Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka hard enduro ekipa koja ide ima u cetvrtak, ako si raspolozen Ma, vise nego raspolozen , ali nisam jos proboa sa mx gumama (doduse potrosenim) da na wr400 predjem toliko kilometara, uostalom koliko ima od BG do Rtnja, od NS do BG vec znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i vidim da ima puno interesovanja za uspon na Rtanj,možda je trebalo da da bude posebno Rtanj a posebno Grza,iskoristite priliku pa se raspitajte u naselju Rtanj o mogućnosti noćenja.Krajem jula bio sam na Boračkom jezeru u okolini Konjica i evo šta su se Bosanci dosetili Ovo je etno selo gde mogu da se iznajme etno kućice.Odavde kreće i ono čuveno spuštanje čamcem niz Neretvu (traje oko 6 sati i sa prevozom minibuson nazad košta 60 evra) a mogu i da se iznajme kroserice ( na slici) sa vodičem ili bez.Sve cene su podložne dogovoru ali doživljaj je strava.Bilo je loše vreme a ja sam bio službeno (vozio sam izviđače i naravno nemam para) i nisam ništa probao osim desetak minuta vožnje Kawasakijem (besplatno,kao promocija).Posebno mi je bilo interesantno spuštanje niz sajlu u Neretvu ali zbog vremena (temperetura bila 19 stepeni,a spust je besplatan) nisam probao. Zbog čega ovo pišem ?? Pišem u nadi da će neko u Srbiji videti šta se radi u svetu i ponuditi slično i ovde.Naravno,problem je što su "gazde" u Srbiji navikli da ništa ne ulažu a samo da uzimaju,tamo (u Bosni gde sam bio) uz motor,uredno registrovan dobiješ i full opremu i za motokros i za spuštanje Neretvom (naravno u odgovarajuće veličine i čista). Na Rtnju obratite pažnju na pešake Ma šalim se,ovako je samo u Januaru kad se održava Božićni uspon na Rtanj u organizaciji "Omladinsko-Planinarsko -Smučarskog društva Dragan Radosavljević" iz Zaječara. Kad izađete iz šume na prevoj "Baba" problemi se uveliko smanjuju Da imam prednji zubčanik 15 zuba i prednju enduro gumu imali bi ste u društvu i jednog MZ-a. Želim vam puno sreće u narednih nekoliko dana i želim da ne zaboravite ovu temu i kad se vožnja završi.Slikajte,snimajte i postujte,nekome će biti dobar materjal i priprema za naredne poduhvate a možda ova vožnja pređe i u tradiciju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan aco ajd mi pusti iscrtanu mapu kuda vozite u petak...mozzda vas pozdravim ako se kockice slozze za brisanjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7609 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U niskom preletu iznad TRtnja? :D Hoze, je li istina da je avionima zabranjeno da ga preleću? Tako sam negde pročitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6496 Napisano Avgust 9, 2011 Enduraš, 6433 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hoze, vozimo od Grze pravac istok - severoistok ka Zlotu i borskom jezeru planinskim putevima. Kad vec ne mozes da dodjes, preleti iznad Grze da vidis sta se radi i baci deci bombone (avione baci mi bombone) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ma ja dolazim u subotu kako god...motor nemam pa cu naci neko prevozno sredstvo...a u petak prelecem iz nisha za bgd pa mmi ipak treba iscrtana mapa kuda idete...zavrshimo sa bacanjem padobranaca nazovem te ti mi kazesh gde ste otprilike za po sata,sat... ja pustim flight plan kontroli letenja sa zadatom visinom ...oni i eto mene... shto se tiche trtnja nisam bash iznad njega leteo ali...za sve postoji prvi put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 9, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dva'esšestica, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ahaaaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 9, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jebo off, ocu ja s`tobom u aviYon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo off, ocu ja s`tobom u aviYon kad god oćeš al moraš da nosiš moju narandžastu kazigu za suvozače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 9, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jebo off, ocu ja s`tobom u aviYon kad god oćeš al moraš da nosiš moju narandžastu kazigu za suvozače Neeee Popsy, nisam mislio na igracke .. .. mislio sam na pravi Avion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 05:00 POKREEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!! :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: VIDIMO SE! :jee: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 05:00 POKREEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!! :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: VIDIMO SE! :jee: Srećno druže, vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 10, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Khm,,, municija stize na mesto okrsaja . To mi reci !! Nadam se da ce Smith i Debeljan takodje naci vremena za ovaj famili party. Rade, u petak suprugu motorom vozim u tazbinu u Kragujevac, pa dolazim u Grzu. OFF ne vozim ( Transalp i ja vodimo trku u težini ) pa cu da smrdim tamo-vamo. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Acimo brate..spavas li ti? ili sagorevas i odbrojavas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam Jagera treba da se javi na proputovanju za Uzice, da pijemo kafu. Usput sam mu rezervisao bure ulja za Trafiku , da se slucajno ne desi da se ne pojavi na Grzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Avgust 10, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja krecem u petak popodne, oko 6 okvirno. Ide li jos neko tada? Aj prijavite se... Ja krećem iz Šapca u 17h i u to vreme sam kod Beograda. Ako ti nije sporo 120-130 auto putem javi se da se organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Acimo brate..spavas li ti? ili sagorevas i odbrojavas? Ostali samo dugmići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 10, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja krecem u petak popodne, oko 6 okvirno. Ide li jos neko tada? Aj prijavite se... Ja krećem iz Šapca u 17h i u to vreme sam kod Beograda. Ako ti nije sporo 120-130 auto putem javi se da se organizujemo. Može, zborno mesto je Steko u 15 do 6. Znaš gde je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Khm,,, municija stize na mesto okrsaja . To mi reci !! Nadam se da ce Smith i Debeljan takodje naci vremena za ovaj famili party. Rade, u petak suprugu motorom vozim u tazbinu u Kragujevac, pa dolazim u Grzu. OFF ne vozim ( Transalp i ja vodimo trku u težini ) pa cu da smrdim tamo-vamo. Vidimo se! Pa pazi kad Blonda i ja vodimu istu trku. Poslao sam ti PP, vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano Avgust 10, 2011 drrmrr, 770 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan @ Hoze, dolazish li na Evropsko prvenstvo u Ki!? Upravo sam radio nesto na cesni za tu feshtu.A i jedan lep AN2 je spreman Eto me danas u BG da cujem kako i sta......nocaske, kod Proke!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jager oko 12 nastavio iz Valjeva put kroz Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Avgust 10, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jageru trenutno samo usi mrdaju jer sabija komplet lepinju u blue moon-u!!!! UE :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru trenutno samo usi mrdaju jer sabija komplet lepinju u blue moon-u!!!! UE :lol: U jeee, ovo bolje od satelitskog praćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2576 Napisano Avgust 10, 2011 Andragog, 5139 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo ga u Cacku postavljene su pesadijske prepreke, ako svrati u Gucu tu je ugasio !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...