Aćimo 1144 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moraćem malo da zakasnim, neki moraju da rade do 20h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moraćem malo da zakasnim, neki moraju da rade do 20h. neki ćete zakasnite a neki ćemo vas čekati uz zakusku :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A neki će čekamo rezultate dogovaranja Ma u stvari, briga me baš. Ja vas čekam, dan ranije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A neki će čekamo rezultate dogovaranja Ma u stvari, briga me baš. Ja vas čekam, dan ranije izvini, potcenili smo tvoj motor... nije trebalo da kreneš nedelju dana ranije već samo tri dana ranije da bi stigao kad i mi :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću u sredu prvo od Subotice do Užica, pa posle kud mi se svidi i na kraju do Paraćina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Avgust 8, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...vidimo se u petak u neka doba u Grzi, sa Jagerom u sredu u UE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 8, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja se izgleda moram skinuti sa spiska, iskrslo mi neko deshavanje u petak uveche u budimpeshti... mozhda dodjem u nedelju do grze ako me ne bude mrzelo... jbg propushtam andjanje u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 8, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan E Popsy jel me ovde vodite? Ništa ja ne znam, samo pratim rulju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...vidimo se u petak u neka doba u Grzi, sa Jagerom u sredu u UE! A ideš i ti u četvrtak na Rtanj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6690 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 3052 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljiv sajt sa prognozom koja nam odgovara http://www.mountain-forecast.com/peaks/Siljak-Rtanj/forecasts/1565 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan u 7:29 PM Vlajko, ponedeljak ili utorak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi sa tim Rtnjem, jel u cetvrtak ili u nedelju.Ajmo malo ozbiljnije, jos malo pa stigao cetvrtak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 8, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posto su Kucaji veliko prostranstvo, nema sanse da sve obidjemo za dan, sem ako ne vozimo kao manijaci od jutra do mraka sa vrlo malo pauza. Zato cemo obilazak da podelimo u dva dela: Petak zapadni deo: Velika Brezovica, Lazarev kanjon, miloseviceva rezidencija, zlotske pecine itd. Subota istocni deo: vodopad Veliki buk (tj Lisine), kanjon reke suvaje, kanjon Resave, Uviralo (tj ponor Nekudova), vodopad Prskalo, Sisevac itd. Meni licno je lepsi istocni deo i ima vise toga da se vidi, zato je on ostavljen za subotu kako bi ga vise ljudi videlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6690 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 3052 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kako se meni nešto čini, biće i u četvrtak i u nedelju (za one koji nisu stigli u četvrtak). A ako krene kao sa traženjem meandara, možda se konačno na Rtanj ide u septembru, oktobru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 8, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih akcija za nas pešake, osim roštilja i alkohola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 8, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam, polazak na voznju je oko 10h. Za pesake nema nista organizovano, ali ne sumnjam da cete se organizovati sami Ja cu vas uputiti gde sta ima da se vidi, postoje markacije na planinarskim stazama, pa polako Obavezno ponesite dukserice ili dzempere, na Grzi je uvece prilicno hladno. Juce mi je predsednik planinarskog drustva rekao da ipak nema 60 mesta kao sto je prvobitno rekao, vec 50. S' obzirom da vec ima prijavljenih 39 + nas lokalaca 5-6, ostalo je jos vrlo malo mesta. Popunjavajte gore u prijavi do 45, posle toga ko se prijavi neka ponese sator i vrecu za spavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja cu izgleda vuci sator, nadam se da necu biti jedini kamper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan u 7:29 PM Vlajko, ponedeljak ili utorak? Utorak, Balansero.. vrapci bre znaju kad je kotlic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vrapci znaju, ali orlovi rano lete, pa malo falilo da Vas večeras tražim tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A u prosli utorak kada sam ja bio, "umro co'ek"... Beh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vidim da primate početnike rekoh da se prijavim.Ako je preostalo neko mesto u domu Od četvrtka pa do kad izdržim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 8, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da ide u subotu ujutru? Kada pocinje voznja u subotu? Kada krece sporija grupa? Ako vec neko ide u subotu jutro iz pravca Bg-a, mozemo se naci u Batocini, Zoran032 i ja cemo biti tamo... )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Avgust 8, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa za Rtanj, cetvrtak. Sporija grupa u 05:40h kod Plavog mosta. Cekamo se do kojeg minuta do 6h. Za sad Popsi,Acimo,Mladen,Misa F, Mina i Helena+1 i ja. Ko hoce da napada Rtanj sa nama moze da se pridruzi. Kupimo Misu Pei i Jagera usput. Najverovatnije. Brza grupa je pod Vlajkovim vodjstvom. Komsija bio bih pocastvovan ako bi krenuo u napad sa nama vec u cetvrtak. Ako ne vidimo se na Kucaju. Krajnji dogovori u UTORAK tj danas u Balanseru oko 20 h. E da...nasli smo mapu koju ste krili od nas... znamo za put kojim se redje ide... koji je duzi...i koji vodi do pobede. Vidimo se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A gde kod plavog mosta, oćemo li na pumpi Avia? Prošli put, ja napaljen na prvi off u životu stigao par minuta ranije, odspavao malo na pumpi, pa počeli da stižu ajduci, a kretali smo oko 8h. Moš misliti sada, kretanje u 5.45h. Ja bi ipak predložio polazak sa pumpe. Imaju udobne klupe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Avgust 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da ide u subotu ujutru? Kada pocinje voznja u subotu? Kada krece sporija grupa? Ako vec neko ide u subotu jutro iz pravca Bg-a, mozemo se naci u Batocini, Zoran032 i ja cemo biti tamo... )) Postoji mogucnost da ja krenem u subotu ujutru, javicu ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...