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Avgust 4, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan lijep vikend, svaka vam cast na uzivanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan odlicno,samo da si malo blize da ti se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...