edwin1995 0 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,ovako planiram da kupim ovu Yamahu Dt 50 r i zanima me dal je vredi kupiti? Dal moze neko da mi kaze nesto o njoj iz prve ruke? i imam jos par pitanja: Kolika ja max brzina ovog motora? Jeli puno trosi? dal se cesto kvari? I zadje pitanje je koliko kosta registracija? to bi bilo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edwin1995 0 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel bas niko ne zna nista o ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Octobar 13, 2011 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,ovako planiram da kupim ovu Yamahu Dt 50 r i zanima me dal je vredi kupiti? Dal moze neko da mi kaze nesto o njoj iz prve ruke? i imam jos par pitanja: Kolika ja max brzina ovog motora? Jeli puno trosi? dal se cesto kvari? I zadje pitanje je koliko kosta registracija? to bi bilo to Kolika ja max brzina ovog motora?- Zavisi od modela (imas MX, R, Supermoto...) i naravno od godine proizvodnje... kod mene je '96 ide 70km/h Jeli puno trosi? -K'o upaljac! Stvarno malo trosi za jednu osobu... zaboravis kad' si usuo...inace u mene je rezervoar 9.5l a noviji imaju i po 6l ! dal se cesto kvari? -Nema vecih kvarova osim redovnih potrepstina, dok je mladji motor a stariji vec dosta ih je mijenjalo klipove... I zadje pitanje je koliko kosta registracija? - Neznam to jer kod nas u BiH je trajna registracija za 50ccm! Nadam se da sam ti pomogao jeste da kasno odgovaram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem moj cross pa ako te interesuje nesto vise pitaj slobodno Keeway X-ray Enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Octobar 21, 2011 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za motorce, video uzivo popricao sa vlasnikom i nisam mogao da verujem da je onko ocuvano parce preslo 12000km, moz" komotno da se vrati u salon i da se proda ko novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Hvala PULSER_DRIVER i tvoj motocikl je u salonskom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar988 1 Napisano Maj 5, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Jel se proizvodi original još? I koje godine imaju, šta je najbolje. Ako se setite recite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...